Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Legoland

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ambrosia, da li si napravila Search po Forumu, pisao sam svojedobno o našem posjetu Legolandu prije 2 godine?
    Jedan (čitav) dan je dovoljan, mi smo putovali autom, spavali dan prije toga kod prijateljice u Muenchenu, a dan nakon kod prijatelja u Duisburgu (zbog toga smo morali izaći iz Legolanda 3 sata prije zatvaranja). Prijatelji koji su spavali u blizini kažu da su apartmani u Lego selu dobar izbor.
    Karta - kupili obiteljsku preko weba dan prije puta.
    Hrana - imaš retoran unutar kompleksa (u okolici nemaš ništa baš pametno, bar mi nismo vidjeli), ako vam je frka s lovom ponesite svoju klopu, ima se gdje sjesti i klopati sendviče.
    Po meni ima puno više svrhe doći u toplo doba godine kad su moguće igre s vodom - mi smo bili za maglovitog jesenskog dana tako da je štimung bio lošiji, no svejedno je bilo OK.
    I da, mislim da najviše zabave tu ima za klince između ajmo reć 6 i recimo 11 godina. Za mlađe je i tak svejedno gdje su, a za starije od 12 je većina toga tamo "prebebasta" ... ali će se svejedno ipak zabaviti, samo što im neće biti nezaboravno kao ovima između 6 i 11. ;o)

Ak te još kaj zanima pitaj!
    (plan parka imaš na njihovom webu, parkiranje bez problema, veliki je parking, izlaz sa autoputa označen!)

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa Vidi poruku
    ambrosia, da li si napravila Search po Forumu, pisao sam svojedobno o našem posjetu Legolandu prije 2 godine?
    Jedan (čitav) dan je dovoljan, mi smo putovali autom, spavali dan prije toga kod prijateljice u Muenchenu, a dan nakon kod prijatelja u Duisburgu (zbog toga smo morali izaći iz Legolanda 3 sata prije zatvaranja). Prijatelji koji su spavali u blizini kažu da su apartmani u Lego selu dobar izbor.
    Karta - kupili obiteljsku preko weba dan prije puta.
    Hrana - imaš retoran unutar kompleksa (u okolici nemaš ništa baš pametno, bar mi nismo vidjeli), ako vam je frka s lovom ponesite svoju klopu, ima se gdje sjesti i klopati sendviče.
    Po meni ima puno više svrhe doći u toplo doba godine kad su moguće igre s vodom - mi smo bili za maglovitog jesenskog dana tako da je štimung bio lošiji, no svejedno je bilo OK.
    I da, mislim da najviše zabave tu ima za klince između ajmo reć 6 i recimo 11 godina. Za mlađe je i tak svejedno gdje su, a za starije od 12 je većina toga tamo "prebebasta" ... ali će se svejedno ipak zabaviti, samo što im neće biti nezaboravno kao ovima između 6 i 11. ;o)

Ak te još kaj zanima pitaj!
    (plan parka imaš na njihovom webu, parkiranje bez problema, veliki je parking, izlaz sa autoputa označen!)
    Tatek puno hvala - sad sam tek vidjela tvoj odgovor - mislim si ja kaj nitko nije išel u legoland? Našla sam tvoj post s planom puta po njemačkoj - jel misliš na to?
    Puno hvala za odgovore i naravno da imam gomilu pitanja - pa ako nemaš ništa protiv ja ću ih nabacivati kako se čega sjetim!
    Zanima me glede karte - sad sam vidjela da imaju nekakve ponude - dok im ne traje sezona 25% popusta...jel ima smisla toliko unaprijed kupovati?
    Koliko se plaća parkiranje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •