-
ok,evo ja sam nova ovdje!uglavnom,totalno sam zbunjena zadnjih mj.dana i neznam vise kako sta da mislim ni o cemu da razmisljam...ako biste mi mogli pomoc svojim savjetima bila bi vam zaaaaaaaaaaaaaaahvalnaaaaaaaa!!!!
ugl. jutros sam bila kod ginekologa jer sam zadnjih par dana osjecala nevjerojatnu zarecu bol dolje.i uz to mi kasni kojih cca 20 dana!!!za tu zarucu bol mi je rekao da je od gljivica,i dao mi canasten 3.a za ovo drugo...hmm...na ultrazvuku mi je rekao da mi ne moze potvrditi jesam li trudna ili ne,da imam zadebljanje sluznice, a da su jajnici i maternica u redu!da napravim test na trudnocu u sljedeca dva dana i da ako je negativno i ne dobijem u roku od 10 dana da hitno dodjem opet kod njega.al da to zadebljanje sluznice u 90% slucajeva pokazuje trudnocu,koja ako kod mene je, da je trenutno mikroskopski mala...i da za ß nalaz sacekam jos neko vrijeme ako mi test ne pokaze nista ili ne,a i dalje ne dobijem..
ugl.moje pitanje je(nisam to njega pitala, jer su mi se noge sasikle od svih tih inf.tako da se nisan ni sitili) koji vrag znaci to zadebljanje maternice i koji test mi je najbolje uzeti!
imam 22.g. i u vezi sam tek 4 mj!!sto cini stvar jos....khm....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma