Jucer smo bili u KB u Osk dr. Milas (ona od L. rodjenja prati stanje). Sumnja na suzenje mokracnog kanala. Sada nas je poslala na DRC (ako sam dobro svatila to neki zovu MCUG) da se vidi da L. nema reflux. Uglavnom dobro me isprepadala da ce L. mozda morati na operaciju :shock: nesto se zareze pa mokraca izlazi na kozu( u to vrijeme nekoliko mjeseci nositi neku plasticnu vrecicu)a onda da se to suzenje na mokracnom kanalu razreze i spoji tj,. to suzenje se proziri. Sada ona na UZV vidi da je od prosli puta se situacija pogorsalapa ako i dalje bude islo na gore moze doci do ostecenje bubrega. E pa prije nego mi L.posalje negdje pod noz zelim i drugo misljenje. Znate li dobrog doktora nefrologa djecijeg u Zagrebu? I jos nesto ako L. bude morala na tu operaciju u kojim bolnicama se moze uzeti apartman i biti citavo vrijeme sa bebom?? L. je sa 7 dana bila u bolnici i nikako je ne bih vise samu ostavljala jer mi se i danas budi placuci i po danu i po noci. pliza savjete i ako imate iskustva s bolnicama?

pa ako i dalje bude islo na gore moze doci do ostecenje bubrega. E pa prije nego mi L.posalje negdje pod noz zelim i drugo misljenje. Znate li dobrog doktora nefrologa djecijeg u Zagrebu? I jos nesto ako L. bude morala na tu operaciju u kojim bolnicama se moze uzeti apartman i biti citavo vrijeme sa bebom?? L. je sa 7 dana bila u bolnici i nikako je ne bih vise samu ostavljala jer mi se i danas budi placuci i po danu i po noci. pliza savjete i ako imate iskustva s bolnicama?
Odgovori s citatom