Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Alternativne metode liječenja neplodnosti

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Alternativne metode liječenja neplodnosti

E sad mene zanima dali netko od vas ima iskustva s ostalim metodama liječenja neplodnosti i dali je kome uspjelo ?
    Ne znam dali je netkome uspjelo s travarima, bioenergetičarima, akupunkturom......
    Ja osobno trenutno idem tj. jučer sam bila prvi put kod jednog Reiki majstora koji mi je rekao da imam nekih problema s maternicom i jajnicima i da nije čudno što ne mogu ostati trenutno trudna. Ali da nije ništa zabrinjavajuče i da če on to uspješno popraviti i da se mogu nadati svojemu malome zlatu. Kaže da je puno parova bilo kod njega i da je u 90% slučajeva sve sretno završilo. Uglavnom on se bavi problemima i prije nego oni počnu, s time da nam je sve to povezano s osječajima i emocijama i s događajima koje smo u životu proživili.
    Iskreno ja mu vjerujem jer je to stara kineska medicina kojom se ljudi bave več stolječima.
    Rekao mi je da moram proči osam tretmana.
    Zanima me dali ima netko dobrih iskustva s alternativnom medicinom.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Uglavnom ja sam odlučila poči kod njega ne može mi škoditi, te se nadam dobrom ishodu. Pisat ču vam kako je kod njega i dali ima kakvih dobrih novosti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nemam iskustava, ali nadam se da će biti kako on kaže, pa se možda svi bacimo na alternativu...
    iako su problemi različiti, pa....
    nekome tako uspije, drugome ne...možda je slučajnost, možda i nije...tko zna...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Corina II, možda da ovo pitanje postaviš i na Prije začeća, tamo se okuplja više ekipe koja je na prirodnim metodama, ekipa koja je ovdje je uglavnom već u high tech medicini. Jako puno o prirodnim metodama ti zna forumašica lilium, mislim da je ona na oba ova podforuma, bilo je nekih uspjeha s travarima, ja sam uspjela u ICSIju (isto idiopatija, ali tek kad smo došli do invazivnijih postupaka - istraživanje imunologije, IVF, iskrsavali su problemi koji se u blažim postupcima ne vide (npr. moje jajne stanice (iako su dobre) i njegovi spermići (iako relativno OK) nisu se međusobno plodili i trebao nam je ICSI, što se nije skužilo dok nismo zavrtili prvi IVF). Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja sam od onih "prokletih" pa kad mi neko zagarantira 90%-tni uspjeh automatski mi to nekako čudno... Iskreno, ja bih ti ovako rekla - ako si mlada (ispod 30) pokušavaj alternativno, ako si bliže 35, onda uz alternativu i neki od high tech medicinskih postupaka. Mene muž htio voditi kod nekog (ne znam što je on točno - mi smo ga zvali "bijeli vrač") u Petrinju, on je kao preko telefona rekao da sam ja zatvorena za trudnoću, ali da je s mužem sve OK. Nismo tamo išli, ali ja ti osobno nisam od alternative, a znam cure koje su hvalile onog travara Sadikovića mislim negdje u Hercegovini da je on.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

O tom Sadikoviću imaš više topica, ukucaj u pretražnik.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala ti, idem pronjuškati dalje i vidjeti kakva su iskustva ostalih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •