-
trudna ili Choragon?
pozdrav svima!!!!! 4 dan mi je otkad sam primila Choragon a danas 3 testa ( razlicita) pokazuju debeli debeli plus u roku od nekoliko sec. nakon upotrebe.. i to vadjeni u popodnevnim satima.. Moguca trudnoca ili pak ostatak Choragona?? NE znam sta da mislim..beta tek za nekoliko dana... Help
-
Nemam ti to pojma, Choragon ti je čista beta, da npr. vadiš krv sutradan nakon primanja Choragona beta bi ti bila ogromna. Koliko si jedinica Choragona primila, embrij od koliko dana ti je transferiran - ovo će možda pomoći nekome tko zna koliko se brzo Choragon izlučuje iz tijela? Ja sam znala imat tragove Choragona još 10-tak dana nakon davanja, ali minmalne tragove (tipa beta oko 8 nakon 14 dana). Onako školski, trebala bi pričekati 14 dana nakon transfera za vađenje bete, ja testove nikad nisam radila pa ti ne znam reći. Sretno, nadam se da je trudnoća, a ne Choragon.
-
Chroagonu treba cca 5 dana da se izluči iz organizma. E sad ti nisam pametna ali ~~~~~~ da si trudna.
-
primila sam 2000 i.m pa sad ne znam.. cudi me sto su plusici ovako jaki, betu vadim u ponedjeljak
-
Ne bih te htjela rastužiti, ali Choragonu je potrebno minimalno 5 do 7 dana da se izluči iz organizma.
S obzirom da betu vadiš u pon. danas ti je znači deseti dan od ET-a i plusić na testu bi se vidio u slučaju trudnoće, ali on bi bio tanak i slabašan.
Možda su kod tebe duplići ili je beta od trudnoće + Choragon ~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibram da je to, i strpi se do ponedjeljka.
-
Alea, da si sutradan nakon primitka 2000 jedinica išla vadit betu, bila bi ti nešto manja od 2000, a to ti je debeli plus - mislim da su ti kućni testovi osjetljivi već na betu od 50. Zato treba s Choragonom pričekat na rađenje kućnih testova, ovo ti sad može biti ili Choragon ili trudnoća, ne možeš nikako znati prije nego što pričekaš onoliko koliko je potrebno da se Choragon izluči i onda radit betu. Sretno, vibram da je trudnoća ~~~~
!
-
nadam se da ce biti beta. uspjesna.. ipak je lijepo viditi plusic prvi put u zivotu
nakon onoliko minusa pa taman i lazni...
hvala cure
-
Ja sam 5 dana nakon Cronagona 1500 radila test i bio je negativan(pokazao u roku odmah).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude trudnoća
-
Kućni testovi su osjetljivi na betu od 25
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za T
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
-
Bok Curke,
vidim da nisam jedina nestrpljiva.
Evo meni je 6. dan od FET-a i jučer sam primila 2000 ij coragona.
I mene muči kad najranije mogu taditi test.
Alea, ~~~~~ da bude velika beta.
-
seka svakako sačekaj 5-6 dana da nebi test pokazao Cronagon a ne trudnoću.Znam da je teško ali pokušaj izdržat.SRETNO
-
Test se može raditi tek 10-i dan iza injekcije tako možete biti sigurne u taj plusić što ugledate , zato se strpite i izdržite .
-
-
Pepita u pravu si.. bit ce sta bude... strpljen-spasen
-
-
Pepita, bravo za prave savjete.
-
Da lako je govoriti da se smirimo i ne mislimo na oshod svega ali treba to postići e to je već druga priča.Rećem i ja što bude bit će ali nikad nije tako....
-
ici nisam rekla da to mogu svi, ali svakako mislim da je savjet dobronamjeran i ispravan
-
Ja sam radila test 5 dana nakon choragona 2000 i bio je pozitivan, što se pokazalo točno i nakon vađenja bete. I tebi želim isto
-
jutros sam ga opet izvadila, znaci 12 dan nakon ET i debelo je pozitivan...ima nade, zar ne... ma i ako beta bude negativna bar sam imala nekoliko dana srece dok se pojavljuju plusici... :D
-
palo mi napamet da je moguce da mi je med. sestra umjesto 2000 dala 5000 jer je injekcija bila od 5000 pa je trebala dozirati a nije mi bas izgledala strucna... koje sam srece ne bi me cudilo.. kako god cure hvala na dobrim vibrama...
-
-
Alea evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~
da bude trudnoca
-
:D ~~~~~za veliku betu.
Javi kakvi su rezultati.
-
-
Osoblje foruma
alea, jel se to danas vadi beta?
vibre da bude veeeeelika~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Alea, možemo li počet poskakivat?????? :D
-
alea vibram za veliku betu
-
alea možemo li čuti izvještaj?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ +
-
alea čekamo te sa sretnim vjestima!!!!
-
Uf, napeto je ovdje! Alea~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ alea javi seeeeeee
-
zbilja baš je napeto ALEAAAAA javi seeee
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~aleaaaaaaaaaaaaa
-
-
iva_luca prvotno napisa
aelea zar si zaboravila na nas?
-
Alea javi se.
~~~~~ da nam javiš veliku betu.
Samo da vas izvjestim, jutros sam napravila test (11. dan od ET, a 6. dan od coragona) i pozitivan je.
Tamna tamna crtica.
Znam da je to još možda prerano i ne želim se prerano veseliti, ali htjela sam da znate.
Držte fige za veliku betu.
-
-
seka :D čestitam i odmah da si se prijavila na odbrojavanje.
-
-
seka to je T sigurno. Čestitam od
-
-
Osoblje foruma
seka, super, čestitam :D :D :D
alea, mi još uvijek čekamo tvoj pozitivan rezultat~~~~~~~~~~~
-
-
CURE!!!!!!!!!!Nisam se mogla prikopcati na internet nikako... Beta 1483 !!!!!!!! TRUDNA SAM
-
-
Aleeeeeeaaaaaaa braaaaaavoooooo :D :D :D
Čestitam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma