Hvala
Hvala
svaka cast cure
*
smijem vas pohvaliti nadalje? Davati link na brosuru, mislim?
naravno da smiješ, zato i je na webu.
drago nam je da vam se sviđa
tnx Rvukovi
stavljam na blogu
:D Svaka cast
Mozda bi pujica trebala postaviti brosuru i na Prije zaceca jer tamo cesce dolaze ne toliko upucene cure koje se nikad i ne prijave na Rodu nego samo " listaju " ??
Izgleda zaista fenomenalno!
Svaka cast!
:D :D
evo brosura. t.j. moja objava za brosuru je dosla i na naslovnoj strani makedonskog blog servisa www.blog.com.mk.
jos jednom svaka cast!!!
hvala
HVALA svima koji su sudjelovali u kreiranju ove predivne, edukativne brošure.
MM i JA
HVALA [/b]
zaista sam ostala bez teksta.......stvarno perfektno...i moze se nekoliko puta citati tako da uvek naidjes na nesto novo sto ti je mozda promaklo pa ti osvetli neki novi put..........
zaista sam ostala bez teksta.......stvarno perfektno...i moze se nekoliko puta citati tako da uvek naidjes na nesto novo sto ti je mozda promaklo pa ti osvetli neki novi put..........
Fenomenalno!
Tako jednostavno i poučno!
Cuuuuuuuureeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Prekrasna je brošura!!!!! Čestitam!!! :D
Muki, Vučice
Čestitam svima koji su pripremili ovu brošuru (jednostavnu i poučnu).
I dr. Baumanu hvala i na recenziji i zato što je takav kakav je! Jednostavan i pristupačan.
Moram istaknuti da si je dr. Bauman zaista dao truda recenzirajući ovaj tekst u svoje slobodno vrijeme i ja mu sad i ovdje posebno zahvaljujem na tome
Svaka mu čast, stvarno. A brošura je odlična - baš je onako - user-friendly!
Pozdrav!
Samo da vas pozdravim i čestitam na odličnoj brošuri!
Konačno osjećam da nisam sama...dajete mi nadu!
Hvala od srca!
Nova Jazzy
Bravo cure, svaka vam cast!!!
Odlično, prekrasno!!!
cure super :D :D :D
svaka čast!
a jel mi netko može reći može li je se isprintati odjednom ili moram ići baš stranu po stranu? hvala na odgovoru.
skužila sam Učitaj u pdf i onda ide print odjednom!
ma savršeno od dizajna, do informacija u brošuri, preglednosti, bolje ne može!!!
HVALA HVALA HVALA
od mene i MM
Hvala do neba , bombardirana sam pustim nazivima, sada mi je dosta toga jasnije, odnosno malo sam više upućena u ono što me ako Bog da čeka!!!!! Sviđa mi se kako je sve skupa objašnjeno i prikazano sličicama!!! Svaka čast!!! pozz iz Splita!!
Drage forumašice!
Prvi puta se susrećemo s problemom neplodnosti.Tek smo učinili prvi korak i naručili se u bolnicu Sv.Duh.Ne znamo što nas čeka,ne znamo skoro ništa o postupcima i pregledima.Nakon što sam otkrila ovu vašu brošuru,dobila sam odgovore na mnoga pitanja.Pročitala sam ju u jednom dahu,sve je tako lijepo i jednostavno objašnjeno i jedino što želim nadodati je to da ste svi zajedno učinili veliki posao s puno uloženog truda i ljubavi.
Hvala vam na tome i želim vam svima puno sreće
Sve pohvale cure.
Svim sudionicima (znamo na koje se odnosi, a na koje ne) i veliko HVALA !!!
oprostite, možda glupo pitanje, ali na kojoj stranici se može naći brošura?
hvala na informacijama (nova na forumu!)
link ti je na prvoj stranici pdfa NEPLODNOST
obrati pažnju na to da je brošura pisana po starom zakonu ali vidim da si upoznata s novim već...
http://peternel.ipapercms.dk/demos/RODA/Neplodnost/
Posljednje uređivanje od milivoj73 : 02.12.2010. at 00:03
bok svima!
jako me zanima ova brosura ali link mi ne radi. da li je mogu negdje drugo downloadati?
hvala!
Na žalost link na portalu ne radi ne znam zašto,
ali evo našla sam na drugom mjestu di je možeš pogledat
http://issuu.com/quipos.art/docs/neplodnost2010
hvala
Ne mogu otvoriti niti jedan link. Javlja Not found. Možete li staviti novi link?
ja ovaj mogu otvoriti, probaj:
http://issuu.com/quipos.art/docs/neplodnost2010
imajte na umu da ova brošura ne sadrži zakonske izmjene.....................
Pročitala sam brošuru u jednom dahu i mogu samo reći SVAKA ČAST svima koji su sudjelovali u izradi ove brošure. Spremam se na MPO i totalni sam početnik, ništa mi nije jasno. Čitanje ove brošure je izvrsna priprema jer se jako, jako puno toga sazna i puno toga postane razumljivije, jasnije...
brošura će nadajmo se ugledati reviziju )
a evo zgodnog štiva za malo naprednije:
http://www.hdhr.org/doc/POSTUPNICI_z...HDGEHR_web.pdf