... koji ima svu potrebnu aparaturu za obavljanje kolonoskopije i ostalih gadosti.
Po mogućnosti, muškoga, treba mi za svekra.
... koji ima svu potrebnu aparaturu za obavljanje kolonoskopije i ostalih gadosti.
Po mogućnosti, muškoga, treba mi za svekra.
Profesor Vucelić na Rebru u popodnevnim satima radi privatno, također na Rebru. Cijena pregleda je 300 kn prvi, poslije 250 ak se ne varam.
Ako te interesira, javim ti i broj.
Ma je, gulikoža je, al meni sad žao što nisam pristala da me guli.
Navodno je najbolji.
ja u subotu idem na to, privatno kod dr Brkića na Rebro-on pak radi isključivo subotom. Mama od kume bila kod njega preko socijalnog i kaže da je divan, ja idem privatno pa se nadam još bolji.
Privatno naravno može i kratka anestezija. Za prvi pregled te obično naruči već u sljedeću subotu.
Cijene vjerujem da su brrrr...prije tri godine je na drugom mjestu kolono s anestezijom bila oko 1500 kuna, tako da je sad sigurno više ali ja to ne bih radila na živo ni u ludilu.
Nazoveš rebro 2388888 i tražiš poslovni centar (tako zovu taj dio koji radi privatno) pa onda za dogovor kod koga hoćeš.
Ja se javim ak u subotu ostanem u komadu.
Cure, puno hvala!
Novac, na sreću, nije u pitanju! (Ah te gu..ce: košta i kad trpaš u njih i kad ih gledaš i kad vadiš iz njih...)...
Brkićev broj sada imam (hvala pituljice), molim i Vucelićev. Može i na pp.
Sretno mu na kolonoskopiji, kod god išao. Ja sam skoro umrla. Bilo mi je gore nego roditi. A trebala bih opet, i na gastro isto.![]()
Već je išao i nalazi su pokazali da je sve u redu, ali stolica je i dalje obilno krvava.
Pa neka ide po drugo mišljenje.
Da, to nije dobro ako ima krvi u stolici. Vibram da mu brzo pronađu uzrok krvarenju.
apricot, a da nisu u pitanju unutarnji hemeroidi???
meni je mama imala s tim problema, puno se krvari a niš ne boli...
Pa zar to nisu mogli vidjeti i prije godinu dana?
2388314 je Vucelić. Sigurno ga nema u sobi, pa kažeš sestri da bi se htjela naručiti kod njega. Tj. svekra.
Ove cjene koje sam ja napisala, su naravno samo "konzultacije".
Cijene rupo-skopija srećom ne znam.
ma ne želim sad tu biti zloguka vrana, ali mamu su mi mjesecima navlačili uokolo ne otkrivši u čemu je problem, doduše nije išla kod privatnika već regularno (sisačka bolnica) dok se nije počela rušiti od slabosti i bila hospitalizirana
nisi zloguka vrana, dobro je znati različita iskustva.
I, ako nije indiskretno, što je bilo s mamom...
Kad su konačno otkrili u čemu je problem, operirali su i žena se naprosto preporodila. Sad je već prošlo godinu dana od operacije i ona je kao da se nikad ništa nije desilo. Čula sam za još nekoliko slučajeva koji su imali takav problem i razvlačili zbog straha od operacije, da bi kad je vrag odnio šalu operirali, a zatim su se lupali po glavi što su tako dugo čekali.
Držim palčeve tvom svekiju da mu što prije postave dijagnozu (naravno dobru).
ivančica zato ja idem na anesteziju, neš ti 300 kuna više ili manje...
gastroskopiju sam jedva progurala, nisu mi grlo našpricali i mislila sam da ću dušu ispustiti koliko me tjeralo na povraćanje
jesi li ti pila x-prep prije zahvata? uputa je samo na njemačkom pa ne znam koliko piti tekućine uz to?
apricot, bit će najmanji problem ako su hemići, jesu neugodni ali se daju riješiti. ona nešto lošija varijanta je ulcerozni kolitis, ali kod njega u akutnoj fazi idu i drugi simptomi-temperatura, bolovi u zglobovima, povišeni crp...ali i tome ima lijeka, glavno da se otkrije na vrijeme
to vrijedi za svježu krv, ako je crna onda je obično posljedica krvarenja u želucu
Hvala svima... a i onima koji pokrenuše ovaj Forum (kiss, cmolj od sreće).
Imas i Dr. Petra Vukelica koji je prije imao ordinaciju u Kacica-Miosica, a sad se preselio negdje na Crnomerac. Doco je ok, ja bila na gastroskopiji. Reklamira ti se u Jutarnjem (jedan dan kad je sve puno oglasa za doktore, mislim cetvrtak).
Uh, jedan član moje obitelji je upravo ovih dana zadržan na gastroenterologiji. Sav je žut i cijelo ga tijelo dosta svrbi, u želucu osijeća lagano komešanje. UZV je ok, t.j. nije ništa pokazao, a za ostale nalaze i dijagnozu moramo pričekati. Ima li koja od vas kakvog iskustva da zna da je netko imao nešto slično (i da je sve na kraju bilo super). Malo sam u frci i panici. Hvala cure i Apricot oprosti što sam se ubacila, ali bilo je jače od mene kada sam vidjela naslov posta.
Žut je vjerojatno od bilirubina (ako su mu i bjeloočnice žute), a svrbež mislim da dolazi ili isto od njega ili od žučnih kiselina :? . Nisam 100% sigurna. Vjerojatno je nekakav zastoj žuči ali uzroci mogu biti različiti. S obzirom da je UZV ok možda hepatitis (ne nužno zarazni, može biti i od lijekova).
Bok ljudi!!
ja bih trebala broj od dr Brkića, jer sam čula da je odličan. Da li mi ga netko može poslati? i koliko je cijena pregleda? hvala!
Ja sam bila kod dr.Vukelića i zbilja je odličan, a sestra je draga i blaga - anđeo.
Radila sam kolonoskopiju.
Hoćeš kontakt?
pratim...
ja se nikako odluciti na kolonoskopiju a trebam ju uciniti zbog lose obiteljske anamneze. Molim preporuke za nekog dobrog. Ima li tko iskustva s anestezijom, ja ne znam ceg se vise bojim - kolonoskopije ili anestezije,ali znam da se najvise bojim gladovanja![]()
Podižem.
Trebam preporuku za dobrog privatnog gastroenterologa kod kojeg se može obaviti gastroskopija i kvalitetan pregled. Prilično mi je hitno.
Naime, već godinama imam simptome GERB-a koji je moja liječnica OP tretirala Peptoranom (dosad nikad nisam bila kod gastrića), ali kako sam unazad par mjeseci prilično neobjašnjivo naglo smršavila (4-5 kg), poslala me na neke pretrage - ispada da sam anemična i da mi je test na okultno krvarenje u stolici pozitivan pa mi je preporučena što hitnija gastroskopija...
Ja bih to obavila privatno (još ako ordinacija ima ugovor s Uniqom, tim bolje) pa s dobivenim nalazom eventualno potražila nekog preko HZZO-a, jer dok dočekam svoj red (naime, naručena sam na Sv. Duh na pregled kod gastrića tek u 11. mj.!!) već se može svašta izdogađati...
Hvala.
Ja sam i gastro i kolono obavila u Suncu. Za kolonoskopiju sam se naručila kod dr. Vukelića na Črnomercu i na dan pretrage me sestra nazvala i rekla da im je riknuo aparat pa sam žicala u Suncu da me prime taj dan, ok su, gastro mi je radila prije cca 2 g neka doktorica a kolonoskopiju ovaj mjesec dr Ivo Carić. Ako te zanima ime doktorice potražiti ću nalaze.
ja sam bila kod Vukelića na Črnomercu i gastroskopija mi je bila manje neugodna nego odlazak na papa test
sestra je krasna, doktor šaljivdžija, pretraga brza i precizna
moje preporuke
ali, košta
Hvala, curke.
Btw, Apri, jel se sjećaš možda koliko košta gastroskopija kod Vukelića?
800, mislim
podizem temu,ako tko zna,da li prim brkic (kbc rebro) radi gdje privatno?
do prije 2 god je radio u medikolu,sad sam zvala ali njega vise tamo nema. (sad je tamo dr horvat ako tko zna sto o njemu)?
Evo i ja bila kod dr. Vukelića na gastro, bilo je najblaže rečeno neugodno (ne znači da je do njega) ali na svu rseću kratko
Ja sam se mislila naručiti u polikliniku Bates.Za ovih 10 godina koliko imam probleme,promjenila sam nekoliko gastroenterologa i nisu uspjeli otkriti o čemu je riječ.Bila sam 2 puta na kolonoskopiji.
Kakvi su u Batesu?
Da li je netko u skorije vrijeme radio gastroskopiju u anesteziji? Zvala sam danas Polikliniku u Nemetovoj i Sunce i kažu da ne nude tu pretragu - samo klasika. Poliklinika Bates mi je blizu ali skupo do bola. U Poliklinici Kvarantan nešto povoljnije ali nemam nikakvih saznanja o njima. Može neka pomoć. Hvala
Nitko nije frisko bio na gastroskopiji?![]()
dobar dan
dali netko zna dali dr. Vucelić Boris ima privatnu praksu i na koji broj ga se moze dobit.
unaprijed zahvaljujem
Molim preporuku za dobrog privatnog gastroenterologa, po mogucnosti da je i dobar/ra psiholog/ica za pacijenta na postoperativnom oporavku nakon vadjenja zuci :D
zapravo nam treba UZV abdomena i potvrda da je sve ok sad 3 tj nakon operacije.
hvala.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.07.2015. at 23:16
Nemam iskustva baš s gastroenterologom jer nam (srećom) nije trebalo, ali da mi sad zatreba, otišla bih k ovom stričeku: http://www.poliklinika-lacic.hr/djel...azvuk-abdomena
(K njima ide mm zbog štitnjače i moja svekrva zbog srca. Zadovoljni su, ali to malo znači jer nemam pojma tko im pokriva ovaj dio.)
Dijagnostičku opremu svakako imaju vrhunsku.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.07.2015. at 09:42
hvala ti puno, sad ću prosurfat.
Ako netko ima neko konkretno ime dobrog privat gastroenterologa, pls javite. Hvala.
evo zvala sam ih kažu da je kod njih kao gastrić radi dr. Iveković s Rebra. Jel ga netko poznaje? dobar?
inače cijena je 500 kn.
Vidim da na recenzijama nije dobio dobre ocjene, dapače pacijenti jako kritiziraju tog dr.
Please jel netko zna nekog dobrog gastrića privatno? Trebali bi otići ovaj tjedan. Hvala.
Podižem i dalje čekam ako netko ima neku preporuku. Hvala.