Stranica 6 od 29 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1410

Tema: Testovi za rano otkrivanje trudnoce..2.dio

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako misliš da bi trebala ponovit test, ponedjeljak je dovoljno blizu pa onda trk do ljekarne rano ujutro, ali svejedno imaš moje čestitke

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Trebaju mi u ponedjeljak stići oni testići s interneta sam naručila,pa ću definitivno ponoviti.Hvala ti
    Ako još neko ima kakvo iskustvo da je možda drukčije od Fae bila bi zahvalna....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma zbilja rijetkeee crtice , zbilja nisu crtice!!!
    to je sigurno to!!

čestitam!!!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Znam da su rijetke ali s obzirom da mi se to dogodilo već s Clear blue koji je kao najpouzdaniji ne bi se čudila i da mi se s ovim dogodi

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

znači ovako jučer sam ujutro radila test,jučer je bio 8.dan da mi kasni,test negativan (1step)
    zvala sam giničku rekla je da probam opet sutra,tad će biti 10.dan.
    kakva su vam iskustva sa tim testom..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cure malo podižem temu.
    moje je pitanje nije li jednostavnije i čak jeftinije
    otići vaditi betaHCG na dan ili dan prije očekivane M
    i onda imaš 100% siguran rezultat.
    imam podatak da betaHCG može pokazati trudnoću već
    7 dana nakon O, znači da je 13 ili 14 dana nakon O
    definitivno pravo vrijeme ili se varam...

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mislim da su testovi popularni jer kupiš i napraviš kod kuće, ne treba ti uputnica, vađenje krvi...

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jutros napravila test, negativan. Nakon par sati opet bacila oko na njega - pozitivan!
    na njemu ne piše da se rezultat ne čita nakon 10 min npr kao kod ostalih.

inače m kasni 3 dana, simptomi povišena temperatura, pospanost, mučnina i povremeno žgaravica. Da ponovim test za dva dana? Ima li nade? Znači li ova druga crtica išta, iako se pojavila tek nakon nekoliko sati?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ponovi test....ili izvadi krv sutra! držim fige ...! i javi naaam!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam zadnju M imala 21.01., neznam kad sam trebala dobiti sljedeću (jer su mi ciklusi u komi, od 28-45 dana....)
    Test sam napravila 23.02. i bio je pozitivan, onako tamna crta, Clearblu sam kupila, i radila test popodne.....

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj principesa prvotno napisa Vidi poruku
    ponovi test....ili izvadi krv sutra! držim fige ...! i javi naaam!
    znači, ima nade???

naravno da ću vam javiti

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja mislim da je beta hcg pouzdaniji ali se moze desiti da ni on ne pokaze nista vec 7dpo. Sve zavisi od zene. Kod nekih se cak tek 12dpo konstatuje povisena beta, ali i to je svakako ranije nego kod testa.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mene u ladici čeka 25 testova sa neta
    prošli sam mjesec počela sa testovima tjedan dana prije M i potrošila brdo love...
    ovi sa ebaya su stigli za nekoliko dana i sad čekaju....
    nadam se da ih neću sve potrošiti

ako netko ima iskustva sa tim sa neta na kojima piše da registriraju već 10 nečega Bete u krvi
    dok ovi iz ljekarne registriraju tek 25 istog tog nečega Bete u krvi
    jesu li vam se ti sa enta pokazali pouzdanijima i pokazuju li prije trudnoću?

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Daaaan ...nova sam ovdje, zapravo ovo mi je prvi post!

Friško sam udana i ja i suprug smo krenili raditi bebicu! zadnja M. 03.08., ciklusi od 27-31 dan, odnosi za vrijeme plodnih dana (koje sam sama izračunala) cca svako drugi dan.

E sad me zanima kad da napravim test? ne bih cekala do sljedece M.....zelim znaaaaati.....

Inace, cice su mi uvijek uzasno bolne nekih 7 dana prije svake M. i sad su mi bolne, ali samo bradavice....

Ajmo pametne moje glavice.....savjeti...

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nema tu nekoga pravila, nekome pokaže prije izostanka m, nekome poslije.. ne znam o čemu to ovisi.
    konkretno meni je u prvoj trudnoći clearblue tjedan dana nakon izostanka m pokazao blagi plus, ne vrišteći, ali blagi.

sada u ovoj sam spucala par testova za t sa interneta prije dolaska m, i svi su mi bili negativni. onda sam spucala clearblu i još neki jeftiniji 1 i 2 dana nakon izostanka m - opet nula bodova, i onda tan-ta-d-a-tam tri dana nakon izostanka m mi je intim plus pokazao blagi plus, opet ne vrišteći hahaha

ja bi ti preporučila da se barem strpiš do izostanka m, ili ako ne možeš odi vaditi betu

btw ne moraju ti plodni dani biti točni po izračunu, rađe se vodi znakovima tijela tipa praćenje sluzi, osjećaj u jajnicima, ili ovulacijskim trakicama
    Posljednje uređivanje od ljubavna1pogled : 26.08.2010. at 10:27

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa Vidi poruku
    jesu li vam se ti sa enta pokazali pouzdanijima i pokazuju li prije trudnoću?
    dakle, meni su ovi sa neta kupljeni bili banana

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni najbolje clear blue pokazuje i sad mi je pokazo plusic,samo moram kod dr da potvrdi

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

LanaMa, a zašto želiš znati već sad? Lijepo čekaj da ti kasni koji dan (tad test postane pouzdan) i cijelo to vrijeme misli kako si trudna i uživaj.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne mozes prije menge znat da li si trudna,prvi znak je izostanak menge,i pocinje se piskit imas osjecaj da ces 3 litre,a kad ono samo malo kapi tak je meni bilo svaku sumnju na trudnocu,radila test i bio pozitivan. Jedino mozda da betu vadis kod privatnika jer ne znam dali ce ti tvoj gin dati jer kad dojdes kod njega pita te dali si radila test bar je tak mene oba dva puta

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hvala vam , pokusat cu se strpiti jos malo pa vam javim, ali kako sada stvari stoje mislim da me M ceka u nedjelju!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je u prvoj trudnoći test bio pozitivan 12. dan od ovulacije. i to neki jeftini za 20 kuna.
    menstruacija mi još uopće nije bila kasnila, dapače, bilo je nekih 7 dana prerano za dolazak menstruacije.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

s obzirom da sam bila nestrpljiva, tražila sam u ljekarni što osjetljiviji test,
    a inače radila sam ga točno na dan kad mi je menstruacija trebala doći, odmah ujutro,
    i pokazao se plusić slabašan, ali bio je plusić...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

na dan menstruacije vec mozes radit pokazat ce nesto,al prije mislim da ne jer se pocinje ugnjezdavat pa mislis kao da ces svaki dan dobit ,bar sam tak ja mislila,e kad ti pocne kasnit onda sumnjas

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lastavica, kao što sam rekla, meni je test bio pozitivan prije kašnjenja menstruacije, dakle moguće je.
    sve je to vrlo individualno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni je u 3. trudnoći test bio pozitivan, radila sam ga 3 dana prije očekivane menge, popodne, i čisto bez veze. Taj dan su mi stigli ti osjetljivi testovi s Ebaya (oni usper osjetljivi) pa reko idem probat, a kad ono lagana crtica. nisam mogla vjerovati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

meni su oba bila pozitivna prije ocekivane menstruacije, al ne sjecam se kolko tocno prije. dva, tri dana mislim.
    prvi put clear blue, drugi put intim plus - mislim da je tri dana prije pokazao slabasnu crticu, a na dan ocekivane menstruacije ponovila i bila je jako,jako vidljiva.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma moram napisati svoje iskustvo s testovim jer me jos uvijek obuzme ljutnja kad se sjetim ......
    Kada sam drugi put saznala da sam trudna koristila sam test koji sam platila 15 kn u ljekarni (stvarno ne znam kako se zove, samo ona trakica). I dobila lijepe dvije crtice
    Naravno, sretna......ma presretna!
    Ali, htjela sam napraviti jos jedan test da se uvjerim da ne sanjam.
    Odjurim u ljekarnu i kupim test od 100 kn koji je osjetljiviji i mogu ga napraviti u bilo koje doba dana. Kako sam na prvom, jeftinom testu dobila dvije jasno vidljive crte, mislila sam, nece biti problema, napravit cu ga reda radi.
    Kad ono..........minus
    Ne moram vam ni pisati sto mi je prolazilo kroz glavu
    Opet sam odjurila u drugu ljekarnu i kupila test za 30 kn koji mi je opet pokazao dvije crtice.
    I sada, trudna 4 mj!
    A testovi........pa ni ne znam sto reci, ali u mom slucaju se pokazalo da cijena nije garancija kvalitete! Ili sam bas ja naletila na neku iznimku!

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja se došla malo požaliti. JUčer tet od 15 kn jedva primjetna crtica sa popodnevnim urinom, danas ujutro test gravignost (30 kn) neka crtice se nazire ali pod određenim kutom sa dva metra udlljenosti.... znači samo je ja vidim. Ne znam što bih mislila, baš sam zbunjena. Simtome koje sam imala u prvoj trudnoćisada nemam, a menga mi kasni dva dana.

Arijela

Početno

Cure stvarno ste sjajne! Svaka cast za podrsku koja je svakoj na ovom forumu/temi jako potrebna.
    Ovo mi je prvi postavljeni post ikad. Elem, da ne duzim jer ce i onako biti malo poduzi.
    Imala sam spontani krajem 2009.god.( rana trudnoca 5/6 sedmica...sve ok podnjela, jednostavno sam to gledala kao "prirodna selekcija" ).
    Dragi i ja udarnicki radimo od 3.mj na bebi. Menga mi kasni jedan dan ( inace mi je ciklus malo neredovan, od 28-35, 35 dana jako rijetko, jednom u godini ).
    Dakle danas mi je 31.dan., sto ne znaci da mi kasni, to se ja vodim samo da mi je ciklus 30 dana.
    Posljednih sedam dana imam zgaravicu, blagu mucninu ( zadnja 2 dana nemam ni zgaravicu ni mucninu, samo idem piskiti svako malo ).
    Nisam mogla izdrzati pa sam danas na poslu uradila test oko 15h - PrimaStik ( tako nekako se zove, bacila sam kutiju ), a inace sam prije samo koristila Clearblue.
    Test je bio negativan i nije se nista u drugom prozorcicu naziralo.
    Bila sam ubjedjena da ce pokazati +, i kada sam vidjela da je -, nisam se razocarala, nego sam jednostavno bila sokiran jer sam UBJEDJENA da sam trudna. Nikada do sada nisam dovodila u pitanje da li je test ispravan ili nije, a buduci da mi je ovo prvi put da koristim neki drugi test, prvo mi je palo na pamet da je neispravan. Naravno, zelja za bebom je ogromna, ali smatram da ne umisljam. Ne znam kako bih vam to opisala.
    Elem po drugi put ( doslo mi je da vam se otvorim, jer je puno laske pricati s vama, nego da se otvaram nekome ko nije u istom filmu, a ne zelim porodicu da opterecujem sa ovim stvarima....cisto da ne brinu oko toga da li sam opterecena ili ne itd.)...hahahaha mislim da nikad necu zavrsiti ovaj post, izvinite, odlutam.
    Elem po treci put i nadam se posljednji , da li mislite da sam rano uradila test?
    Ako se ispostavi da nisam trudna, kako racunate plodne dane sa tim tracicam?
    Pomozite mi malo oko ovih vasih skracenica dpo, mm,....pretpostavljam sta je, ali ipak bih voljela da mi neko malo pojasni.
    Izvinite jos jednom ako sam pretjerala i okolokole i nikako do srzi doci. :D
    Uzmite samo u obzir da mi je prvi pu da pisem, pa sam se ufurala da moram biti malo opsirnija i malo se detaljnije pretstaviti.... :D

HVALA PUNO SVIMA STO STE ME SASLUSALE - cak mi je i ovo bilo dovoljno.

amanda25

Početno

Prvo, pozdrav svima! nova sam ovdje. Danas sam kupila prvi test na trudnoću, u životu! Uzela neki Sign-Test, rekla mi u ljekarni da ga radim ujutro. Danas sam trebala dobiti, još nisam i molim Boga da ne dobijem do sutra ujutro! Do sada sam imala menst. 28-30 dana, tako da danas je taj 28. E sad, na testu piše da otkriva i 3 do 5 dana prije očekivane menst. pa me zanima, da li da ga napravim već sutra ujutro ili da pričekam još i taj 30. dan, ako ne dobijem? mada vec sad me kopka da ga napravim! Molim savjete! Ovo mi je prvi put da pokušavam ostati trudna, u braku smo 2mj. i odlučili smo prestati paziti

Nives avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

amanda, to je tvoja odluka. testovi nekada ne pokazu ispravno, ako se rade prerano, rizik postoji da pokazu negativno i kada si trudna.
    ali ipak je bolje da ti otklone sumnju, ukoliko jesi trudna. ja bih napravila test 31. dana ujutru

kajaznam avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

pozdrav svima! muz i ja smo ovaj mjesec poceli raditi na bebici, imam uredne cikluse, sve 5, osim mozda kaj ginekologica sumnja da mi je jedan jajovod zacepljen. poslije ovulacije sam skoro svaki dan testirala one lh trakice, niti jednom nisam dobila NISTA. danas, tj prije pola sata sam opet testirala jednu jer sam procitala da pozitivna moze biti znak trudnoce ako se radi poslije ovulacije. i pozitivna je. kaj da mislim?

BubaMara -.-

Početno

Poštovanje moje buduće, i one koje već jesu mame...jao, kako to mama lijepo zvuči!!!
    Vidim prema pročitanim postovima da nas ovdje ima dosta novih, i sve bi htjele znati isto...da li smo trudne!?!
    Jao, ja još nebi trebala osjećati nikakve simptome jer sam s mužićem posao obavila tek prije točno tjedan dana, a ja si zabrijavam simptome koje imaju trudnice u zadnjem tromjesječju!!! Gdi sam ja od testova!!! A još smo k tome i dosta prije ovulacije (koju sam si ja na neki dosta šlampav način izračunala) imali odnos do sretnog završetka za mog mužića!!! ...inače, prvi put u braku... ajd, jadan da i to doživi!!! )
    I tako, i ja brijem da bi mogla biti, al to još nemogu znat barem 10-15 dana! (
    ...a ja si sada upravo izmjerila temperaturu...i inače nikad nemam višu od 36,5 a sada je 37,4...jučer i danas sam pojela čevapa u lepinji koliko ih nikad u životu nisam, i još bi, a prije mi nisu uopće ništa posebnog predstavljale!!!
    ...mandarine nemogu jest jer mi imaju okus na šipak, a dosad bile najbolje... (a možd ovi u voćarni imaju novog dobavljača)
    ...dobro, živčane ispade nemogu navest kao neki novi simptom,...
    ...al' baš bi bilo ok kad bi svi ti simptomi bili oni pravi, a ne moje zabrijavanje...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Molim vaaas za poooomoc, molim Vas da nekome ne bude mrkso procitati

31.12. ujutru sam imala nezasticeni spolni odnos, prvi put inace .. koji je trajao vrlo kratko, svega 3-4 minute (prekinula sam jer je bilo bez zastite) Decko kaze da nije svrsio u mene! Posljednjih dana sam se toliko bojala trudnoce, da sam kao primjetila na sebi neke simptome (klasicne grceve u stomaku kao i pred menstruaciju, bol u ledjima (donji dio), cudnog osjecaja suhoce koji sam ja sebi interpretirala kao simptom o kojem sam citala - cudni metalni okus u ustima, mnogo sam spavala). Jucer, dana 12. 01. sam uradila kucni test ali ne na jutarnju mokracu nego popodne i pokazao je negativni rezultat. Odmah sam uradila i drugi, Ne znam zasto, kada sam citala da se visina hormona HCG obnavlja svakih 48 sati, ali valjda od silnog straha.. Kada sam pogledala navecer prvi test, pojavila se blijeda crta, znaci nakon otprilike 5 sati sam pogledala taj test opet, i pojavila se ta blijeda crta.. Kada sam tek pravila test, u roku onih 5-10 preporucenih minuta nije je sigurno bilo! Sada ne znam kada se pojavila izmedju ovih 5sati.. Odlucila sam praviti test opet nakon 48sati i to na jutarnju mokracu.. Medjutim, danas popodne sam dobila Menstruaciju. Nemam zapisane menstruacije (nakon ovoga znam da hocu) ali nije mi kasnila, znam po drugaricama i nekim dogadjanjima drugim da sam prethodnu dobila izmedju 15-17 decembra. (znaci za test je bilo malo prerano) Uglavnom imam redovite cikluse svaki mjesec, osjetim kada cu dobiti, pa iz tog razloga ne biljezim cikluse (nisam sexualno aktivna, pa me plodni dani nisu zanimali.. DO JEDNOM!) Znam da je moguce da se pojavljuje krvarenje a da sam ustvari trudna, pa me zanima Vase misljenje, koliko mozete dati na osnovu ovako nabacnih informacija ?!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

doricaKa pozitivnim testom se smatra ona linija koja se javi unutar 10 minuta, sve ostalo su evaporacijske linije, iliti negativan test, iako se nekim curama na početku trudnoče javila crtica čak i nakon par sati. ja ti savjetujem da uradiš test sa prvim jutarnjim urinom da otkloniš sve sumnje

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beliana, hvala mnogo na brzom odgovoru prethodne sedmice, mnogo

Meni evo menga zavrsila, opet sam se bojala! Glupa psiha aaaa! Sad am sebi opet umisljala da je slabijeg intenziteta nego inace, krv svjetlije boje.. Kao i uvijek do sada zavrsila je blagim smjejdim iscjetkom, odnosno sukrvicom.
    Jutros sam evo ponovila test, kako si mi i preporucila jutarnjom mokracom.. test je hvala Bogu, negativan.. Unutar 20min evo nista, nadam se da necu vratiti se doma poslije faksa i opet ugledati kakvu blijedu, Ne mogu citavu torturu opet.. Sad znam pamet u glavu, Boze samo ne opet ovolika neizvjesnost..
    Sad konacno mogu biti mirna ?

Hvala jos jednom forumasicama! I od sveg srca vama koje zelite zelim plusice, sigurna sam kako cete biti super mame.. Sretno od srca stvarno!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ne brini, da si T sad bi ti crta bila već itekako debela i vidljiva nakon par sekundi.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pozz, cure.....jeste radile možda gravindex? kakva su iskustva s tim? pitam jer me dr poslala na to, sutra će bit nalazi.....

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

radila sam prima stick test i u prve 3 min nije bilo crtice zaključila sam da je neg. i spremila ga u torbu, nakon 45min ga pogledam, a na njemu jasno vidljiva druga crtica u boji kao i kontrolna.
    imam li se ćemu nadat ili je to evaporacijska?

ujutro vadim betu

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma vidim li ja to dobro?! pirice
    nisam nikad doživjela evapor. tak da ne znam razliku. koji ti je dpo?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Suzzy prvotno napisa Vidi poruku
    ma vidim li ja to dobro?! pirice
    nisam nikad doživjela evapor. tak da ne znam razliku. koji ti je dpo?
    12dnt i lagano krvarim, beta je trebala bit u petak, ali radi brljanja sam išla napravit test

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne kužim se baš u testove nakon transfera, je li moguće da bude tako tamna kao kontrolna 12dnt?
    i ja sam lagano krvarila u obje trudnoće, prva 3 mjeseca tako da ti mogu samo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nije tamna kao kontrolna nego je roze boje

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirice, a da sad odeš privatno po betu? nalaz bude za sat vremena

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu izać s posla, grrrr
    idem sutra

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa da... znam da ja bih!

a joj.... bljak... reci da ti nije dobro
    Posljednje uređivanje od Suzzy : 15.02.2011. at 11:41

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hm, neki vade krv i popodne, nadam se da nisi prestala s utrićima, držim fige!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hm, neki vade krv i popodne, nadam se da nisi prestala s utrićima, držim fige!
    a gurnula ih jutros, šta ću

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    radila sam prima stick test i u prve 3 min nije bilo crtice zaključila sam da je neg. i spremila ga u torbu, nakon 45min ga pogledam, a na njemu jasno vidljiva druga crtica u boji kao i kontrolna.
    imam li se ćemu nadat ili je to evaporacijska?

ujutro vadim betu

Evaporacijska je sivkasta, kao da si olovnom olovkaom lagano povukla.
    Držim fige da brljanje stane i da sve bude za 5 ~~~~~~~~~

I Suzzy, tek sad vidim tvoj potpis, tj. drugi u nizu

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pirice, samo da ti malo ~~~~~~~~~ i držim fige da je crtica bila u pravu !

Stranica 6 od 29 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •