-
kupaonica bez prozora
Po prvi put živim u stanu koji ima kupaonicu bez prozora (ima ugrađeni ventilator, ali osim buke nisam baš sigurna čemu služi).
Jako mi smrdi po vlagi. Još k tome imam mačku čiji je WC unutra pa se i pjesak navlaži i onda još bolje "miriši". Ima dana da najradije ne bih ušla unutra. Čak mi se čini da i hodnici preuzimaju taj miris. Alergična sam na mirise onih boriće, tekućih svijeća i sličnih proizvoditelja bajnih mirisa. Kao da mi nagriza nosnice pa ne mogu koristiti.
Na pod sam stavila podmetač, ali se ubrzo stvorila plijesan pa sam ga maknula. Imala sam kutiju za prljavi veš od pruča ali je u 2 tjedna popljesnivila pa smo je morali baciti. Sve što stoji na podu kondenzira vlagu ispod sebe. U ormariću sam držala ručnike ali sam ih maknula jer bi navukli nekakav miris.
Prije sam imala otvoren prozor 8 mjeseci godišnje i sve je bilo ok. Sad ne znam što napraviti. Viđala sam mnogo takvih kupaonica i nisam imala osjećaj da imaju takve probleme. Dakle, vjerojatno je stvar navike i nekih trikova. Možda ventilator treba biti veći, jači, brži???
Svaki savjet kako održavati takvu kupaonicu je više nego dobrodošao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma