Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: AS u sredini vozila...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno AS u sredini vozila...

negdje sam već pročitala da je najbolje mjesto AS u sredini auta (ako ima treći pojas). mi imamo taj treći pojas i možemo instalirati veću AS (ona koja se priveže samo pojasevima) u sredinu, al imamo problem što baš na sredini imamo kao mali "brežuljak" pa AS ne sjeda lijepo. tj u okukama zxuja se nakrivi na jednu stranu što svakako ne može biti sigurno :?

što se može tj smije raditi (ja čak razmisljala da tu AS nekako pričvrstim). meni je ta sredina postala teška fiksacija, al bojim se da ćemo opet morati ili lijevo ili desno sjediti :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MC, to za sredinu ti ne vrijedi za sva vozila. U knjizici vozila ti obicno pise mozes li ili ne staviti sjedalicu na srednji sic.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    MC, to za sredinu ti ne vrijedi za sva vozila. U knjizici vozila ti obicno pise mozes li ili ne staviti sjedalicu na srednji sic.
    što si brza. :shock: ma mrzim čitati te knjižice. okej, pogledat ću, al se bojim da već i sama znam odgovor. :/

što bi onda preporučile - lijevo ili desno. (zna da oko toga ima rasprava)... meni osobno (zbog dodavanja sokića i sl) više odgovara dijagonalno od vozača, al jel to stvarno najbolje ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne stavlja se u sredinu ako ima treći pojas, nego ako je to sjedalo predviđeno za autosjedalicu.
    To sjedalo mora biti isto kao i ova pored. Znaci tri odvojena sjedala jedno pored drugog

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stavi sjedalicu tamo gdje se ne prevrce. Meni osobno se cini svejedno jel lijevo ili desno, sudar moze biti i s jedne i s druge strane.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A šta s onima koji imaju dvoje ili troje djece? Koje djete će sjediti na sigurnijem mjestu?
    Nama je sjedalica iza suvozačkog sica jer iza vozačevog nema dosta mjesta (oboje smo krakati).

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja imam Focusa i stavila bi Tobicu u sredinu, zadnja klupa je odvojiva 2/1. Probala sam pa nekako je ne mogu dobro učvrstiti pomislila da je do mene i htjela gnjaviti savjetnicu
    Nekako je ona najzadovoljnija u sredini, sve vidi i mamu i tatu kad sjede naprijed

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mi imamo Foucs, ali ima to povisenje u sredini i AS (MC Priori) ne sjeda dobro.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da je ipak malo sigurnije staviti AS iza vozaca jer ta osoba u slucaju sudara automatski zeli izbjeci opasnost (dat ce gas ili zakociti ili skreniti) tako da nekako "stiti svoju stranu", ako razumijete sta hocu reci...e sad ako imas vise djece.... :/ ne znam.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Iza vozača je sigurnije mjesto jer kao što kaže Ivana B-G, vozač automatski i nesvjesno izbjegava opasnost. A kad je sjedalica iza suvozača sigurniji je ulazak/izlazak iz auta, jer ako staješ uz cestu, dijete izlazi na nogostup a ne pred aute
    Meni svejedno, dva su klinca pa svaki na jednu stranu, ne znam koji bi bio sigurniji? Glavno da su oni meni u sjedalicama.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

iza vozaca ili suvozaca - statisticki je potpuno svejedno

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor