Upravo sam u fazi biranja kolica i Skate mi se po dizajnu sviđa najviše od svih.
E sad što se tiče funkcionalnosti nisam sigurna pa imam par pitanja za one mame koje ih koriste već neko vrijeme.
Vidjela sam na njihovoj stranici da se mogu sklopiti zajedno sa sjedalom, što bi meni bilo idealno obzirom na mali stan u kojem živimo.
Ali teta u Tintiliniću mi je rekla da to baš nije preporučljivo.
Dakle, prvo pitanje je da li ih sklapate sa sjedalom ili bez njega?
Drugo pitanje je, koliko je zapravo funkcionalna ona mreža za odlaganje stvari i koliko Vam stvari realno tu stane?
Ja imam osjećaj da što god stavim u nju postoji mogućnost da lako putem ispadne.
I treće pitanje za mame čija se djeca već voze u sjedećem položaju.
Ako dijete zaspi u sjedećem položaju, i vi mu tada spustite naslon u ležeći položaj, (a obzirom da kolica nemaju mogućnost podešavanja naslona za nogice),
što vam se čini, je li djetetu ugodno spavati u tom položaju (da nogice nisu ravno nego skvrčene u koljenima i vise prema dolje). Ovo je ustvari i ono što me najviše muči.
Malo sam zakomplicirala pitanje, ali nadam se da kužite kaj hoću reći.
E da, još jedno pitanje. Do koje ste djetetove dobi mogle koristiti verziju košare?
Hvala svima unaprijed na odgovorima.
Hm...obzirom da su kolica noviji model nadam se da ima mama čija se djeca već voze sjedeći...![]()

Odgovori s citatom