-
Hitna potraga za receptima - Mononukleoza
dakle, MM je negdje pokupio mononukleozu koja uz strogo mirovanje podrazumijeva i određenu prehranu, odnosno jetrenu dijetu. U toj priči je zabranjeno:
- bilo kakva masnoća (ulja, masti, margarin, jaja, vrhnja.....)
- akohol
- jaki začini
- kobasice i suhomesnati proizvodi
- sve što teško pada na želudac i hrana koja napuhava
također, hrana se treba pripremati na lešo. E sad, ja sam se fakat ispucala sa idejama i receptima koji su koliko toliko jestivi i kao prvo ništa mi od toga nije fino a MM pogotovo i više nemam ideja. molim pomoć jer bum poludila.....
-
T ima mononukleou i salmonelu i upalu crijeva (ima 3,5 godine).
Ona još ne smije niti agrume, niti išta što sadrži puno vitamina. Niti išta što sadrži konzervanse. Isto muku mučimo s tim receptima.
-Možeš napraviti npr. roladu od piletine ili nekog drugog laganog mesa i napuniti je špinatom ili nekom drugom zelenjavom samo što je ne spečeš nego skuhaš.
-Onda možeš narezati tikvice i propariti ih malo i onda pomiješati sa špagetima i svježim sirom
-Kad kuhaš juhu kuhaj ju bez vegete i tih dodataka umjetnih. Na placu imaš za kupiti biljku koja se zove isto vegeta i stvarno je jaki začin. Staviš jedan list toga na lonac juhe.
Nama je sada glavna delicija sušeno voće što se tiče slatkoga.
S vremenom se navikneš. Ima čak i finih stvari za skuhati samo kaj sad ne stignem napisati jer mi tu rade nerede.
-
sasvim slucajno znam za prirodan i siguran lijek pri oporavku od mononukleoze
svaki dan usiriti litru kozijeg mlijeka i popiti dobijenu sirutku (dodje oko 0,7l sirutke) a pojesti mladi sir
tako 6 nedelja
doktori jednostavno nisu mogli vjerovati da se organizam nakon te "terapije" oporavio u tako kratkom roku.
rezultati nalaza izvrsni, jetra preporodjena....
vrijedi probati
ostale recepte neznam ali mozda nekom pomogne i ovo...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma