Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Maclaren i Mamas&Papas

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Maclaren i Mamas&Papas

zanima me da li netko ima iskustva s kolicima Maclaren i Mamas&Papas, konkretno sa sljedećim modelima:

quest sport(maclaren): http://www.maclarenbaby.com/gb/index...101&Itemid=493

techno xt (maclaren):
    http://www.maclarenbaby.com/gb/index...105&Itemid=497

ziko frankie (M&P):
    http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...510800/type-i/

luna (M&P):
    http://www.mamasandpapas.co.uk/produ...195501/type-i/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi imamo ova prva. Jako sam zadovoljna. Nemam bas nijednu zamerku u poslednjih godinu dana. Jedino ih retko vozimo pa nemam pojma koliko su izdrzljiva.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi imali Maclaren Quest i Classic i po meni najbolja kolica :D , zadovoljavaju uvjete kvalitete, cijene, težine, voznih sposobnosti i praktičnosti :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

drago mi je da imate pozitivna iskustva s maclarenom. uglavom sam i čula samo riječi hvale za njih (neki im jedino zamjeraju cijenu, no meni se ni ona ne čini pretjerana ako se uzme u obzir kvaliteta kolica, mogućnosti)

žao mi je što ih uopće nema za nabaviti u HR (u Slo ih ima).

a vezano za ziko i lunu od M&P oni su poprilično novi modeli...meni se čine zgodna, posebno ona ziko. a luna mi ima odličan dizajn. također, ni njih nema za nabavit u HR...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ewa, a jesi li ti maclaren vozila dugo? polfezna kaže da ih oni nisu baš mnogo koristili pa me baš zanima kakva su nakon učestalog korištenja. naime, mi koristimo mnogo kolica, svugdje idemo, jako mnogo šetamo...tako da mi je dosta bitno da su kolica i nakon mnogo prijeđenih kilometara u dobrom stanju, a ne da se rasklimaju, da kotači počnu "plesati"....jer sva kolica su u početku dobra, a tek vrijeme pokaže kolika je njihova stvarna kvaliteta...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja frendica ima maclaren jako dugo, druga ruka su, znaci vec prije nje koristena, i uopce nisu rasklimana voze ko nova, materijal ko nov, ali je kocnica otisla, jedino to. to je ona kocnica sto se sa strane pomakne u jednu stranu, ne znam kakvu quest ima, technic ima sigurno onu koja se otraga spusta na oba kotaca.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prva kolica su mi bila Chicco 3 u 1 i ubrzo je pukao amortizer i bila sam jako i ljuta
    Kad sam otkrila Maclaren to je bila ljubav na prvi pogled i otišla sam u Austriju i kupila Tehno classic koja su mi bila za oba klinca i šta smo prošli s njima u izvrsnom stanju, kako sam rekla zadovoljavaju sve moje prohtjeve.
    Pošto smo u jedno vrijeme dosta putovali avionom kupila sam Quest jer je J. već bio hodač i trebala sam kolica koja su lagana praktična i mogu se spustiti kad zaspe.
    Što se tiče kočnice Quest ima onu koja se s vremenom može a i ne mora olabaviti...kao i kod drugih te vrste
    Ovisno šta tražiš!!!!!!!1

Evo pa usporedi težinu, položaj i ostalo ovdje

Ako te još šta zanima pucaj...specijalist sam za Maclaren :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

baš vam hvala na odgovorima

mislim da se više neću misliti - moj konačni izbor je maclaren :D

zadovoljava sve moje uvjete: ima više položaja (malac mi voli spavati u kolicima), ne zauzimaju puno mjesta, lagana su (mi uvijek negdje putujemo - vlak, tramvaj, bus) i po svemu sudeći kvalitetne su konstrukcije koja se neće rasklimati...baš sam sretna...sad još samo da potegnemo do slovenije i nabavimo ih :D

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vidim da je odluka vec pala i to odlicna, imam samo rijeci hvale za Maclaren. Mi imamo model XLR, izuzetno su lagana za manevriranje, lagana za nosenje, jednostavna za koristenje, sve 5. Nama je doduse marama primarno sredstvo transporta i kolica uglavnom sluze drugima koji hoce furati bebu okolo, ali i tako kolica imaju vec iza sebe solidnu "kilometrazu" i osim sto smo morali malo podmazati kotacice da ne skripe, nemam bas nikakvu zamjerku. Nasa su dosla sa hrpom dodataka (kabanica, debeli umetak koji ide preko kolica da bebi bude mekse kad lezi/sjedi, zimska navlaka za noge), a najbolje mi je sto je taj nas model napravljen tako da se sa nasom prvom AS proizvodjaca Recaro pretvarao u tzv. "travel system", tj. AS se mogla utaknuti u kolica sto je u par navrata za brzinski skoknuti po nesto bez da se bebu razbudjuje bilo spas. To je inace jedini Maclarenov model kolica koji takvo sto podrzava, a dva proizvodjaca su upravo na ta dva svoja proizvoda imali suradnju i napravili kompatibilne modele.
    (I o spomenutoj AS imam samo rijeci hvale, ali to je za neku drugu temu )

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ornela_m, koja im je cijena?! hvala

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=2 40

270 eura
    hvala na odgovoru

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I meni je ovo zanimljiva informacija, mi smo platili svoja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove