1. meni je svaki porod prirodan, pa i carski i s epi i s dripom jer šta je unutra mora van, a hoće li pri tome bit male ili veće pomoći to je tek tehnička stvar. ja sam svoje dite rodila uz drip.
2. provala dojit, nije išlo, doviđenja sveta siso - bočice dobar dan (a bome i laku noć). duda je bila još lipše pozdravljena, a i s većim oduševljenjem.
3. samo jednokratne pelene, platnene su mi lipe samo za vidit i tu se završava svo moje oduševljenje.
4. marama - 0 bodova, živila kolica.
5. krevetići su izmišljeni kako bi u njima spavale bebe. da se mislilo cilu familju strpat u bračni krevet radili bi se od 5 metara širine. (bez obzira što mi spavamo zajedno, ali tek od 3. rođendana)
6. jede se šta se ima i šta se ponudi, pa čak i hrenovke i salame i panceta i razne dukatele. fažol se probao sa 6. mjeseci. sva moguća lina se jela do godinu i pol starosti.
7. još se nismo zapravo odvojili jer posao ne računam kao odvajanje.
8. mami pukao kućanski film nakon 2,2 godine od poroda i odlučila dite dat u vrtić, a sebi " stara: svakoj pi**i na volju-sebi tugu i nevolju. ja urlam.
10. pitajte moje dite ko joj je najbolja mama na svitu pa ćete se prosto začudit: ja uvjerljivo vodim. tvrdi mala da sam joj najbolja i najdraža i da me najviše voli