-
Evo mene s utiscima, tacno godinu dana nakon kupovine, odnosno 9 mjeseci nakon koristenja PP Skate.
Kolica su mrak, nisam se pokajala sto sam ih kupila. Lako su upravljiva, guraju se bukvalno jednim prstom, lako se sklapaju i jako lako prebacuju iz polozaja u polozaj. Najvaznije mi je sto je bebanu zaista udobno u njima. Do sad se vozio u svim polozajima- u kosari, autosjedalici, stolici-okrenut prema meni, okrenut od mene, polulezeci, sjedeci-ma toliko je kombinacija i polozaja, bukvalno kako beba raste-kolica "rastu" s njom.
Jedina mana im je sto su teska i glomazna i tesko se provuci svuda s njima, ali savrsena kolica ne postoje, htjela sam kolica koja su udobna za bebu, udobna za voznju-znala sam da moraju biti velika i glomazna, s tim sam se odmah pomirila i nije mi bio problem.
Prosle godine sam kupila poslednja kolica iz stare serije, a posle su se pojavila nova- gdje se kosara ne transformise u stolicu, vec se kosara i stolica dobiju odvojeno. Ne znam kakav je taj novi model, ali mene su Skate kupila upravo zbog toga sto sve dobijam u jednome, ta dva odvojena dijela su ipak previse za mene (zbog prostora), iako je cijena ostala nepromijenjena...
Na zalost mislim da stari model vise i ne moze da se kupi, ali eto- ipak sve pohvale
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma