Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: grčevi zbog prejedenosti?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno grčevi zbog prejedenosti?

Moja Nina se rodila sa 3.200,doma smo došle sa 3.070,u mjesec dana je došla na 4.450kg,dnevno imamo po 7,8 popišanih pelena i isto toliko pokakanih,uredne zlatne boje.Problem je nastao prije otprilike 2 tjedna kada se je počela noću buditi uz bolne grčeve,koji ne izgledaju kao klasični,naime ona ne plače, nego se napreže kao da se ne može pokakati,bolno se izvija i čini se da ima problema s vjetrovima.Dosta je halapljiva dok jede i naguta se dosta zraka,neki dan sam je vagala prije podoja i težila je 4.800,a nakon podoja 5.050,jeli moguće da se ona prejeda i da zbog toga ima takvih problema?Inače,na 9.04.je napunila mjesec dana.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moj Luka je rodjen sa 3870, pao na 1620 i jucer na mjesec dana imao 4900. Isto tako radi i to obicno pred jutro...(cijeu noc mrmlja)
    znaci pred jutro ili kad vec ima stolicu (obicno samo ujutro) se grci i izvija i place i to sve kao u snu...
    pitala sam jucer pedicu i rekla je da mu je teze iskakati i da bu proslo s vremenom...
    meni ga muka gledati ali ocito pomoci nema...
    ne vjerujem da je od hrane...nemoze se prenajesti...pogotovo ako podrigne...
    probaj dok se muci skvrciti mu nogice da mu pomognes ili skinuti pelenu i obrisati guzu...moj se obicno tad pokaka (po cijeloj kupaoni ali bolje i to nego da se muci)

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Bebe često muči nagutan zrakić. Probaj ju više puta podrignuti tijekom podoja (prekini podoj-podrig-nastavi-opet na kraju podrigni). Skini joj pelenicu, namaži prste baby uljem i masiraj trbuščić u smjeru kazaljke na satu. To će joj pomoći i protiv bolova i da se sadržaj crijeva malo pokrene. Onda mu stisni koljena prema trbuhu.
    Mojoj jako paše kad ju nosim na rukama okrenutu prema dolje, tako da joj je trbuh na mom dlanu.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

potpisujem honey.

vjerovatno je muce vjetrovi pa ce joj masaza stomacica itekako pomoci. zapcu bi pomagalo ako ga stavim potrbuske na moj stomak, to bi mu bio dovoljan pritisak da zrak izadje a i umirio bi se na mojim prsima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •