Ukratko bih samo opisala naše iskustvo u bolnici. Išli smo tamo zbog alergije i osipa. Luka je dojen (7 mj) i od početka sam primijetila da ima alergiju kad bih ja uzimala bilo što kravlje (jogurt, maslac....). Osim toga mu se pojavio po rukama i nogama atopijski dermatitis (tako je ped. rekla) i on je doslovce NESTAO nakon 2 tjedana uzimanja homeopatskog pripravka. Odlučili smo se otići na Srebrnjak da utvrde na što je još moguće alergičan. Bili smo naručeni kod dr. Turkalj ali je nije bilo pa su nam dalu jednu drugu - neću spominjati imena. Uglavnom grozno - ta dr. je bila toliko neljubazna i zračila je negativno - ono kao - š mi se danas ne radi! Kad smo spomenuli da je atopijski dermatitis nestao homeopatijom - pita nas što je uzeo od toga i koji je kemijski sastav??? Gledala je čak i na internet za taj remidij - Silicea C30 i čudi se kako neka kemijeski sastav - kao pa što ste mu dali. To što je osip potpuno nestao kao da ne vjeruje. Da, baš bi mi izmišljali. Zatim su ga testirali i ustanovili da je alergičan na jaja - a mlijeko se nije pokazalo????
Kasnije dr pita sestru da li je alergičan na histamin, na što ova kaže Ne znam, pa kako ne znate - gdje je nalaz. A pametna sestra Ivana kaže Ne znam. Izgubila ga!!!!
Ne znam kakva su vaša iskustva ali ja se osjećam nasamarena, išli smo BEZVEZE. Ustanovili su alergiju na jaja - OK to sam tijekom 7 mjeseci dojenja primjetila ali nije jako alergičan - ono - baš kad sam 5 dana za redom jela kuhana, pečena jaja - primjetila bi lagani lagani osip. A alergiju na kravlje ima 10000000% a oni to ne vide. A histamin??? Ne znamo jer su zagubili nalaz. Za pohvalu je jedino jedna mlada sestra koja je vadila krv Luki ali sve skupa - gubitak vremena!