-
ovulacija?
Drage moje,
danas mi je 7.DC i sutra sam na folikulometriji (u toku "dugi protokol").
Međutim, jučer su me lagano boluckali jajnici i jutros sam primjetila lagani iscjedak, kao kad imam ovulaciju. Je li moguće da mi sad "sve pada u vodu"? je li moguće da mi je to već ovulacija.
Primam Decapeptyi i Menopur.
-
Mislim da nije ali će ti doktor sve vidjeti na uzv.
-
Anđela, jako teško. Kad je stimulirani u pitanju takve se stvari ne bi trebale dogoditi.
-
Anđela77 Ne brini... To samo folikulići rastu.
-
anđela - ne vjerujem da je u pitanju ovulacija već hormončeki rade. ipak si u stimuliranom postupku. sretno sutra
.
-
Osoblje foruma
meni taj iscjedak, tj. kao bjelanjak počne već 8.-9. DC. i traje uglavnom par dana
tako i treba biti koliko ja znam, najrastezljiviji kad je O.
a s obzirom da si na hormonima onda je sve drugačije i teško da će O. biti prije vremena
-
Anđela mislim da nije ovulacija,da je to od hormonalne terapije. Sretno u postupku!
-
anđela, meni je 8. dc na istim sam lijekovima, ali u kratkom postupku i isto mi tak kao curka nesto. danas bila na folikulometriji i imam vise njih. dr. nije nista posebno komentirao vezano uz iscjedak, a mene to bas i nije zabrinjavalo pa nisam pitala. mislim da je to ok. no panic
-
-
ANĐELA,vidiš i mene je to pitanje mučilo ovih dana.I ja sam od kako mi je završila M pa sve do danas (na dan punkcije) imala iscjedak i to kao nikada do sada.Isto sam se bojala da možda ovuliram ali nisam.Sve je to normalno.Ne brin[/u][/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma