Evo, da vas pitam, naime, teta u vrtiću, koja btw. ima 28 godina iskustva u toj struci, mi je rekla za mog sina od 22 mjeseca da kada se naljuti nešto , onda štipa i grebe druge bebe( ne svakodnevno ). Kada mu nešto prigovori u vezi jela on se baca na pod i plače. Druge bebe to ne rade ili ne rade tako intezivno. Rekla je da bi on morao biti više doma sa mnom, jer ja stalno radim popodne, pa je s mužem svaki dan poslije vrtića, koji je malo umoran, poslije posla pa mu se možda ne posveti adekvatno., ne znam. Da bi trebali više biti svi zajedno kao obitelj, da dijete osijeti zajedništvo, otići nekamo i sl. , da je on inače inteligentan, jedino ta agresija ju smeta. Eto, to je rekla.?! :?
On je doma zaigran, mada i mene i tatu zna uštipnuti i mi mu kažemo oštrim glasom da to ne smije, da to buba tatu i mamu, no on se samo smije, kao da ne kuži, ne znam.To se desi kada se ljuti nešto na nekog, a ne zna reći što, pretpostavljam.Inače ja svaki slobodan trenutak provodim s njim, ne znam šta da drugo napravim, radno vrijeme ne mogu promijeniti. Muž kaže isto da mu se posveti koliko može. Jedino skoro svaku nedjelju ga odvezem baki, tj. mojoj mami od 10 do 18, da gamalo vidi, a i da se ja odmorim, pospremim stan, i obavim nešto ako trebam.
Ne znam jel to ispravno, da li u nečemu griješimo??Ja kada dođem doma s posla, ako je on još budan, onda me dočeka lud od sreće i grli me i ljubi.
Jel ta teta dobro rekla, da mu se treba više posvetiti, ne znam?? :?
Još i čekam drugo dijete, koje će se roditi ako Bog da kada on bude imao 2 god. i 3 mj. Ne znam kako će sve to ići.,kako ću mu se tek onda moć posvetiti?? :?