Mondu prvotno napisa
Tiwi prvotno napisa
Mondu komentar se odnosio na ono što mama_još_malo čini a ne ono što ne čini ili što rade drugi. Ona uopće nije komentirala mame koje ne doje, mame koje ne nose svoju djecu i slično. Niti to na ovom topiku želimo komentirati. Baš suproptno. Lijepo je da nakon bezbrojnih svakodnevnih kritika da mi neki svoju djecu krivo učimo (razmazit ćemo ih, pretvoriti u slabiće isl komentari) samo zato jer slijedimo svoju intuiciju. Koja se prema spomenutom tekstu povezala sa starinskim načinom pa otud i naziv retro.
:shock:
Nevjerojatno, al da sam se jednom rjecju obratila Tiwi, ne, ona je osjetila poriv da "brani svoju plemensku saveznicu", no dobro.
Mama_jos_malo je samo "komentirala" svoj način odgoja djece i time (nekima) rekla da oni za nju nisu dobri roditelji...jer ako žena ne doji dvogodišnjaka nije ok, ako nije uz dijete 24h, zasigurno nije dobra majka i ne odgaja dijete ljubavlju.
Moram priznati da postajete odbojne s tim vašim prenemaganjem, dobro je rekla jedna vaša "prognanica" na jednom forumu,
na rodama demokracija ko u talibana, ali zato veličanje svoje vlastite uloge majke dovedeno do mitskih razmjera. :flop:
E da, moje dijete je dojeno, odgajamo ga slobodna duha, još uvijek kad hoće spava s nama (5.5god), naravno da ga volim jednako kao i ona majka koja nije dana dojila ili ona koja svoje dijete doji tri godine, tak da se nebi krivo razumjeli.
A starinski odgoj djece nema puno veze s ovim o čem vi pričate...
P.S.-slobodno se ispušite, ja vas nebum više čitala
Zbogom :D
Evo Plemenske Saveznice forumašice Tiwi
Draga Mondu, ja sam prvotno komentirala novinski članak i povezala napisano sa sobom, ne dovodeći nekog drugog u vezu.
Opusti se malo.
Čini mi se da si inzistiranjem na "slobodnom duhu", zaboravila graditi samopouzdanje.
Nismo mi svoj odgoj nazvale starinskim, nego Jutarnji list u intepretaciji Searsa.
Ne znam otkud si isčitala da ne biti s djetetom 24 sata dnevno nije ok, ili ne dojiti dvogodišnjaka nije ok... Čini mi se da iz ovoga što kažeš izviru neki tvoji strahovi, dvojbe i razmišljanja.
Možda se na drugim forumima na kojima ti sudjeluješ "ispuhuju", no ovdje razgovaramo, argumentiramo, raspravljamo i učimo jedni od drugih. Žao mi je što nas smatraš nedemokratskim, odbojnim prenemagačima, no demokratski ti dopuštam da tako misliš, iako se ne mogu složiti s tobom.
Što se tiče pojma "SuperMame", ja se neću braniti i govoriti da nisam. Trudim se biti najbolja mama na svijetu svojoj Carici. Svakim danom vježbam, ponekad mi i ne ide, katkad mi se čini da je lako, nekad i da je teško. No, uživam u svakom trenutku.
Peace Sister!