Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Namjerno neće kakati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dince Klince avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da ne otvaram novu temu,moj mali ima 3g i trazi tutu kada hoce piskiti a veliku nuzdu sve u gace,sad ce i godina kako tako radi,nema kako nisam pokusavala al nece,mozda je uspio 3,4 put zatrazit na vrijeme tutu ili ako ga ja upecam i brzo stavim.
    Kad mora kakati samo pobjegne iz sobe i usuti se,ja odmah skontam sta je,jos sada nece da prizna da se ukakio i bjezi kad treba na pranje,kako ga naucit da i kaki u tutu???

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moja ana ima tri godine i već se skoro dvije mučimo s tim.Već sam prije pisala o svojim dilemama u vezi toga i tek sad vidim koliko djece ima iste probleme.Anči ima sigurno 30tak gaćica jer se zna dogoditi da ih u danu znamo promijeniti i do deset pari.Ne možeš ti toliko naprati koliko ona može pokakati.Zna ne kakati i do deset dvanaest dana,a onda se zna zalomiti svaki dan svaki drugi.I ona kao i vaši ne želi se opustiti nego stiska sve dok može,dok samo ne počne izlaziti i to onda cijeli dan pomalo.Jede sve što i mi uz redoviti čaj od šljiva,kamilice,sve to zaslađeno,portalak ne baš redovito jer je par puta onda dobila proljev.Jogurte jede svaki da,svaki dan se pojede kruška.Nekad mi se čini da se ustalilo,a onda sve po starom.Bili kod gastro-kaže takav metabolizam.Pitala sam dr da nas pošalje u Rijeku na pretrage,a ona mi dala uputnicu psihologu jer kaže to je na psihičkoj bazi-tako ona komunicira s vama.Ma baš super!Odlična nam komunikacija preko s....a.Zna joj nekad krkuljati u trbuhu da je to prestašno,prdi da moraš kuću zračiti,ali na zahod neće.Uglavnom je na tuti.S mokrenjem nema nikakvih problema već godinu i pol dana.
    Najgore mi je to kad joj sve pobigne u gaćke pa joj se zavuče u pišuljicu,a ona to ne da oprati.Bojim se infekcija,ali ne da se.
    Josip pak ima problem promjene WCa tako da u vrtiću nikad ne kaki pa mu je dva puta pobiglo-muke njegove.Zbog toga je ovo ljeto dobio hemeroide.Skoro ja svaka stolica bila krvava.Sad smo to riješili i sad je ok.Da li pustiti vremenu ili što.Kažu da se kod djece do pete godine sve tolerira.Je kad se ne događa upravo tebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •