Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: kada na odmor s bakom?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno kada na odmor s bakom?

Drage mame ja sam skroz nova ovdje i jučer sam pisala ali mi nitko ništa nije odgovorio,neznam možda sam krivo nešto napravila.Nego da vas pitam za savjet:imam sina od 19 mjeseci i bili smo odvojeni svega dva puta i to po jedan dan,a sada bi ga baka vodila u Bosnu kod svog brata i to na 2tjedna što je za mene predugo i mislim da bi to bio šok za njega.Problem je taj što baku ne viđa često jer smo mi u Splitu a ona u Zagrebu,jeste se vi našli u sličnoj situaciji?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobrodošla!

zara će tek ove godine na more s bakom jer je to sama zatražila. imat će skoro 5 godina.

za mene je 19 mjeseci jako prerano, 2 tjedna jako predugo, i to još s bakom koju zapravo i ne pozna najbolje :/
    moje dijete sigurno ne bi išlo i tu ne bi bilo neke rasprave.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj Roko je tu i tamo zano prespavati jednu noć kod bake između 1 i pol i 2 godine
    kad je navršio 2 ostao bi nekad i po 2 noći
    prošlo ljeto, kad je imao malo manje od 3 godine bio je na moru s bakom 4 dana, dok ja nisam došla
    ni sad ne znam bih li mogla biti bez njega dulje od tjedan dana

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zano=znao

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je 19 mjeseci poprilično rano za tako dugo odvajanje, nek baka dođe na par dana k vama ili vi njoj.
    moja starija je prvi puta tako dugo bila odvojena od nas ljeto prije polaska u školu, imala je skoro sedam godina. prije nije htjela ona a bome ni mi.
    uopće još niti ne razmišljam kad će ovaj mali pikavac bilo kuda bez nas.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno hvala ti

Hvala ti na odgovoru ti si zasada jedina,ali sam i očekavala takav odgovor,drago mi je što me netko razumije jer svi misle da sam previše vezana za njega!Ali on je mali i ne znam kako bih izdržala toliko!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je proslo ljeto s 5 godina prvi put bila odvojena od nas, ostala je s bakom sama na moru i to od vikenda do vikenda tj. 5 dana. Do tada bi na upit bake da li hoce ostati s njom, samo pitala, a mama i tata ?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mislim da je prerano da ide s gotovo nepoznatom osobom, u skroz nepoznato okružje.

Keti ću pustiti s bakom (koju viđa redovno) tek kada ona sama izrazi želju.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno a evo i drugih

Mislila sam da to ide puno brže mislim sa odgovorima ali sam shvatila da ne može baš tako.Pa ja isto mislim da je prerano samo se nadam da se svekrva neće naljutiti s obzirom da su druge dvije unuke stalno s njom i već su bile na ljetovanju i to kad je mlađa bila 20mjeseci.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: a evo i drugih

Citiraj mazilica prvotno napisa
    ...nadam da se svekrva neće naljutiti ...
    To bi ti trebala biti zadnja briga. Bitno je jedino tvoje dijete.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno baš

I to što kažeš!Ja sam već pričala s njom o tome a ona kaže da ga moram pustiti za njegovo dobro mada ja smatram da bi to bilo prešokantno za njega a ne da bi uživao kao što ona misli.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: baš

Citiraj mazilica prvotno napisa
    I to što kažeš!Ja sam već pričala s njom o tome a ona kaže da ga moram pustiti za njegovo dobro mada ja smatram da bi to bilo prešokantno za njega a ne da bi uživao kao što ona misli.
    Nama je recimo ovo s 5 godina proslo bas za njeno dobro 8) , bez ijednog tuznog trenutka, bila je spremna i sama je to zeljela.
    Naravno kod nekoga to krene prije, a kod nekoga kasnije.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mazilice, ne daj se smotati tom ludom retorikom o stvarima "koje su za njegovo dobro"
    Što je dobro za tvoje dijete, o tome najkompetetnije odlučuješ TI kao mama
    Uvijek se u takvim situacijama sjeti da su osjećaji tvog malog djeteta daleko važniji od eventualno povrijeđenih osjećaja neke odrasle osobe. On se ne bi znao nositi sa tugom i šokom razdvajanja od tebe, a sveki nek se, kao odrasla osoba, izvoli nositi sa svojim razočarenjem kak zna

Drž se

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vrlo jednostavan odgovor:

Kada dijete bude samo izrazilo zelju da ide s bakom, i kada bude u stanju razumjeti sto to znaci biti x dana bez mame i tate.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mazilice, moj sin ima skoro 2,5 godine i nema šanse da bi tako nešto prošlo. Baki se nemoj ispričavati, niti puno objašnjavati. Prerano je i predugo je. A ona neka skrati kod brata i malo skokne do vas!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i naša baka bi nju vodila na more-a ja nekako mislim da neće ići.Možda druge godine.Ema jako voli svoju baku i ona ju čuva-ali 2-3tj...ne dam

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno odvajanje

nikako ne bi pristala na to a baki, ak je stalo, nek dođe k vama

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E šta bi ja dala da mi dijete može biti kod bake u osijeku bar na dva tri dana.
    ali znam da još ne može. Baka ga je zadnji put vidjela prije više od 6 mj i dijete je ne pozna. Ona ga obožava, pravi je majčinski/babinski tip, cijeli život čuva djecu i ima kćerkicu od 9 godina. Da je bliže bilo bi super, ali ovako,..morat će pričekati koju godinu.

karlo i ja nikad nismo bili razdvojeni više od 3 sata. i mislim da je tako i najbolje za bebu od 16mj.

prije mi je bilo krivo što moja mama (u šibeniku) nije više angažirana oko malog pa da ga koje popodne pričuva, ali sad smo navikli ovako i nije mi teško nositi ga sa sobom gdje god ja idem. vidim da njemu odgovara, i to mi je najbitnije. ovaj odnos ne može zamijeniti nikakvo "mirno popodne" ili slobodna noć. Na to ćemo još dugo pričekati.

Cure su ti super savjetovale, vrijeme je kad dijete može izraziti želju, a to šta bi baka želila to u ovom slučaju nije bitno. Budi jaka i pokušaj objasniti da ti najbolje znaš što je najbolje za tvoje dijete.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a) Premali je.
    b) Baku ne pozna dovoljno.
    c) Dva tjedna je predugo.
    d) Putovanje u nepoznatu sredinu.
    e) Sve od navedenog.

Moj ima 23 mjeseca i samo je jednom prespavao kod bake jer smo isli na vjencanje. I to mi je bilo tesko, mada je sve super proslo.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne bih ga ni ja pustila.
    Pusti ti priče "za njegovo dobro" i ko će se naljutit.

Imam i ja sina od 19 mj. i sigurno ga ne bih pustila. Iskreno, ni meni se ne sviđa ideja da otputujem negdje na 2-3 tjedna s nekim kog ne poznajem dobro, a kako bi se tek osjećalo malo dijete. :/

I slažem se s ovim;
    Kada dijete bude samo izrazilo zelju da ide s bakom, i kada bude u stanju razumjeti sto to znaci biti x dana bez mame i tate.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jana će u 7. mjesecu 2 godine i, bude li sve po planu, ići će s mojima na more. Već je s njima provela i cijeli vikend i prespava ponekad tako da se nadam da će htjeti ići i na more. Ne bude li htjela, nema veze, ništa od toga.
    U tvom slučaju je i problem što baku praktički ni ne pozna. U toj situaciji ni ja ga ne bih pustila.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja svoju damicu nebi pustila tako rano ..predugo je to....
    sada zna odspavati preko vikenda recimo subota na nedjelju kod bake ali da ide negdje u nepoznato s njom i to na više dana...sorry ali nema šanse premala je za to

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i eto tako pošto ste me savjetovale odlučila sam ne pustiti sina na odmor s bakom pa kako bude,valjda će baka razumijeti.Jedino me malo muči što suprug misli suprotno,ali je rekeo kako odlučim tako će i biti!A daj mi recite kako stavljate te slikice,da i ja stavim svog malog anđela?

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Gita će sutra imati 21 mjesec, odvajale smo se 2 puta. Prošlo ljeto kad je bila s tatom na moru 10 dana (13 mjeseci), kada sam se ja vratila na posao. Meni je bilo užasno, ali oni su se odlično snašli i uživala je. Danas se vraća s drugog puta s tatom, išli su posjetiti baku koja je u St (njegovu mamu i tatu), ja nisam mogla zbog posla. Ovo ljeto će ići s bakom na more (mojom mamom), ali s njom je svaki dan pa se nadam da će to dobro proći. Idu na Krk, pa ako joj bude stresno lako odem po nju, blizu je.
    Mislim da je jako važno da dijete dobro pozna onoga s kim ga misliš pustiti na put.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo topica i za mene: M. će na ljeto imati 3,5 g. Do sada je bio bez mene 4 dana ali je MM ostao sa njim, a bez mene i MM je ostao sa nonom i nonotom 2 dana i to je sve. Nikad se, dakle, na duže nismo razdvojili. Sva ovo spomenuto je prošlo bez ijedne suze, scena i sl.
    E, sad - bliži se ljeto i kako je ovo njegova prva godina u vrtiću i on bi bio u Zagrebu sa nama do negdje kraja sedmog mj., kada idemo na godišnji, što uključuje i ljetna dežurstva. S druge strane, baka (mama od MM) i moji starci (napravili su zajednički tabor nadam se da će taj tabor oslabiti kad dobiju druge unuke) navaljuju da ga pustim na more k njima tih 3 tjedna prije nego mi dođemo (btw, na moru su 50m jedni od drugih ), da ne mučim dijete po zagrebačkim vrućinama, sa nepoznatim tetama u vrtiću itd. MM se čak počeo dvojit da ga pustimo.
    Prve dvije godine smo imali odličan argument jer je dojio pa ne može bez mene i baka je tad bila u ZG. Sad nemam nekog aduta u rukavu osim da meni ta ideja nije legla i da je M. izjavio da hoće na more samo sa mamom i tatom. S druge strane, po pričama, ta ljetna dežurstva u vrtiću nisu baš bajna i ne znam kako će mu to leći.
    Inače, sa bakom je super, jako je dobro pozna, ona ga je čuvala do vrtića, a i moji su često tu, nisu mu nepoznati.
    Dakle, dvojim...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Sad nemam nekog aduta u rukavu osim da meni ta ideja nije legla i da je M. izjavio da hoće na more samo sa mamom i tatom. .
    Meni ne bi trebao veci adut od ovog boldanog

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Sad nemam nekog aduta u rukavu osim da meni ta ideja nije legla i da je M. izjavio da hoće na more samo sa mamom i tatom.
    Ako je tako, čemu dvojiti?
    Ja bih radije da je s mojima na moru, nego po dežurstvima. Ali ako ne želi...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Najvjerojatnije će i bit tako, da ostaje u ZG.
    Do sad smo sve veće stvari u njegovom životu izveli bez ijedne suze najviše prateći njega pa ćemo tako nekako i ovo (rješavanje iz pelena, prestanak dojenja, adaptaciju u vrtiću...) i opet bi sve ponovila na isti način da trebam jer ono što dobivamo zauzvrat - neprocjenjivo je.
    Nadam se samo da neće bit scena po dežurstvima, nekako razmišljam - kako je fino prihvatio vrtić uopće, da ni tamo neće bit frke. Osim toga, MM nešto kombinira da bar tjedan prije mene uzme godišnji tako da samo prvu polovicu sedmog bude u vrtiću.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako dijete ne zeli ici, nego zeli biti s roditeljima... briga njega i za more, i za vrucinu i dezurstva u vrticu. Dijete zeli biti s mamom i tatom

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Luka je išao na more s bakom na tri tjedna kad je imao 16 mjeseci. Ali... Baka je živila (tada) s nama i Luki je bila član obitelji skoro kao ja. U biti ona bi mu došla nešto ko tata (kojeg ne pozna).
    Maša sad ima 21 mj. i maksimum kaj može s bakom je 1 sat u parku. Situacija se promjenila, Maša ima mamu i tatu, a baka ne živi s nama.
    Ne znam kad će moći ići s bakom, ali neće ići prije nego što će reći da to želi.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

gita75, i ja čekam taj tren kada će Gita moći reći želi li ili ne ići/ostati negdje.
    Sada se samo mogu osloniti na to da će baka znati prepoznati je li zadovoljna ili ne. Iz tog razloga smo izabrali mjesto koje je blizu pa ćemo se lako spakirati nazad.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Uh, 19 mjeseci i sam s osobom s kojom se ne vidja cak ni jednom tjedno - ja ne bih nikad...
    A ovo sto se tice: kada dijete zazeli, treba biti siguran da zna sto zeli.
    Moj je zazelio kako bi isao s bakom na more, no kad smo mu rekli da to ne znaci samo da ce bacat kamencice u more i ici u luna park (kako mu je baka prezentirala), vec i da to znaci da mama i tata nece moci doci cim on zazeli, da ce spavat s bakom itd., samo je odmahnuo rukom i rekao: Necu Tako da treba biti potpuno siguran da je dijete razumijelo sto je zazelilo

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Ako dijete ne zeli ici, nego zeli biti s roditeljima... briga njega i za more, i za vrucinu i dezurstva u vrticu. Dijete zeli biti s mamom i tatom
    Upravo tako!
    Mislim da roditelji, a pogotovo bake i dede često kod ovakvih pitanja gledaju stvari isključivo iz svog kuta i kako bi njima izgledalo bolje i logičnije.
    Ali dječja logika opire se umovanju starijih i ja savršeno razumijem dijete koje će radije zamijeniti brčkanje na moru sa vrućim dežurstvima u vrtiću ako to znači da će mama i tata biti tu i dati mu pusu za svako dobro jutro i svaku laku noć

Na dječjoj listi vrijednosti, mamino i tatino svakodnevno prisustvo uglavnom zauzima počasno i najviše mjesto željenih stvari

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je zazelio kako bi isao s bakom na more, no kad smo mu rekli da to ne znaci samo da ce bacat kamencice u more i ici u luna park (kako mu je baka prezentirala), vec i da to znaci da mama i tata nece moci doci cim on zazeli, da ce spavat s bakom itd., samo je odmahnuo rukom i rekao: Necu
    identično je bilo kod nas (skroz, čak i bacanje kamenčića i lunapark ).
    i eto, dočekali smo da ove godine potpuno razumije i potpuno želi to odvajanje. već mjesecima samo o tome priča

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja se slažem da je to premalo dijete da bi tako dugo bilo razdvojeno od mame i tate.
    Sara ima 18mj. i nikada nije nigdje ni dana provela bez nas.
    Moja mama ima jedno tužno iskustvo: kad sam imala godinu dana se moja tetka udavala u Italiji... tad je put trajao puno duže nego danas.... uglavnom, moji su ošli tamo i ostali 10ak dana... ja sam bila kod babe i djede (kod kojih su moji tad živjeli) ....kad su se vratili nisam htjela kod mame.... ona je suze ronila zbog toga
    Od tako male djece se netreba tako dugu razdvajati!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa
    Uh, 19 mjeseci i sam s osobom s kojom se ne vidja cak ni jednom tjedno - ja ne bih nikad...
    A ovo sto se tice: kada dijete zazeli, treba biti siguran da zna sto zeli.
    Moj je zazelio kako bi isao s bakom na more, no kad smo mu rekli da to ne znaci samo da ce bacat kamencice u more i ici u luna park (kako mu je baka prezentirala), vec i da to znaci da mama i tata nece moci doci cim on zazeli, da ce spavat s bakom itd., samo je odmahnuo rukom i rekao: Necu Tako da treba biti potpuno siguran da je dijete razumijelo sto je zazelilo

Slažem se s tobom. Mislam da stvarno djetetu treba tako objasniti, ali zato to dijete mora moći i kužiti.
    Kad sam ja išla u rodilište (drugi put), isto sam joj tako objasnila- da me neće biti x dana, da će spavati s tatom, tata će je kupati, čitati priče, šetati...mene neće biti doma, da ću ja doći tek nakon što ona nekoliko puta prespava. Jednom, pa još jednom, pa još jednom,...
    OK je bilo.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

gle ja nebi pustila tako malo djete ni da je bakoa non stop s nama i da je pozna neznam koliko dobro na dva tjedna u nepoznato

a kamoli ovo di djete prakticki ni ne pozna baku pa onda jos dva tjedna i na nepoznati teren

samo se ti drzi i nedaj da ti prodaje neke jeftine fore

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni ništa nije prerano moja je sa 7 mjeseci išla s bakom na more.... i uživala u tom odmoru... a bila je bome i u sarajevu, s dvije išla na zimovanje, prije nekoliko mjeseci se šetala po srednjoj bosni... sve sa bakom

ALI...

Problem je taj što baku ne viđa često
    išla je s bakom koju itekako dobro poznaje. koja ju dosta često čuva od kako se rodila i bude s njom i igra se, i zajedno spavaju itd itd... tako da po meni nije bit u djetetovoj dobi tj. mjesecima niti koliko dugo će odmor trajati (ako je u nekim razumnim okvirima i zavisno od djetetove dobi), nego je bit prvo u dojenju (recimo), ali posebice u tome koliko dijete poznaje osobu s kojom bi provela odmor. ako ne poznaje dobro osobu koja bi ga rado povela sa sobom (i što je još bitnije ta osoba ne poznaje dijete), onda ne smatram da je to u redu (osim ako se radi o iznimno kratkim izletima) i to bih jasno i glasno dala do znanja.

eh, sad.. pitanje se postavlja zašto neke bake (dide) nemaju tako blizak odnos sa svojom unučadi... jel samo do bake/dide (predaleko stanuju ? nemaju interesa niti živaca, svojih briga ?) il je donekle i do (prezaštitničko-nastrojenih) roditelja ?!?! eh, to je već pitanje na koji svaki roditelj sam mora odgovoriti. ništa ne dolazi preko noći.

ja samo znam da sam danas uživala gledajući mog didu (znači pradjeda) kako podučava moje dijete slovima... i kako su se njih dvoje zatvorili u kuhinju i preko više od pola sata pisali i crtali, on nagluh joj objašnjavao, a ona jadna već se naučila pa se dere na glas da ovaj razumije... predivno, neusporedivo iskustvo... nije majčina i očeva ljubav jedina vrijedna za dijete...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

naravno, ako dijete nikad nema prilike upoznati baku, ako se djetetu nikad ne objasni da postoji mogućnost da ide sa bakom, onda nikad neće ni izraziti želju da se odvoji od majčinih skuta.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nikada...na zalost,ni jednoj ni drugoj md i ja ne bi dali ni nacrtanu ovcu na cuvanje....
    .....a i ne bi mogli bez nje da su i drugacije okolnosti

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ... nije majčina i očeva ljubav jedina vrijedna za dijete...
    x

Moje dijete ima prekrasan odnos sa mojim i MM-ovim roditeljima. Uživa s njima provoditi vrijeme, kao i oni s njim. Ima i prabake i jednog pradjeda koje jako voli.
    Pogotovo je blizak s mojima, budući da smo donedavno živjeli s njima.
    Iako najviše povjerenja imam u svoju mamu, ni s njom ga ne bih pustila na 2 tjedna negdje. Jednostavno mi je premali za takvo odvajanje.

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja imam malo drukčiju priču. moj dado je s tatom otišao kad je imao 22 mjeseca u dalmaciju kod bake i dide ( s kojima smo u to doba dio godine živjeli skupa) i bili su tamo 2 mjeseca, od čega sam ja 3 tjedna bila s njima. od narednog ljeta kad je bio pred 3 godinom dio ljeta provodi kod bake i dide sam i tome se veseli već od 9 mjeseca čim se vrati kako će opet na ljeto dolje. cijelo ljeto pliva i uživa (s 3 godine je proplivao bez leptirića), nema presinga vrtića i gradske vrućine. mislim da to ima svojih prednosti. sigurno da sam mu falila, ali sam tada kad je bio mali prašila svaki vikend dolje.
    doru ovo ljeto planiram pustiti tjedan kod njih dok se ja ne vratim na godišnji. dario je sad već veliki, ali i dora voli zbrisati na dan dva kod bake jedne ili druge.
    mislim da je 2 tjedna predugo zato što ti nisi spremna, pa samim tim ni tvoj bebač. ali isto tako mislim da ne postoje pravila u odvajanju od djece i da ne treba pretjerivati u vezivanju djeteta(ne mislim tu mazilice na tebe), jer što da se ne daj bože dogodi nešto loše pa da preko noći ostanu bez majki kakav bi im to onda bio šok...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa

naravno, ako dijete nikad nema prilike upoznati baku, ako se djetetu nikad ne objasni da postoji mogućnost da ide sa bakom, onda nikad neće ni izraziti želju da se odvoji od majčinih skuta.

Pa naravno da mora upoznati baku i dedu i mora se ugodno osjecati s njima da bi uopce zatrazio da ostane s njima. To apsolutno stoji.

ALI, kako upoznati baku i djedu ako su 300 km udaljeni. Sorry, ali do odredjene dobi, oni su malom djetetu (nazalost) stranci. Osim ako ne postoji opcija da provode vrijeme jedni kod drugih x dana zajedno pa da se dijete duze vremena druzi s njima. Mi tu opciju nismo imali. Vikend odlasci tamo pa 1 dan kod jednih pa 1 dan kod drugih. Nema sanse da se to dijete osjeca s njima kao sto bi neko dijete koje dijeli kucanstvo s bakom i djedom. BITNA stavka naravno.

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mislim da se to izgrađuje... mi smo A. ostavili još kao bebicu da prespava kod bake (par puta) i to je bilo super... onda je bila faza kad nije htio i nismo ga forsirali, sad opet hoće (bolje spava kod nje )
    Ovo ljeto planiram ići na 7 dana volontirati na kamp za djecu i ostat će s tatom... s tim da će tata raditi, a A. će biti s bakom. Planiram postepeno doći do toga, da mu ne bude šok toliko dugo biti bez mene.
    Iako, prije nekoliko mjeseci sam bila odsutna 1 vikend i njemu i tati je bilo za 5! Čak mu ni sika nije falila. 8)

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja razmišljam pustiti ili ne Ninu s bakom na more početkom 7. mj. da ne ide na dežurstvo ako ja i mm ne dobijemo tad godišnji...ALI, najviše me strah da se nešto ne desi, pa hoće li ju mama dobro pazit i tak, previše me strah, mada je to neopravdano, jer baka i Nina se obožavaju, i moja mama je definitivno poslije mm i mene jedina osoba u koju imam povjerenja kad je o Nini riječ. Kako ste vi preživjele taj strah? I naravno, bojim se da će mi previše falit, pa kako će i ona sama to podnijeti, ali strah, strah je najjači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •