-
Nažalost stvari su se s 12-godišnjakom znatno pogoršale.
Naime prošli cijeli tjedan je markirao iz škole i tek kad je bio stjeran u kut , mama rekla da u ponedjeljak ide u školu na informacije, priznaje to. Otac je poludio , jedva sam ga smirila i objasnila mu da ga nikako nesmije udariti i nadam se da to neće učiniti. Ja sam im savjetovala da podhitno potraže stručnu pomoć, pedagogica škole je upoznata, s onom prethodnom situacijom i s jedinicama iz hrvatskog, ali od nje očito nije bilo baš neke pomoći.
Pitanje kome se u Zagrebu najbolje obratiti za pomoć. Jer to dijete je očito u velikim problemima, a roditelji nisu u stanju doći do pravog uzroka.
Naime roditelji su pred rastavom, preselili su se u međuvremenu na početku godine u novi kvart, i on je između ostalog očito upao u loše društvo, u kojem se želi pokazati kao "faca" , ako se sjećate situacijie s ona dva dečka pri otvaranju topica.
U svemu tome je i laganje, izvlačenje, s tim da mama to većinom rješava uz viku i udarce, a otac razgovorima s njim međutim koji ne donose isto nikakve rezultate. Naime nakon opetovanih razgovora o takvim situacijama, nakon dogovora i obećanja da se to više neće ponavljati, za par dana opet ista priča.
Imate li kakav dobar savjet? Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma