Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: HITNO! krvari iz uha!!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Tami

Sama si dobro rekla, nisi ti kriva. Ne možeš raditi njihov posao i još kasnije od istih slušati prodike jer svaljuju svoju krivicu na tebe.

Sad ste u dobrim rukama i vidjet ćeš da će krenuti na bolje. malom uheku!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Tami, slažem se potpuno sa Jelkom, nema smisla uopće pomišljati na vlastitu krivicu (mi također od njegovog rođenja koristimo Sterimar/Marimer i barem jednom dnevno čistimo nos a naučili smo već davno zaista dobro puhnuti u maramicu), pa zaboga zato imamo doktore, ne zato da im slijepo vjerujemo ali kada obave preged - njih nekoliko - da će ustanoviti što ne valja, a ovo je više nego očita stvar!!

Mi smo iz svega izvukli slijedeću pouku: kad god se Leon požali na uho, bilo da ga svrbi ili boli, kada se počne držati za njega ili češkati, a pedica kaže "uho je čisto" mi složno klimnemo glavom i odemo u Klaićevu dr. Toliću (naknadno mu donesemo uputnicu, on je vrlo fleksibilan po tom pitanju). Jednostavno više nikomu drugomu ne vjerujemo....

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    Mi smo iz svega izvukli slijedeću pouku: kad god se Leon požali na uho, bilo da ga svrbi ili boli, kada se počne držati za njega ili češkati, a pedica kaže "uho je čisto" mi složno klimnemo glavom i odemo u Klaićevu dr. Toliću (naknadno mu donesemo uputnicu, on je vrlo fleksibilan po tom pitanju). Jednostavno više nikomu drugomu ne vjerujemo....
    Upravo ovo sam i ja odlučila!

I hvala M&L za info o uputnicama, to me najviše brinulo.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tak ćemo i mi.
    i odlučila sam da se nećemo dati s ORL-a u Klaićevoj dok se ne utvrdi zakaj joj se skuplja taj šlajm i otkuda i zakaj ne ide kroz nos van, treba li nam možda inhalator i sl.
    Pa ćemo vidjeti.

Sad par dana otkako pije Zinnat više joj nije gnoj istjecao izvan slušnog kanala, a onda sam zadnja dva jutra opet nalazila zelenkastožuto sasušemo po uški.
    i opat suho kašlje po noći, iako ne puno.
    po danu je kašalj vlažan.
    još 4 dana pije lijek i onda pravac na kontrolu!

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:D

Jeiiiii!
    Super da ide na bolje, ipak lijeku treba vremena da počne djelovati.

Ah da, i samo još jedna mala uputa što se tiče nenajavljenog dolaska: sestra će vas definitivno pitati za uputnicu (ponesite sa sobom svu papirologiju i povijest bolesti), treba reći da ste se dogovorili sa dr. Tolićem da dođete ukoliko nešto nije u redu i da ćete uputnicu donijeti tijekom dana
    (ha, čovjek se treba snaći i sam)...

Najbolje je doći odmah ujutro, prije njegove vizite, ili oko 9 kada završi sa njom...

Veliki pozdrav!

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja ću oko 9 tak smo prošli put, jedna cura je s bebom od 4 mj došla u 7 i čekali su do 9 :/
    al uzet ću ja i uputnicu 8)

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jučer nalazi brisa nosa i uha - STERILNO! :D
    Nego pitanje, jel dr. Tolić svaki dan ujutro radi?

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koliko mi je poznato da. Dođe rano dolje u ordinaciju, pa onda gore na odjel u vizitu i ponovo dolje u ordinaciju.
    Evo broj na koji možeš provjeriti kada zatrebaš: 4600-158.

I..... :D za sterilan nalaz!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

:D super!!!

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da malo podignem.

Citiraj Tami25 prvotno napisa
    s tim da je rekla ni slučajno čistiti nos pumpicama jer da to napravi više štete nego koristi jer stvara tlak u uhu, samo ispirati fiziološkom.
    Ovo me zanima, postoje različite teorije, mi čistimo s arianom na usisavač, orl je rekao da je to ok, zanima me kako drugi na to gledaju!

Mislim ima mi smisla i ovo sa tlakom, jer se s tim pumpicama i čudima fakat napravi dosta veliki vakum pa nije ništa čudna i ta teorija.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa kajaznam, dok je Leon bio bebica i mi smo u par navrata iskušali pumpicom, ali smo odustali - ne zbog vakuuma (za to nismo niti znali) nego jednostavno nismo vidjeli neke konkretne koristi od toga.

Niti jednom nismo uspjeli nosić očistiti kako spada, on je bio sav ustrašen zbog te spravice pod njegovim nosom i od svega puno dreke niš koristi. Umjesto toga smo redovito nos čistili Sterimar ili Marimer spray-om (on recimo nije volio to "slijevanje" fiziološke u nos pa smo ju izbjegavali zbog toga), kada bi se počelo cijediti iz nosa obrisali maramicom i od malih nogu krenuli "učiti" kako ispuhati nos. Sa nepunih godinu dana već ga je puhao kao veeeeliki dečko

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •