Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: playstation - posljedice

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno playstation - posljedice

Zanima me ima li itko slična iskustva s pogubnimn posljedicama playstationa na školarca, s kakvima smo se mi suočili.
    Naime, Filip je dobio tu spravicu za 7. rođendan, i već prvog dana počeo nekontrolirano kakiti u gaće. Jednostavno, nije svjestan kad mu se to dogodi. Razgovarali smo, upozorili ga, nismo ga špotali, niti mu zabranili igru. Nažalost, to mu se događa sve češće, neovisno o tome igra li ili je vani, desilo se čak i u školi.... Problem je što ne želimo da ukidanje playstationa ispadne kao kazna za nešto zašto uopće nije kriv on, nego naravno mi.
    Upomooooooć!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa nismo valjda jedine budale koje su kupile prvašiću playstation?!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: playstation - posljedice

Citiraj averel prvotno napisa
    Filip je dobio tu spravicu za 7. rođendan, i već prvog dana počeo nekontrolirano kakiti u gaće. Jednostavno, nije svjestan kad mu se to dogodi.
    Nažalost, to mu se događa sve češće, neovisno o tome igra li ili je vani, desilo se čak i u školi....
    iskreno malo mi je čudno to povezat s PS-om. :?
    ajde da se popiši jer se zanese u igru, ali za kakit ipak triba malo veći napor. a i njemu je 7 godine pa me i to dodatno zbunjuje.
    a uz sve to i činjenica da mu se bježanje kakice u gaće događa i u školi i kad ne igra PS.
    po meni je nešto drugo u pitanju, ali šta nemam pojma.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja isto mislim da se ne radi o PS, jer da da, to bi bilo vezano samo uz vrijeme kad igra. Vjerojatno se previše zanese u bilo u koju igru.

Moj M. je dobio PS za 7. rođendan i ne pokazuje nikakve posljedice, niti je ovisan. Dapače, prilično rijetko ga igra i mnogo više voli PC, ali ni o tome nije ovisan.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odvedite dijete liječniku

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

definitivno ću potražit liječnički savjet, ali je indikativno da je to počelo prvog dana kad je zaigrao playstation, i nastavilo se iz dana u dan u vrijeme dok igra. Prije nije imao takvih ispada. Hvala na interesu!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto znaci: pokaki se u gaće? Skroz ili samo malo sprlja gaće jer odgađa odlazak u WC zbog igre?

Moj isto ima plejku, voli se poigrati ali ne do nivoa problema...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kakve igrice igra?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ne reagiraju sva djeca jednako na ps igru, kod nekih su podljedice napetost koja ne popusta duze vrijeme nekon igre. moj stariji je dobio ps sa 6 godina, primjetili smo da je nakon igre svadljiv i nervozan, nismo mu potpuno zabranili igru nego dozvolili max pola sata dnevno, s vremenom je interes za igru jenjavao, sad zna proci mjesec dana da potpuno zaboravi na ps.
    mislim da ps moze uzrokovat napetost i hiperaktivnost mjehura i crijeva tj. potaknuti zdrav. probleme ukoliko postoji sklonost. cak mislim da nije presudna ni agresivnost igre (naravno da agresivne treba izbjegavati). meni recimo nakon 1 min igre slijedi mucnina i glavobolja.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

i da, zaboravite na ps barem 5 dana kako bi vidjeli u kojoj mjeri utjece na filipa. a doktoru svakako jer zdrav. problem ocito postoji.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala na podršci. u međuvremenu smo ps privremeno (tri tjedna) poslali na "ugradnju nekog čipa", da vidimo hoće li prestati s kakanjem,
    Budući da se Filipov problem poceo pojavljivati i za vrijeme igre vani s djecom, i u drugim situacijama, natjerali smo ga da svaki dan sjedi na wc-u i obavi to na vrijeme. Riješili smo stvar u nekih tjedan dana.
    Dobio je ps prije tjedan dana, i opet mu se dogodilo, ali samo jedamput.
    Pretpostavljam da se previše uživi u igru.
    Ne igra nikakve agresivne igre, isključivo nogomet, ali mu je uzbuđenje očito bilo preveliko. Nadam se da će odsad biti o.k., a za svaki slučaj zakazala sam termin kod stručnjaka, pa ću vidjeti što kaže medicina.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala na podršci. u međuvremenu smo ps privremeno (tri tjedna) poslali na "ugradnju nekog čipa", da vidimo hoće li prestati s kakanjem,
    Budući da se Filipov problem poceo pojavljivati i za vrijeme igre vani s djecom, i u drugim situacijama, natjerali smo ga da svaki dan sjedi na wc-u i obavi to na vrijeme. Riješili smo stvar u nekih tjedan dana.
    Dobio je ps prije tjedan dana, i opet mu se dogodilo, ali samo jedamput.
    Pretpostavljam da se previše uživi u igru.
    Ne igra nikakve agresivne igre, isključivo nogomet, ali mu je uzbuđenje očito bilo preveliko. Nadam se da će odsad biti o.k., a za svaki slučaj zakazala sam termin kod stručnjaka, pa ću vidjeti što kaže medicina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •