Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: zatvor

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno zatvor

...nakon temperature 39 i infuzija(šarlah ima) pojavilo se nekakanje od 3 dana pa sam stavila glicerinski čepić pa je malo krenilo.onda opet dva dana ništa pa danas čepić pa je krenilo..nebi željela nastaviti s čepićem ali kad će se vratiti stolica u normalu? :?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

S čepićima se sigurno neće vratiti u normalu, oni samo potiču crijevo na pražnjenje, ali ni na koji način ne reguliraju stolicu.

Andriji je za nekakanje rješenje kompot od suhih šljiva, funkcionira bez greške. Daš mu da pojede šljive i popije tekućinu u kojoj su se kuhale.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da li si probala dati sljive ili breskve ?

nama to pomogne kod zatvora a i ne koristis nikakve kemije

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ako misliš da je zatvor, cure su dale dobru preporuku za šljive, i ja sam to davala mom malom kad je imao problema a i sok od šljiva ili marelica, lagana kamilica, palenta, blitva na lešo, jogurti, nešto će pomoći

Datum pristupanja
    Mar 2008

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma kompot nema šasne da pojede a jede povrće svaki dan,jede bioaktiv i voćni jogurt dnevno,juhice...pa ništa :? :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nama su osim šljiva pomagale kruške, palenta, zobene pahuljice i puno, puno tekućine

ako hoćeš, možeš probati i sa sirupima
    ima jedan sirup od smokve i šljive, preporučila nam teta u apoteci, ali ga ja nisam koristila jer sadrži ulje mente (malo) i umjetno sladilo
    ima i Portalak, o njemu se dosta pisalo ali ga isto ne bi uzimala bez razgovora s liječnikom

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kivi ili cijeđeni sok od narandže su nama zakon! To i meni pomogne. Ako je baš zapeklo, probaj na tašte.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sad opet otišlo u krivom smjeru od onih čepića pa sad evo već treći proljev u dva dana :? :?
    nikako nije išlo pa sam dala čepiće i sad recimo danas dva ogrooomna proljeva a valjda će sutra stati

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

btw jel za proljev dobar čaj od šipka?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jeste, dobar je čaj od šipka, banana, mrkva, riža i rižina sluz, ali nemoj sad pretjerati sa ovim da opet ne ode u krivom smjeru.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dobila je PROLIFE da se malo crijeva reguliraju

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Super, to je dobro...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

opet sutra će biti treći dan nekakanja

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Donna ajde pusti mala crijeva da se oporave. Nemoj ništa poduzimati koji dan. Znam da ti nije svejedno, ali ja vjerujem da se ništa strašno ne može dogoditi. Patrik je kao dojenče bio nekakač, a i za vrijeme dohrane mu se znalo dogoditi koji dan nekakanja tako da sam se ja već opustila po tom pitanju. I sama sam znala po 4 dana neimati stolicu.
    Evo prije tjedan dana Patrik je imao proljev i onda samo odjednom nije imao stolicu 2 dana. Ja sam ga pustila i normalno hranila i sve se vratilo u normalu. Isto se dogodilo i samnom.
    Palenta i jogurt, kruške, izbjegavaj slatkiše i čokoladu i kakica će doći.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Donna da te na zalost utjesim, i nama je koma vec 15 dana. I nista ne pomaze. Bas zato i ja trazim nesto sto jos nisam probala a tu sam nasla aktiviju i jogobelu i kivi, pa cim se probudi idemo u billu.
    Je li netko probao sa heljdom i sl. od raznih Lina? Jel to djeluje ili neka slicna kasica? O kakvim zitaricama pricate i gdje ih kupiti?
    Sad opet kuham kompot od sljiva and company ali dosad to nije nista pomoglo (sok popije ,kasicu pojede i nista). Mada joj je kupovna kasica od sljive(****) puno ukusnija jer moju nekad hoce a nekad ne. Stavila sam malo limuna u nju da bude sto slicnija toj kupovnoj ali jos to nije to. Imate vi neku ideju sto dodati za okus?
    Jede juhice,palentu, povrce,voce obozava,pije tekucinu,jede dukatino(po 3svaki dan -obozava ih) i vocne jogurte...nista
    Stolica tvrda ko kamen a ona se boji tiskati pa stisne nogice i neda.
    Cepice dam svaki 3-4dan jer ona ima stolicu (2 grudice npr.) ali od kad smo prestali skroz sa sisanjem je katastrofa sa stolicom(tih 15 dana). Jucer joj je izbila 4-a dolje,jel to moze biti i od zubica?!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mi smo imali istih problema i isto smo probali baš baš sve što sam čula ali jedino nam je pomoglo http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=8!!još ponekad stisne nogice kad osjeti da triba kakati ali sve rijeđe

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj YO prvotno napisa
    i mi smo imali istih problema i isto smo probali baš baš sve što sam čula ali jedino nam je pomoglo http://www.homeopatija.com/proizvodi.php?proizvod=8!!još ponekad stisne nogice kad osjeti da triba kakati ali sve rijeđe
    Ok, ali pise za iznad 3g a moje dijete ima 17 mjeseci?? :?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

na njihovoj stranici možeš doći s njima u kontakt sa stručnom osobom moje sunce ima13mj i rekli su mi da joj bez straha mogu dati6-7 kapi tri puta dnevno.Nas je spasilo,kontaktiraj ih pa se savjetuj

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala,budem. nadam se da ce djelovati jer mi se nekad bas cini da mucim dijete. Stalno ju šopam sa necim "dobrim" za njenu guzu. Ujutro topla slatka kamilica, pa palenta sa mlijekom, pa kasica od suhih sljiva i raznog voca(ali malo je pojela) sto sam sama radila (i pije sok od toga) pa malo graha(5zlica cak) malo integralnog kruha sa lanenim sjemenkama, kivi,grozde,,
    Mislim, sve je to fino i zdravo ali nekad nije za sve to raspolozena a ja joj guram stalno nesto slicno. Evo danas je dosad to pojela i sad spava pa ce dobiti aktiviju i dalje jos ne znam. Od toga bi se svi vec ..... a ona izbacila 2 male tvrde loptice! koma.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

znam kako vam je,ii mi smo probali svašta i baš ništa nam nije pomoglo !Meni je to bilo pravo mučenje, njoj da negovorim!svaki put kad je vrime za kakanje ona bi stiskala nogice,i doslovno škričala.Okice :shock:,suze kao slapovi....ma mislim koma i gotovo!!Hvala Bogu da je to iza nas :D i da sada kakanje niti ne osjetimo(zahvaljujući homeopatiji)Nadamo se da će i vama pomoći

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, preporučujem vam da koristite pretražnik. O ovoj temi se dosta pričalo i ima cijela hrpa preporuka. Evo vam dva najsviježija topica:

opstipacija - lista namirnica

i opet kakanje - ne želi ga pustiti van

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •