Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: sunčane naočale

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno sunčane naočale

Pedijatrica nam je preporučila nabavu sunčanih naočala za našeg Miša (5 god) zbog osjetljivih očiju. Naš optičar nam je preporučio da npoledamo intersport i turbosport. Mene zanima na što trebam obratiti pažnju kod kupovine naočala za djecu. Znam za UVA i UVB zaštitu, ali oblik okvira? Zaštita od grebanja?... I gdje bi još mogli pogledati za dječje sunčane naočale? (prvi dio pitanja mi je važniji, zato sam to stavila na ovaj pdf)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

potpuno laički komentiram...
    zašto vam je pedijatrica preporučila sunčane naočale...ne bi li to trebao oftalmolog?
    to kažem jer sam apriori protiv sunčanih naočala...postoje neka istraživanja koja govore da blokiranje ulaska određenog spektra svjetlosti može imati više štete za organizam nego koristi za oči.

pogotovo ti ne bi preporučila da kupiš naočale za dijete u turbo i intersportu, ako bi već Mišek nosio sunčane naočale trebale bi biti kupljene kod optičara...

također iz vlasitiog iskustva ti mogu reći da je vrlo loše navikavanje na zatamnjene naočale, oko se kasnije teško prilagođuje svjetlu.
    (imam one glupe fotosenzibilne)

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mislim da ti je najbolje pogledati i posavjetovati se u gethaldusu, kod trga bana.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pedijatrica ih je preporučila prvenstveno kao zaštitu od vjetra. A optičar je rekao da su u intersportu i turbosportu ok kvalitete. A glupo mi je dati X00 kn za dizajnerske naočale kod razvikanog optičara koje će moje dijete jednako izgubiti kao i one manje skupe, samo razmišljam o kvaliteti.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imaš ih u Chiccu, mislim da su 100-150 kn.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MM je kupio Luki u Ghetaldusu za, čini mi se, 150kn.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ima u svim Getaldusima?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Ima u svim Getaldusima?
    nemam pojma
    ovaj je bio u Španskom

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u iglu sportu imaju julbo naocale, mi smo super zadovljni s njima, a cijena oko 100-150 kn, ne sjecam se tocno.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kupili u Chiccu, 100 kn. Zahvaljujem svima.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U Ghetaldusu dječje sunčane naočale 150 kn. Ima svakakvih lijepih dječjih okvira od fine savitljive plastike (teško se lomi), i dobiješ krasnu futrolicu - cca 150kn. Naravno, sa UV zaštitom.

A u DMu jeftinija verzija. Sundance kid, također su prekrasne. I koštaju manje od 100kn, al sad se ne mogu sjetiti točno koliko.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u DM-u su od20-50 kn pise da imaju sve te zastite ova su ok izgleda i ne trgaju se lagano moja je sad 11mj i mi ih kupili za sminku a ona ih ionako skine za pol minute pa se igra snjima bar vise ne skida mje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •