-
-
Mi smo s Brunom bili kod doktorice Batinice na Salati na kontrolnom pregledu. Sa puno strana smo culi da je izvrstan strucnjak. Nama je bila OK (rekla nam je dobre rezultate). Brunu je radila UZV i MCUG i to smo platili 1200 kn jer nismo htjeli cekati par mjeseci da dodjemo na red pa smo isli kod nje popodne privatno u bolnicu.
No, ukoliko budete hospitalizirani, doci cete u roku od tjedan dana na red (nama su bili ponudili hospotalizaciju koju smo odbili).
Na zalost, ne znam koja bolnica ima apartmane za roditelje.
Inace, Bruno je imao obostrani refluks, godinu dana je pio sinersul i sada ga vise nema.
Sretno!
-
Moja Luna ima refluks 2.stupnja obostrani koji se ne operira nego liječi u našem slučaju furadantinom i kapima brusnice.Mi smo u Klaićevoj kod dr.Cvitković i jako smo zadovoljni.Bili smo na MCUG- u ali nisam nikad čula za ovu drugu kraticu.Jel možda znaš od kojih riječi je to kratica?
-
evo i treće mogućnosti-mi smo u vinogradskoj kod doktorice Đelmiš, divna i stručna osoba, imamo obostrani refluks 2/3 stupanj i držimo ga pod kontrolom furadantinom.
ALI u vinogradskoj nema apartmana, mislim da ima samo u klaićevoj
mislim da se termin za pregled/pretrage dobije tek za mjesec dana ako nije nešto hitno
Da nije DRC dinamička scintigrafija? to je onda snimanje bubrega rtg nakon intravenskog davanja kontrasta.
Ne pomišljaj odmah na operacije, evo gledaj koji mi stupanj imamo i dok nema ponavljanih infekcija ne ide se samo tako na operaciju.
-
DA DRC je dinamička radionukle.. nešto scintigrafija. Na operaciju bi na slala ako nije refluks. TJ ako je to prosirenje mokracovoda
-
Osoblje foruma
i moja frendica je malu vodila kod dr batinice u popodnevnoj sihti (1200 kuna) jer je alternativa bila 7 dana bolnickih pretraga. :?
-
Salata ima najbolju dijagnostiku i moja preporuka tzi je da odes tamo. Nesto su bolji i od klaiceve. Tamo ti je Prof. Batinic i stvarno je dobra a i maju i smjestaj za majku i dijete samo nije uvijek slobodan pa se oko toga treba raspitati. U Klaicevoj pak su bolji djecji kirurzi tako da nakon sto vas pregledaju na Salati (kompletna obrada) ukoliko bude trebalo nesto rijesavati moja preporuka je javiti se djecjem kirurgu u klaicevoj jer koriste suvremenije metode op. zahvata. Pretpostavljem da nece trebati nikakvo postavljanje uretera (mokracnog puta) na kozu. POstoje razne metode kojima se reflux. i stenoze rijesavaju bez reza nego samo cistoskopski (kroz mokracne puteve)!!
-
Hvala cvrcak odmah mi je lakse
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma