-
ja sam se prebacila od Doke kod Fadila...
i jako se razočarala... mislim Doko mi nije bio nekaj posebno pa sam godinama išla kod privatnika a trudnoću pratila na sv.duhu. onda sam vidjela da je došao novi gin u Remetinec pa sam odlučila ići k njemu jer ima uzv (Doko nema, bar nije imao prije)
ali, uzv se valjda koristi samo u nekim posebnim slučajevima jer ga meni na godišnjem pregledu nije koristio
papa mi je bio ok ali je pokazao neku upalicu pa me "našopao" s tri vaginalete i kaj ja znam... valjda je sad sve ok, nije reko da dođem opet na kontrolu ni nikaj
tražila sam ga (ponukana tekstom na nekom od foruma o 4 brisa koja se obavezno bar kad kad moraju napravit) da mi uzme ta 4 brisa ali nije htio! reko je da nemam nikakvih indikacija po papa testu ni za šta... a navodno se te promjene i vide na papi tek kad je već kasno
njegovo je obrazloženje bilo da su to skupi testovi i da on odlučuje koga će na njih slati... riga mi se od socijalnih ginekologa... zakaj ja plaćam zdravstvo a hvala dragom Bogu nikaj nisam nikad morala koristit od zdravstva... i onda jednom nekaj tražiš i ne može!
uglavnom, trebam i ja preporuku za novog ginića
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma