Drage cure,
dijete mi ima upalu uha od prošlog petka, u subotu je dobila klavocin sirup koji od tada pije.
imala je temperaturu i do 40 pod pazuhom, da sada je temperatura pala i bolje je opće stanje, po danu je nekad malo cendrava a nekad najnormalnije vesela.
međutim, već par dana ima poteškoća sa spavanjem, plače i budi se, umiri se kad joj damo paracetamol i spava mirno dalje.
dakle, očito ju nešto boli, ali neće reći ili pokazati što (prvih dana je govorila "buba uho" i hvatala se za bolesno uho).
mislili smo da ju možda muče zubi, rastu joj petice osjetim pod prstom oštro da izbija, ali do sada su nam svi zubi bezbolno izašli.
u svakom slučaju, danas smo popodne trebali ići kod pedice na kontrolu, međutim, jutros sam vidjela da joj krvari iz uha koje je bilo upaljeno!
čini mi se da je onako gusto pomalo sluzavo krvavo.
sad je opet zaspala jer je jeko umorna, pa kad se probudi, ne znam gdje da je vodimo?
ima pedica u gajnicama koja prima pacijente neše pedice u suprotnoj smjeni ako je hitno, ali ja bih možda odmah na ORL nagdje, ali gdje?
bitno mi je da su ok doktori i da me ne odvajaju od nje jer je jeko osjetljivo i sramežljvo dijete, bio bi joj to veliki šok (kao, uostalom, i svakom drugom djetetu).![]()
ima li tko savjet ili slično iskustvo?
unaprijed hvala