-
Čarape za vene
Sad sam 16+3 i primjećujem da mi kapilare podosta pucaju, a u zadnje vrijeme imam i dosta neugodne grčeve i bolove u listovima. Neke forumašice se kunu u čarape za vene kao lijek za navedene probleme pa me zanima postoje li nekakve 'ljetne' carape za vene? Ili bas moraju biti 70 dena-a i do struka? Mozda postoje nekakve natkoljenice za vene, tako nesto? :?
-
Ne znam za čarape za vene, ali meni je za vene pomogla Hepan krema (ima u slobodnoj prodaji), a za grčeve pojačaj unos magnezija.
-
Re: Čarape za vene
bok imaju ti dokoljenke i carapre od 40 dena ja sam koristila carape i nisu mi nesto pomogle al mojoj kumi su super ja sam pocela mazati s venotrex gelom i pomoglo je al ja puno ne setam pa ne ocekujem cudo u poboljsanju
-
meni su definitivno pomogle... tvoj "peh" je kaj si trudna u toplo vrijeme :/
-
Da, nezgodno, a bas mi to tesko pada jer sam navikla na hodanje i aktivnost, a sad sam k'o neki invalid, popnem se na 3. kat, a noge k'o da sam istrcala njujorski maraton. A jos me ceka 2 mjeseca hodcascenja na posao i nogu koje vise ispod uredskog stola.
Doduse, dogurala sam si neku kutijetinu ispod stola pa drzim noge na njoj, iako ni to nije bas udobno.
Hvala na info o dokoljenkama i carapama - bit cu k'o neki njemacki turist na Jadranu: sandale i fino carapice od 40 dena
-
[a SAMO DRZI NOGE NA POVISENOM JA SAM TE CARAPE NOSILA U POCETKU TRUDNOCE U 10 MJ. AL ISKRENO ZULJALE SU ME NISAM NAVIKLA NOSITI IH POCELA SAM S GELOM I SAD JE OK ALI DOKTOR KAZE DA JE DOBRO TO KAJ PIJEM 500 MG MAGNEZIJA NA DAN OD POCETKA,A IZDRZAT CEMO TO MALO A VALJDA POSLJE NEBU IH VISE JER BUM POLUDILA U DUGIM HLACAMA
-
meni čarape nisu pomogle, ali hepan gel + zavoj da
-
Javljam da sam rijesila problem magnezijem i Veneforte gelom! I kutijom ispod radnog stola...:D
-
SUPAC sam noge u zrak vjezbaj i doma ih drzat u zraku HE HE bude ti bolje cim se mazes i pijes mg
-
koristila sam dr. theiss gel za vene, nosila prvo čarape za vene za trudnice, pa kad je zatoplilo samostojeće za vene - ne baš non stop
(bila ljetna trudnica!) i dosta hodala; rezultat - pokoja puknuta kapilara, vene se nisu proširile!
-
Kupila dokoljenke za vene u Mulleru u City Centru...15kn i odlične su! Napokon su mi se vratile moje perajice a ne one buhtle od ranije..
-
vjezbe za vene u trudnoci
postoje dvije odlicne yoga-vjezbe za vene, nasla sam dvije slikice na net-u s time da su s neke njemacke stranice....
prva: http://www.vinoddulalyogainstitut.de/asana12.htm
ovdje bi preporucila da se sjedne na neku debelu knjigu (enciklopedia
) i ne na pod ili na stopala.
druga: http://www.vinoddulalyogainstitut.de/asana13.htm
i ovdje guza ostaje na enciklopediji, a ledja na dva debela jastuka!!
Meni ovo pomaze fenomenalno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma