kako dojiti u lezecem polozaju (nikako ne uspjevam)
i kako u sjedecem ali da ne drzim sisu drugom rukom...??
ogromna je i cim ju pustim pada dolje, ispada iz usta i cepi mu se nosic?
gledam zene, beba papa a jedna ruka im je slobodna..kako? ja se osjecam ko invalid...ni vodu nemogu popiti bez pomoci

Odgovori s citatom
. zvuci ko akrobacija? ma uspit ces ti to.
sva sam se raspisala,valjda si skužila!
Od kad sam rodila prije 20 dana mučim se da dojim i da uspijem u tome jer prvu bebicu nisam dojila i sada sam čvrsto odlučila da hoću,ali svašta nešto mi ne ide od ruke. Prvo ragade,pa sam se izdajala i bebač je pio na bočicu pa sam ga morala opet učiti na prihvati cicku. To smo uspjeli,ali lijeva cica me i dalje boli kod dojenja onako probadajuće, pa si mislim da li se bebač možda naučio krivo zahvatiti i da li ću moći to ispraviti? I da moram kombinirati i šeširiće jer mi se bradavica nekada raspada od boli. Pliz pomagajte vi sa iskustvom

. Da li je moguće da beba nauči krivi hvat i onda nema ispravka? Jer mislim da je kod nas upravo to, a frka me da mi zbog šeširića ne opadne proizvodnja mlijeka
. Muče nas neke druge stvari, grčevi i on spava po noći i jako malo jede pa kad se ujutro probudi treba nam oko 3 sata da nadoknadi propušteno,ali dobro...........samo se nadam da ću uspjet normalno dojiti.Hvala ti puno Mimah na savjetima i podršci