Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: snižena tjelesna temperatura?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno snižena tjelesna temperatura?!

posljednjih dana se osjećam vrlo čudno. naime, u jednom trenutku se počnem tresti, uhvati me drhtavica koliko mi je zima i osjećam se kao da gorim. ništa me ne može ugrijati. no, kad izmjerim tempraturu onda je jedva 34,9 pa do 35,6....pretpostavljam da kao ni visoka temperatura ni ovo nije baš najbolje.no, ne znam trebam li se brinuti, ili je to nešto prolazno i ukazuje li to uopće na neki problem. je li netko možda imao sličnih problema, ili možda zna ponešto o sniženoj temperaturi?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    posljednjih dana se osjećam vrlo čudno. naime, u jednom trenutku se počnem tresti, uhvati me drhtavica koliko mi je zima i osjećam se kao da gorim. ništa me ne može ugrijati. no, kad izmjerim tempraturu onda je jedva 34,9 pa do 35,6....pretpostavljam da kao ni visoka temperatura ni ovo nije baš najbolje.no, ne znam trebam li se brinuti, ili je to nešto prolazno i ukazuje li to uopće na neki problem. je li netko možda imao sličnih problema, ili možda zna ponešto o sniženoj temperaturi?
    isti "problem" imam i ja, već neko duže vrijeme.
    isto sam izmjerila 34,9 i ostala
    temp. mi se ne penje iznad 35,6 osim kad sam bolesna, a onda već na 37,2 umirem.
    koliko sam uspjela skužiti može biti od štitnjače, a kako imam još nekih simptoma uzela sam uputnicu za hormone štitnjače prije jedno tri mjeseca i još nisam otišla. znači sada treba samo naći volju

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja mama je isto imala jako nisku temperaturu, s 37 bi bila baš koma, ona je bila dijabetičar

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moja je tjelesna temperatura inače 36,3-36,8 pa mi je ovo malo čudno. a štitnjača je kod mene zasebna priča. naime, imam samo lijevi režanj, desni se nikada nije razvio pa je lijevi u duplo veći i preuzeo je funkciju za oba. zbog toga svakih 6 mjeseci kontroliram i uvijek je u redu. zadnja kontrola je bila prije postupka u 2 mjesecu. ne znam kamo se okrenuti...za početak sam vadila krvnu sliku i danas ću dobiti nalaze...osjećam da nešto nije ok, ali ne znam što...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Krvna slika mi je katastrofalna . Fali mi zeljeza, zalihe su na minimumu, glukoza mi je drasticno pala, kalija mi isto fali.... Uglavnom, uzasna slika i to sad treba popravljati...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sasvim slučajno sam i ja prije nekog vremena izmjerila temp. i bila je 35,0. Nisam pridodavala neku pažnju tome.
    Jučer opet izmjerim i opet oko te vrijednosti s malim oscilacijama danas od 0.3-0,5.

Meni je inače uvijek toplo,i muž mi često kaže da gorim Zimogrozna nisam.
    Vidim spominjete provjeru štitnjače i krvne slike.

Tlak mi je nizak. Ponekad mi se isto tako zna odjednom uzlupat srce,baš onako jako,nekad se prestrašim koliko jako zna biti.

Šta da radim,odakle da krenem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •