-
U petak ujutro sam ga opet počela dojiti na obje dojke jer se desna bradavica posve oporavila i istu večer me počela tresti groznica. U subotu i nedjelju (jučer) se to nastavilo, visoka temperatura, slabost itd. Ginekolog mi je preko telefona rekao da je u pitanju mastitis će se temp. smanjiti čim ispraznim upaljenu dojku - lijeva se upalila, valjda zato što sam je počela manje koristiti nakon što sam skoro tjedan dana dojila isključivo na nju. Temperatura se stvarno smanjila nakon dojenja i izdajanja i sad je više nemam, ali mi se dojka opet napuni u roku 2-3 sata i i dalje boli, užasno je tvrda, trebam pola sata izdajati samo da bi dovoljno omekšala da je beba prihvati. Probavam kupus, hladne obloge i sl. ali ne vidim pomaka
Ako ne izdajam, upala je grozna, ako izdajam, samo se stvara još više mlijeka... Strah me da se ne upali i desna jer beba ne može isprazniti ni lijevu do kraja pa desna najčešće ostaje netaknuta (ja ju izdajam).
Ne želim prestati dojiti jer vidim koliko bebač to voli, ali čini mi se da sve polako vodi prema tome...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma