žao mi je zbog minusa
ako sam dobro shvatila,kasni ti 2mj?to je puno,da si trudna test bi to svakako morao potvrditi.neznam sad kolko neredoviti su ti inače ciklusi ali mislim da bi prvo trebala otići kod dr,na pregled,ultrazvuk..
žao mi je zbog minusa
ako sam dobro shvatila,kasni ti 2mj?to je puno,da si trudna test bi to svakako morao potvrditi.neznam sad kolko neredoviti su ti inače ciklusi ali mislim da bi prvo trebala otići kod dr,na pregled,ultrazvuk..
neredoviti su al bas 2 mj...hm...od 15.11 nisam imala
Nivesa! Svasta je moguce! Al ko sto kazu cure najbolje doktoru! Moja sestricna je bila trudna 3mj kad je dok.konacno potvrdio! Naime,njoj izostala mens.! Napravila test i neg.! Pa opet test za par dana opet neg.! I tako tri testa! Otisla ginicu,on na uzv nista ne vidi,test kod njega negativ. i daje joj tablete dabroston,da se otvori! Nakon sto je popila opet nije dobila,i opet k njemu! Tek tada je vidio da je trudna 3mj! Koliko je takvih slucajeva ne znam! Al hocu reci da ih ima,i da je sve moguce! Meni su u prvoj trudnoci,unatocm kucnom testu koji je bio poz.rekli da nisam trudna! Onda je jedan privat fin.rekao da je mozda cak v.matericna! Onda sam otisla na hitnu,tamo su radili test i neg.! Zatim me kolegica savjetovala za betu,koja je potvrdila! Sjecam se dok.sa hitne i jako ruznog kome.! Da se trudni ne ni vam bilo malo zlo,malo ne! Mojoj zeni je stalno bilo zlo! I taj isti me primio na porod! Ooo,da prepoznao me! A i ja sam mu se predstavila!
[QUOTE=mare41;2312862]meni u prvom tromjesječju nije bilo ni malo zlo, niti minimalno, to nema veze s ničim -kome je zlo, a kome nije[/
Ma jednostavno dan danas nemam kom.na to!
Sanja!!!Uzas! Znam kak je kad te dr. sprcka.tj,ne obavi svoj posao kak treba!!! Meni su sprckali u prvoj trudnoci sve kaj su mogli!! I da...meni je NON-STOP bilo zlo .NON_STOP!!!Nisam mogla prestat povracat,na kraju vise nisam nista ni mogla jest jer mi se sve gadilo!! A oni su rekli da je to sasvim NORMALNO!!! Zvala sam jucer i rekli su mi da dodem u utorak...rekla sam sestri za obodva testa veli ona da ne zna kaj da mi kaze ali da svakako dodem pa da cemo tam napravit sve testove koji su potrebni...sad cekam utorak...sa vrlo malo nade za t...cak nimalo...
Hvala!!! Sad nemam sta nego istrpit taj "strah"!!! do utorka!!!!
Posljednje uređivanje od nivesa : 10.01.2013. at 09:32
Jooj bolje da se ne sjetim svih izjava osobito u prvoj trudnoci! U dr,trudnoci,test pozitivan... Narucim se na pregled i primi me zamjena jer moj ginic na g.o.! Ni on nista ne vidi! Naruci me za dva dana,opet nista! Imkaze da idem vaditi krv! Dodem u labos! Pitam zenu jel to za. Betu? Kaze ona ne,to su pretrage za kiretazu! Samo sto nisam pala sa stolice! Isti dan tj.vecer prokrvarim al kao nikad prije! Zovem bolnicu i kazem test poz.,ginic ne vidi,krvarim jakoo,trebam li doci ili da pustim da se onda tak ocistim? Kaze ona hitno k nama! Dodem u bolnicu! Pregled i isto kao nista ne opipa! Al ajmo na uzv za svaki slucaj! Jos ja kak da se skinem i prohodam,a iz mene rijeka?! Samo vi hodajte imo tko ce pocisitit! Eto u kolikoj mjeri krvarenje! Na uzv me pita da ponovim pricu,koju sam sada vama pisala! Okrene uzv prema meni! Jel vidite kvo? Daaa!! A sad cete i cut! Srce junacki kuca
! Rodio se nas L
![]()
evo mene drage moje od ginica....veli da trudnocu ne vidi ali me salje na betu... ne nadam se nicemu samo lijem suze kao malo djete...rekao je da ko je bila trudnoca s obzirom da je jedan test bio nedorecen a drugi neg da postoji mogucnost da je bila trudnoca ali da se nije nastavila razvijat i da je otislo samo od sebe........kaj da sad ja mislim??? pomozite malo![]()
Nivesa nadam se da ce te beta iznenaditi! Ako pod nedorecen mislis na onaj clearblue - to je negativan test, vrlo cesto tako pokazuje.... Nazalost.![]()
jel zna netko kak radi labaratorij za betu u Petrovoj?
ma bolje da i nije bilo nis nego da se lose zavrsilo... mislim da me nece nista iznenadit ....
nakon koliko dana od odnosa se moze po beti vidjet trudnoca??
Nivesa 6-12 dana od ovulacije, znaci, max 16 dana, ako uzmemk u obzir da spermiji mogu pozivjeti do 4 dana, sto je jako rijetko...
Min 5 dana, al to vise teoretski nego prakticno![]()
hm.....da... a posto nije bilo menge nije bilo ni ovulacije...... a da si odma to sutra odem obavit?? Da li lab u Petrovoj radi popodne?? ja radim do 14..
mislim da se tamo krv vadi samo ujutro,ali nisam sigurna..možda se javi neko tko zna više.
si radila poslije test još koji?
Za petrovu ti ne znam... Ak je bilo ovulacije dok je trebao vidjeti zuto tijelo...
Posljednje uređivanje od bubekica : 15.01.2013. at 15:48
Zuzinisam...a ni necu vise radit testove... a isla bi sutra ali kad moram radit.. ne znam kak da to izvedem...
Sanja ne znam vise ni sama kaj bi ti rekla..cice me bole ,mozda pms?? ali vec 10 dana.. inace sam pusac a jucer i danas mi se zeludac digo na cigaretu ali samo na kratko. A umor pripisujem poslu...Stvarno ne znam kaj da mislim...
Se moram narucit za betu?
sad sam vec dosadna!![]()
zene pomagajte..zadnja menstarucaija dosla na 25 dan ciklusa,nesto ranije nego inace i trajala jedva dva dana,jedva...i od onda je nema,nema ni potrebe za uloskom,tetovi na trudnocu negativni,a bazalna temperatura se drzi na 37 c..sad me buni to sto nije pala????muz i ja se ne stitimo previse pa sam pomislila i na trudnocu,ali tetsovi su negativni.danas mi je "kao 4 dan ciklusa ',jel nekome bilo tako i sto je to?imam i povremeno zatezanje u jajnicima...sva se preznojavam,nedavno sam bila na ginekoloskom i bilo je sve manje vise u redu,bilo je te neke slobodne tekucine u douglasovom prostoru za koju mi rece gin da je normalna pojava nakon ovulacije..zbunjena sam.....neznam sto bi moglo biti..prvi dan je bilo ajmo rec normalno krvarenje,a drugi dan samo 1 ulozak cijeli dan
meni se je znalo to dogoditi, i da se temp snizi tek nakon tjedan dana, mislim da je to sve normalno, ne može uvijek bit savršeno kak mi želimo.
pozdav... dali je neko imao istu ili slicnu situaciju ja prije 7 dana mi kasnila m i ja uradim test i + ali nakon dva dana dobijem ka m koja je bila nista drugacuja od ostali ika je kasnola i ja ponovim odma test i - krvakenje je prestalo a ja neznma sta da radim dali da idem ginekologu ili uradim test...dali se nekom desilo nesto slicno???
Amy82, to nazalost djeluje kao biokemijska trudnoca tj. jako rani spontani. Bilo bi dobro da se javis ginekologu da on/a odluci jel sto treba.
Cao cure. Treba mi vase misljenje. Naime, zadnju mengu sam imala 10. januara, a odnos 25. i sve bi bilo fino da me u ponedeljak nije poceo boljeti jajnik, nesto kao ostra bol, ne konstantno, u razmacima i vise ne boli . :S Sljedeci dan bradavice preosjetljive sto mi se nikada nije desavalo, cak mi i grudnjak smeta. A mengu ne ocekujem jos. Je li moguce da sam trudna ili ipak stize " tetka " preuranjeno ili je mozda rano za simptome trudnoce !![]()
micana- slazem se sa zarom, rano je ... pricekaj bar dan dva prije ocekivane m, grlim i nadam se da ce testic pokazati ono sto si sama zelis
Hvala vam :D Cekam, pa cemo vidjeti sta ce vrijeme pokazati, a naravno i testPussee
Micana i meni je tako ovaj mjesec, a bilo mi je i prije u nekim rijetkim ciklusima i nista jos...ne zelim te rastuziti, nego ti zelim da je kod tebe to ipak dobitan ciklus... i kao sto cure kazu pisni testic na dan ocekivane.. sretno!!! pusa
micana- ne zaboravi nam javiti sto je testic pokazao![]()
trebam malu pomoć, ovako imala sam spolni odnos prije dva mjeseca i onda sam skužila da plodniji dan nisam mogla imat. nakon toga sam dobila M koja je bila sva samo ne uobičjna trajala je kraće i jako jako slabije nego normalna. za to sam predpostavila da je zbog toga što sam nedavno prestala piti pilule jasmin. ali nakon toga druga M koja je bila na vrijeme ali opet nikakva me pomalo zabrinula. primjetila sam da mi se grudi mjenjaju i ponekad me bole i oticu no to odlazi i dolazi znači nije neprestano. hvata me mučnina ali opet nije baš svakodnevna, sad me zanima dali je netko ima sličnu sitvaciju?
Curke drage, ovako: moj ciklus je blago receno nikakav. Kad je sve ok traje 32-35 dana. Nekad zna i po 50+ a nekad jedan mjesec uopce i ne dobijem. Zadnji put sam imala 04.01.znaci kasni nekih 2 tjedna. Radila 3 testa (clear blue i jos neka dva razlicita) svi bili negativni. Prvi 31. dan ciklusa pa 35.dan i zadnji prije par dana. Prvi jutarnji urin. Znaci nema trudnoce. Danas bila kod ginekologa i veli mi da nista ne vidi na ultrazvuku osim da imam pojacanu sluz sto moze biti znak trudnoce ali i ne mora (jer je ta sluz pojacana i prred kraj ciklusa). Dao mi Duphaston da pijem kako bi doslo do krvarenja. I sad kad sam dosla doma isla sam napravit jos jedan test (neda mi vrag mira). Nakon 10 min se pojavila jedva (ali bas bas jedva) vidljiva druga crtica. Vidi se samo kad gledam pod jakim svjetlom.Test jos nisam bacila jer se nadam da ce se podebljati. Eh sad mene zanima, da li postoji mogucnost da to znaci pozitivan test i s takvom jadnom crticom? Trudnocu zarko zelim ali slobodno mi recite istinu ne treba mi nikakva utjeha pa se onda poslije razocaram.... Ja sam racunala da mi je ovulacija bila oko 19.01. (lh trakice su pokazale) i tad smo imali odnose ali mozda je ipak bila poslije pa su zato ovi prvi testovi bili negativni??? Uhhhh da mi je bar izdrzati par dana pa ponoviti test ujutro
![]()