Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: gljivice na noktima?

Početno gljivice na noktima?

moja curica (ubrzo ce imati dvije godine) vec duze vrijeme ima na oba dvije nogice zadnji (mali prst) tj.nokat malo izdeformiran i podebljan,kao malo brdo.to joj se pojavilo odavno ali sam mislila da nije nista i da ce proci sama od sebe. :/ kada su joj rasli zubici pao joj je imunitet i imala je gljivice na jeziku i stavljala je nogice u usta pa pomislih da je os toga preslo.ima li netko iskustva s time? da li treba kakve kreme i koje? i kome na pregled?
    :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: gljivice na noktima?

I moja cura ima isti ovakav mali prstić na nozi.... a imam i ja.. ništa nisam poduzela

Datum pristupanja
    May 2006

ne prst nego nokat..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Citiraj Lalu prvotno napisa
    da li treba kakve kreme i koje? i kome na pregled?
    :?
    ako su gljivice najvjerojatnije će te dobiti antimikotik, no da bi se utvrdilo jesu li to gljivice najbolje je javiti se pedijatru a on bi trebao uputiti dalje do dermatologa.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jan se liječi već 6-7 mjeseci. Ako je u pitanju isti prst na obje noge onda su gljivice vjerojatno samo sekundarna reakcija. Jan ima problema sa dva ista nokta ali na rukama - u pitanju je psorijaza, slabija kvaliteta noktiju i gljivice. Prvo smo mazali Plymicolom i nekim spreyem a sada smo dobili Canasten otopinu i još jednu kremu za preko noći. Uz to treba piti i vitamine da malo ojača organizam.
    Javite se pedijatru i onda k dermatologu. Ja ne bih na svoju ruku ničim mazala...
    Mi smo ignorirali problem par mjeseci jer nisam ni pomišljala na tako nešto... :/

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

podizem temu....
    moja curka ima promijenjenu boju na 6 noktiju na nogama - simetricno, palac, srednji mali nokat, s tim da se pojavilo prvo na srednjem, a tek nedavo na ostalim. kad sam prije tjedan dana pokazala pedijatrici odgovorila je da je to degenerativna promjena nokta?!?! :shock: :?
    do sad nisam ni pomisljala na nista takvo, al su mi gljivice pale nedavno pale na pamet...pa sad guglam...
    znam da se gljvici tesko rijesiti, u kojem god obliku. ima li netko iskustva?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •