Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: grčevi zbog prejedenosti?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno grčevi zbog prejedenosti?

Moja Nina se rodila sa 3.200,doma smo došle sa 3.070,u mjesec dana je došla na 4.450kg,dnevno imamo po 7,8 popišanih pelena i isto toliko pokakanih,uredne zlatne boje.Problem je nastao prije otprilike 2 tjedna kada se je počela noću buditi uz bolne grčeve,koji ne izgledaju kao klasični,naime ona ne plače, nego se napreže kao da se ne može pokakati,bolno se izvija i čini se da ima problema s vjetrovima.Dosta je halapljiva dok jede i naguta se dosta zraka,neki dan sam je vagala prije podoja i težila je 4.800,a nakon podoja 5.050,jeli moguće da se ona prejeda i da zbog toga ima takvih problema?Inače,na 9.04.je napunila mjesec dana.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo bili dobili sljedeće objašnjenje: grčevi uzrokovani zrakom nastaju tako što novi obrok potiskuje u crijeva zaostale mjehure zraka od prethodnog obroka i onda bebi nastaje "problem". Ako ne možeš drugačije, to se vrlo efikasno rješava onim kapima "protiv" grčeva, ne mogu se sjetiti naziva, no one, one, one... uglavnom: ne resorbiraju se u dječjem organizmu, već samo veće mjehure zraka pretvaraju u male pa je bebicama lakše. I odrasli ih mogu koristiti Najvažnije: koristi te kapi uvijek, prije SVAKOG podoja (a ne kao mi: gle sad joj je ok, pa nećemo joj onda davati te kapi.... pa za par sati opet dođu teški pukeci!)

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

jeli moguće da se ona prejeda i da zbog toga ima takvih problema
    mislim da se ne prejeda, nego je u pitanju bas zrak, sad samo treba vidjeti zasto ga guta
    odgovori mi na ono na drugom topicu (ili ovdje ili tamo)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •