Mislim da nije toliko bitno koja je marka, već kolika mu je osetljivost. Oni sa osetljivošću 25 mIU i manjom (ali to je retkost pronaći, pogotovo u manjem mestu) daju rezultat nakon 10-12 dana od začeća (ali ne od odnosa). Ko prati bazalnu temp, to lako može da zna, a ko ne prati, može da radi test u vreme kada očekuje M.
Evo, još jednom ću da ponovim da sam ja radila na 10 dpo i to sa večernjim totalno razblaženim urinom i videla se druga crtica.
U drugoj trudnoći, kada nisam pratila bazalnu, ali su mi ciklusi bili redovni na 28-30 dana, radila test na 32 dc i ništa se nije videlo. Ponovim ga za dva dana, opet ništa, tek se na trećem videlo. E sad, to je bilo davno, pa mislim da ti testovi nisu imali tako nizak prag osetljivosti kao ovi današnji

Odgovori s citatom
ali ima li tko od vas iskustva s ovim testom? nisam uzimala neke skuplje testove jer ne zelim bas novce bacati na to.... ali valjda kad je trudnoća u pitanju ti testovi ne lažu ili? :?
pa smo ovaj mjesec na "turbo" pogonu. Prošli put mi je uspjelo iz prve, dok još nismo ni gledali plodne dane. Ovaj put se nadam da će biti isto... Danas mi je 13 dc a traje mi oko 30 dana.