-
-
-
ja sam pitala ljecnicu i ona je rekla da ne trebam povlacit . adrian ga zna povlacit i razvlacit da nekad mislim da ce ga izguliti a prije par sedmica sam ja isla provjeriti dal se ta kozica moze navuci i islo je bez problema. kad sam muzu rekla on je poludija jer se ne smije ta kozica povlaciti i sam je kao dite imao problema jer se nakon navlacenja ta kozica nije vise mogla vrattit pa je morao ici na rezanje.
eto... ja sam protiv navlacenja a i to je mjesto koje se cisti samo od sebe
-
išla sam kod našeg ped.
Zašto Firule?
-
pa mozda neki specijalist pedijatar bas za to
znam da je marijanin miko imao nekih problema s pisulincem pa su isli tamo
-
Mi smo imali sličan problem, već sam negdje napisala (al sad više ne znam u kojem topiću), nema veze. Dakle i nama se upalio, jer nismo navlačili, a zmazanoća se gomilala na vrhu, nemoj navlačiti, samo ga lagano promasiraj i onda ti izađe, ako ima nečeg (zmazanog). Od toga se napravi mali čepić na vrhu i naravno da se pimpač upali. Znači, nemoj navlačiti, samo svaku večer malo - nježno, poslije kupanja promasiraj i obriši ili prokuhanom vodom ili uljem.
-
Ma nema nikakve upale ni ničega sličnog.
Zato mi i jeste čudno. Mislimo da se ipak radi o udarcu.
-
Da, a meni je patronažna rekla da odmah počnemo navlačiti kožicu, lagano koliko ide, da se isčisti prljavoča od krema i sl.
Iako ni ja nisam bila pametna - negdje kažu od rođenja, negdje od trećeg mjeseca, negdje od šestog, negdje od godine dana...
Ja pitala patronažnu, a jedan mi je urolog rekao da velika većina problema sa navlačenjem kožice oko puberteta ima uzrok u tome što se nije dovoljno prevlačila kod male bebe.
Pa ti budi pametna.
Mom Josipu to ne smeta (čak štoviše), ja prevlačim kožicu kod kupanja svaki dan dokle ide, malo po malo, počistim sa vodicom i to je to...
-
Prvom sinu nisam navlačila,pa e s 3,5god. išao kod kirurga koji mu je to prokinuo jer se nije dalo dobro navući.
Drugom sinu od početka se nije dalo ništa navući,pa nas je dr. poslala kod kirurga da pogleda.Imao je 10 mj.kirurg je rekao da obavezno pokušavamo po malo,kolko ide.
-
Mi radimo kako nam je kirurg urolog rekao. Navlačiti lagano koliko ide (ne na silu ništa!) i onda sa malo baby ulja na vati očistiti jer se ispod kožice zna nakupiti one bijele prljavštine koja ne ide s vodom, a može uzrokovati upalu. Od kada tako radimo nemamo nikakvih problema.
-
-
-
-
puse hrabrilice stipi i mami.
drzim fige da se sve brzo dovede u red
-
-
Osoblje foruma
-
Mi smo od rođenja
mrvicu pa koliko ide bez iti malo sile
-
-
-
janko si je prije par godina sam previše povukao kožicu i imao rane, namakali smo u mlakoj kamilici i mazali garamicinom
možda da probate namakati u kamilici, a čudi mi da niste dobili naputak da mažete s nekom antibiotskom masti
puse malom hrabrici da prođe što prije
-
dr je važnije ispiranje važnije.
Danas je bolje,piški i ne vrišti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma