Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: natura pelene!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno natura pelene!

danas ih vidjela na sajmu u bočarskom i prekrasno su mekane, lijepe i savitljive... jel itko čuo za njih?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam cula, al na sajmu ih nisam vidjela. gdje im je stand? u balonu ili u zgrdai?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    ja sam cula, al na sajmu ih nisam vidjela. gdje im je stand? u balonu ili u zgrdai?
    sorry kasno palim...nisam palila komp da sada. bili su u balonu, na štandu sa nekom udrugom, ali zaboravih koja. šta si čula za njih?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja kupila 2 komada: vrlo sam impresionirana materijalom! One prugaste su od makoa i malo elastične, a ja sam uzela od interlocka i sad se suše. Javim impresije, ali imam baš visoka očekivanja! Podrazumijevam da su lijepo i uredno sašivene

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Olivija, jesi ih isprobala? meni su isto jako lijepe, pa me bas zanimaju tvoji utisci...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jesam! I zadovoljna sam :D

Mi smo sada 6 kg (4,5 mj) znači G2 nije neka sumo beba. I taman se sad za njega lijepo podese na najmanju veličinu. Ne znam kako bi bilo za manje bebe (možda bi ok bilo i na manjim, ali debljim bebačima). Koristili smo ju za noć i nije bila do kraja mokra, a guza nije prevelika. Suše se unutrar 24 sata... Nismo probali kako drže kakanje

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mi smo danas dobili pelenicu, onu s prugama. Prekrasna je i uživo. Pokopčala sam je na sinu, samo za probu prije pranja i pasala mu je savršeno na najmanjem podešavanju (5,5 kila, 2 mjeseca star bebač s debelim nogicama).
    Olivija, zbilja drže kroz noć? Čine mi se da su ipak za dnevnu upotrebu.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hajde super! thx! onda cemo i mi naruciti za probu, iako znaci bebac moze u to tek kad malo naraste. jos se nije ni rodio! a tko zna, mozda odmah bude veliki decko! jako su mi naime lijepe te prugaste!

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Koliko su široke među nogicama?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam uzela one druge - interlock (bijele s nekim sitnim bež uzorkom) i te su punije od prugica, a mislim i da su izdržljivije. Dosta su uske oko nogu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja sam kupila jednu prugastu, ali mi je otpao jedan druker nakon prvog korištenja

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    I ja sam kupila jednu prugastu, ali mi je otpao jedan druker nakon prvog korištenja
    reklamiraj im

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    Citiraj ninaXY prvotno napisa
    reklamiraj im
    To mi je palo na pamet čim sam sinoć ovo napisala Dok nisam vidjela ovaj topic, nisam uopće znala tko proizvodi te pelene, i da ima neka stranica, pa mi nije ni palo na pamet da reklamiram.

Uglavnom, odgovorili su mi odmah u jutro, i ponudili popravak, i preuzeli na sebe troškove poštarine :D

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

te nature, da li su to fitted ili pocketice, znaci trebali cover za njih?

posto su od pamuka, cini mi se da treba cover, ali nigdje to ne spominju.... a ja sam jos pocetnica, pa pliiiz pomognite....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

To su fitted, treba cover. Primjetila sam, inače, da mi se od svih pelena, one najduže suše.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Fana prvotno napisa
    To su fitted, treba cover. Primjetila sam, inače, da mi se od svih pelena, one najduže suše.
    Hvala, bas si sastavljam prvi set, pa zelim malo domacih i malo onih famoznih s hijena-stranice.... ako uopce uspijem nesto uloviti....

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja ih cak ne koristim s coverom... alli ja presvlacim cim se popiski pa ni ne stigne promocit... i dosta se dugo suse, ali su i dosta debele...

i uvijek nekako mislim da ga zuljaju...nikad ne znam koliko da stegnem

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hmm... dosta toga sto je receno im bas i ne ide u prilog, a meni su tako lijepe! mozda ipak nekad isprobamo jednu, pa sami vidimo, al ne mogu bas odlucivati na temelju ljepote, ili?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nama su prekrasne ali predugo se suse...duplo duze od ostalih i zato ih najmanje koristimo. Upijanje...nista posebno. Ima dosta tanjih pelena koje upijaju cak i bolje...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i mi imamo jednu lijepu prugastu, ali se stvarno predugo suši!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

One Natura pelene s krugovima su iste kao moja posteljina. Ako ih kupim i dijete stavim na krevet stopit` će se s pozadinom.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nama su natura pelene mrak! Premekane su i preslatke! Još su ljepše nego na stranici!
    Prvo sam naručila samo dvije jer me bilo strah sušenja i je, suse se sat-dva dulje, ali i imaju dosta slojeva materijala pa nam čak nekad ni ne promoče. Najsigurnije se osjećamo s njima! Kad sam skužila da imaju nove uzorke nisam odoljela pa sam naruila još 5. Sad mi je žao što nisam odmah uzela i ove prugaste o kojima ste vi pričale, više ih nemaju

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni su sasvim ok. istina dulje se suse, ali zbog malo uzeg kroja medju nogicama mogu ih koristiti vec od 10og dana Anjinog zivota, dok mi recimo Kamarisove ili mib Dora pelene nikako ne pasu jer su fakat presiroke (od ovih OS pelena)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma bolje je da je pelena siroka u pocetku upravo zbog kukova i sirokog povijanja. A poslije malo uze.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kad kažete da se predugo suše...jel ih sušite u sušilici pa nakon ciklusa sušenja ostaju vlažne, dok su druge suhe ili ih sušite na zraku?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Na zraku bez susilice. Grozno je dugo. Ali mi i nisu nesto bez ulozaka, jako se brzo natope. :/

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Je li netko već probao onu novu split pelenu? Svrbe me prstići

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Je li netko već probao onu novu split pelenu? Svrbe me prstići

Kakva je sad pa to? :? Neki novi motiv natura pelena, ili nesto sasvim drugo...

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Stavila bih ti link da znam kako. Novi model Nature, uložak nije integriran u pelenu nego prišiven na jednom kraju.http://naturapelene.com/

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Opa uspjela sam! Pogledaj novo u ponudi sa desne strane!

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Opa uspjela sam!
    Hvala.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam je kupila, split. jer su mi natura fine mekane, pa jos kad su napisali da se brze susi, ja odmah narucila sta da ti kazem, i dalje je mekana, brze se osusila, al je nekako velika, jer je mi smanjimo, za malu guzu, a onda je ulozak previse. bolje su mi klasicne nature.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

koliko na kraju košta njihova pelena kad se uključi poštarina i cijena koja se plati pošti radi otkupnine?

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mene sve skupa izašlo oko 110kn! 80kn pelena+ 20kn poštarine+ 10-11kn ležarine

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Mene sve skupa izašlo oko 110kn! 80kn pelena+ 20kn poštarine+ 10-11kn ležarine
    :shock:

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    koliko na kraju košta njihova pelena kad se uključi poštarina i cijena koja se plati pošti radi otkupnine?
    mene je izaslo manje po komadu jer sam narucila vise - postarina 24kn, kak sam placala pouzecem onda jos 7-8kn da se njima vrate novci...
    inace ove split pelene su meni inace draze - imam tots bots takve i mib neve - faka t se brze suse a upojnost im je kao nature sa uloskom...medjutim, i tb i mib su po velicinama, a ne OS tak da se jos necu upustiti u kupovinu naturinih split varijanti..dok malo ne naraste cudo

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo kako natura izgleda na novorodjencetu (sire povijanje od ovog bi zahvatilo cijelu njenu nogu)
    Anja u NATURI

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kako namjestite širinu u struku? meni su na početku bile ok ali su mi sada 'uske', ne mogu zakopčati 4 nego samo 2 drukera a onda 'plešu'...Ne znam dal sam dobro objasnila...nekako mi fali drugi red drukera

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    evo kako natura izgleda na novorodjencetu (sire povijanje od ovog bi zahvatilo cijelu njenu nogu)
    Anja u NATURI
    premedena bebica

I ja mislim da nema potrebe šire prematati, pelena je dovoljno debela da drži nogice na mjestu.

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    kako namjestite širinu u struku? meni su na početku bile ok ali su mi sada 'uske', ne mogu zakopčati 4 nego samo 2 drukera a onda 'plešu'...Ne znam dal sam dobro objasnila...nekako mi fali drugi red drukera
    Mislim da ti sve OS pelene na drukere vremenom dođu do kopčanja na samo dva drukera. Neka se jave mame starijih i većih bebača!
    Anja

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi danas kupili svoju prvu platnenu pelenu i to baš NATURU. Uzela sam samo jednu za probu jer nemam iskustva sa platnenima. Teta mi je poslala mail da mogu doći po pelenu u prostorije jedne udruge da ne plaćam poštarinu, na kraju sam danas i išla. Usput mi je bilo. Vidjela sam sve modele uživo i predivne su. A kako će nam pasati vidjet ćemo za par mj, ali do tada mislim da ću otići po još koju.

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo i moje iskustvo. Mi imamo dvije pelene Natura, jednu običnu i jednu split. Zadovoljna sam sa obje. Ne mogu reći da nam se suše duže od ostalih, ali onda mi imamo preko 30ak pelena pa dok opet dođu na red stvarno se sve stignu osušiti.

Split pelena je nešto veća od obične i istina je da kad se skroz smanji da je onda i glomaznija tj. deblja na trbuščiću (zbog tog uloška koji se isto mora sfrkati tj. smanjiti), ali sad ovisi koliko nekome to smeta. Zbog spomenutog uloška pelena također nešto bolje upija od obične, ali meni je i obična sasvim OK. što se upijanja tiče, barem za sad.

Sve u svemu zadovoljna sam.

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi imamo jednu i jako sam zadovoljna za sada.
    Imali smo ju prošlu noć i super je izdržala. Posebno mi se dopada kroj.
    Jedino što smo ju tek počeli koristiti tako da ne znam kakve je kvalitete materijal. Nadam se da će dugo izdržati.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

halo curke, da vas prvo pozdravim- tako mi je drago da sam naišla na ovu temu i da već netko koristi natura pelene i da su zadovoljni s njima. ja sam kupila njihov veliki paket ali još nije u uporabi jer mi je termin tek 1.3. a ja kad sam ih vidjela i opipala tako mekane rastopila sam se. tako mi je drago čuti da ste zadovoljne s njima. a kako po noći? jel se dižete mijenjati ih? promoće li ili koristite i zaštitne tokom noći

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobro došla leony!
    Evo da odgovorim kratko na tvoje pitanje, a iz mog iskustva. Dakle, bebač ima nešto više od tri i pol mjeseca i Naturice mu za sad prilično dobro upijaju. Natura split upija nešto bolje (zbog ušivenog dodatnog uloška) pa ju iz tog razloga često stavljam upravo za noć. Budući da mi se malac po noći budi za klopicu onda ga znam i premotati, ali sa Natura split pelenicom u pravilu preskočimo jedno noćno prematanje (baš zbog dobre moći upijanja). Inače, zaštitne koristim uvijek i bez iznimke.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što se materijala natura pelena tiče, ja sam prezadovoljna. Imamo ih pola godine i još su meklane, odlično upijaju i iako su šarene, boja se nije razlila. Naravno da stalno naručujem po pra komada kako izbace nove uzorke (iako ih sad već imam previše), sad imaju tri nove.
    Jedna je s natpisom Benetton, pitala sam tetu što tamo radi i kaže je, kolekcija proljeće 2009 i da su im i većina drugih od Benettona, Iana i sl., jedne od La coste. Sad mi je jasno zašto su tak dobre i mekane.

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hello!
    prvo da se prijavim da sam brucoš na forumu i u svijetu pp!prva 2 mj. smo koristili jednokratne , a onda je mamac prvi put u životu čuo na rodinom forumu za pp (nemojte se smijuljit ) i tako moj maxić već 20-tak dana nosi pp (inače nema još ni 3 mj.) i to baš naturinih, jer su nam te najljepše izgledale dok smo ih birali pod parolom "kupujmo hrvatsko"- doći će nam prije na kućnu adresu! u mđvremenu, stigao je i drugi paket, ni manje ni više, nego natura, još ljepše pelenice, novi modeli!
    tako sad imamo krasnih 20 primjeraka, i ženskih i muških! sva je sreća što je maxo mali pa ne kuži da ga mamac oblači u žensko donje rublje
    kvalitetom smo zadovoljni , no nemamo s čim usporediti! jedino što po noći moramo staviti dva uloška, jedan S ili M u pelenicu, a drugi L između pelene i zaštitne i onda ne propušta ziher.
    sad kontamo naručiti koje stranjske za noć da ne moramo improvizirati, najvjerojatnije ME jer su te the most popular (http://www.nappiesanddiapers.com). toliko od friških platnenopelenaša!

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hi cure!
    evo i ja sam na pragu da se odlucim za platnene....citam vasa iskustva koja ce mi nadam se pomoci pri odluci! inace termin mi je 01.03.09!
    zanima me dali se koriste sa platnenima i tetra pelene odnosno siroko povijanje?....ovdi u splitu je inace jos siriko povijanje u praksi.
    hvala unaprid!

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kakve so zaštitne Natura? Po mogućnosti usporedba s Mibovim ili ME Air Flow

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove