Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: natura pelene!

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj slava prvotno napisa
    Kakve so zaštitne Natura? Po mogućnosti usporedba s Mibovim ili ME Air Flow
    ja samo mogu reći da ne propuštaju, jedino što moj mali miš ima poveće batačiće a nema ni 3 mjeseca i paše mu veličina M (sva sreća pa ima još drukera).

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mvrcelj prvotno napisa
    hi cure!
    evo i ja sam na pragu da se odlucim za platnene....citam vasa iskustva koja ce mi nadam se pomoci pri odluci! inace termin mi je 01.03.09!
    zanima me dali se koriste sa platnenima i tetra pelene odnosno siroko povijanje?....ovdi u splitu je inace jos siriko povijanje u praksi.
    hvala unaprid!
    platnene su dovoljno siroke, pa ne trebaju jos i tetra pelene.

i mi imamo natura zastitne i kada ih ima duze vrijeme propuste nam

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zahvaljujem!

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni se Natura od svih koje sam probala najviše sviđaju.
    Mekane su, dobro upijaju, brzo se suše, nisu pre glomazne i imaju drukere, što je dosta bitno kad dijete skuži da se čičak lako otvori. Nekako su mi baš po mjeri male guze!
    A i zaštitne su ok! Nikad nisu promočile!

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mene zanima da li natura pelena ima ušiven uložak skroz od stražnjeg preko cijelog porednjeg dijela kao što ima Smib-ova pelena?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislis u os fitted? Koliko ja vidim ona ima uložak od dva prsta od šava na leđima pa do između zadnja dva reda drukera za podešavanje dubine, kad smanjiš na najmanju veličinu nije predebelo. Taman je uložak do preklopa.
    Meni je sad skroz razvučena i dobro upija. Nemam smib, ali u drugim fitted pelenama isto mi se čini da je tako napravljeno.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja imam jednu split sa tim prišivenim, a odvojenim uloškom i nije mi se baš sviđala kad je bila na najmanjoj veličini. možda ja nisam dobro savijala, ali meni je baš bilo kabasto tako. sad kopčamo na srednjim drukerima i dalje mi se ne sviđa kako se podeblja kad savijem. mislim da bi bilo bolje da je uložak prišiven s druge strane kao na tots botsicama.

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja moram priznati da nam split nikako ne odgovaraju jer su preširoke oko nogica i svaki, ama baš svaki put kad se pokakio je procurilo. zato ju stavljam eventualno na sat vremena, tj. nju koristimo kao "rezervnu" pelenu.
    dok smo recimo noćas, imali natura-fitted u koju je tri puta (čulo se ) obilno kakio i uvijek jako puno piški tako da bude sve natopljeno ali niti je pelenica propustila kakicu niti je zaštitna propustila. (mi inače ne mijenjamo nikad preko noći pelene jer se razbudimo) ono što nam se desilo neki dan je da je dugo spavao pa se tkđ. prepiškio i tek onda je procurilo i kroz zaštitnu ali to je moja krivica jer sam trebala staviti još jedan uložak radi upijanja. kako što ranije rekoh, ja preko noći stavim 2 uloška!!!
    još uvijek nisam kupila neke druge za usporedbu, ali kako vrijeme odmiče ja sve zadovljnija ovima pa ću ko-zna-kad naručiti ...

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ps. jedina zamjerkica je da na tih 20 pelenica, za sad dva drukera su puknuta (ali smo srećom jedan prerasli , a bez drugog se snalazimo). to mi se stvarno ne da reklamirati...

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo, ja ih nahvalila, a već mi se počele kidati na rubovima oko nogica
    sr...
    jesu vaše čitave?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

baš me iznaneđuje, ja gledam svoje i mislim si kako su se pokazale najizdržljivije, fakat su jedva pohabane, još izgledaju maltene ko nove! i mekane su... i veličina im je bolja od drugih, baš mu fino pašu.
    možda nije veliki bed, to kako su ti se pokidale, valjda ih još može nositi.

PS kako ste inače?

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma mogu se one još nositi, ali pitanje do kada. danas opet gledam, na nekima je oslabila i gumica sa strane. ja sam računala da će iste biti i za drugu bebu
    beba je tek u planu, još nisu počele ni pripreme (one fizičke)
    manal, mi u akcijama, a vi? moramo si pp-at, al nikako da dođem na zelenu granu s vremenom

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni se kod natura pelena ne sviđa što nisu sve iste veličine! Kupila sam ih 10 kom i vidim da su neke uže, neke šire... tako da nikad nisam na čisto koji druker zatvoriti.

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

imam problem s natura pelenom (kupili jednu za probu). nakon 4 mjeseca korištenja i pranja ne mogu stisnuti skupa drukere i zakopčati pelenu... ona super izgleda i mekana je, no koristimo je jedino kao rezervnu (kad ponestane ostalih pelena) i to tako da je pričvrstim na guzu sa zaštitnim gaćicama. ne kužim kaj se desilo sa drukerima... ima tko sličan problem?

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

mrla, a da ih kontaktiraš i reklamiraš? pretpostavljam da će ti zamijeniti drukere..

Moje pelenice tek čekaju na bebu.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj mrla prvotno napisa Vidi poruku
    imam problem s natura pelenom (kupili jednu za probu). nakon 4 mjeseca korištenja i pranja ne mogu stisnuti skupa drukere i zakopčati pelenu... ona super izgleda i mekana je, no koristimo je jedino kao rezervnu (kad ponestane ostalih pelena) i to tako da je pričvrstim na guzu sa zaštitnim gaćicama. ne kužim kaj se desilo sa drukerima... ima tko sličan problem?
    Imam ja. Odnosno imala sam, zvala sam ih i besplatno su zamijenili drukere. Buduci da nisam iz Zagreba, poslala sam im paket postom, a oni mi ga vratili o svom trosku.

Ali problem se ponavlja nazalost. Ne smiju u susilicu nikako i nije ih bas dobro kuhati - meni se tad to desilo, a oni ocito znaju za to jer kad sam ih zvala prvo su me pitali jesam li ih stavljala u susilicu i prala na visokim temperaturama.. Sad ih imam vec 5. mjesec i drukeri polako otkazuju iako ih perem iskljucivo na 60 i susim na striku.

KOrektno od njih da besplatno servisiraju pelene, al trebali bi poraditi na kvaliteti istih.

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

"KOrektno od njih da besplatno servisiraju pelene, al trebali bi poraditi na kvaliteti istih."

Slažem se! Budem ih kontaktirala u ponedjeljak... Šteta što padaju na takvim stvarima jer su im pelene stvarno lijepe, i mekane.
    A što se sušilice tice, stavljam sve pelene nakon sušenja na radijatoru ili vani (ovisno o goduišnjem dobu) u sušilicu na 10 minuta da omekšaju. I smibove imaju drukere pa se normalno i dalje kopčaju, a stare su 3 godine (koristili smo ih kod starije kćeri).
    Posljednje uređivanje od mrla : 20.11.2010. at 13:15

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •