Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Svečana trudnička odjeća-gdje kupiti?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Svečana trudnička odjeća-gdje kupiti?

Znam da ima topic o odjeći za trudnice, ali mene zanima svečana odjeća, za posebne prilike kao npr. vjenčanje..Naime idem na vjenčanje u 6-tom mjesecu i nemam pojma gdje da nađem nešto lijepo..Tad ću bit s poprilično velikim trbuhom, tako da varijante s običnom, rastezljivom robom ne dolaze u obzir...Help

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nisam 100% sigurna, ali mislim da sam prošli tjedan u Mama novi (Malešnica) vidjela da imaju svečanije odjeće. E sad, što i kako, to ne znam, jer su mene zanimale traperice.
    Mogu ti otići pogledati ako želiš.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ove sezone je hit "trudnicka" linija kod svakog proizvodjaca mozes naci neku lijepu tuniku ili haljinu, koja zapravo nije trudnicka. Miss Selfridge ima prekrasne tunike ili Oviesse, a u Dorothy Perkins mozes naci i namjenske stvari....

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

čini mi se da u kačićevoj (dućan MAMA) imaju dosta velik izbor, mozda ima i svecanog...
    imam ja jednu svecanu trudnicku ako nista ne nades

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Nisam 100% sigurna, ali mislim da sam prošli tjedan u Mama novi (Malešnica) vidjela da imaju svečanije odjeće. E sad, što i kako, to ne znam, jer su mene zanimale traperice.
    Mogu ti otići pogledati ako želiš.
    Na net su stavili ovo:
    http://www.mama-nova.hr/katalog/haljine.htm

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Freja, hvala , ali Malešnica mi je blizu pa budem otišla jedan dan pogledati.

tenshi

Budem pogledala i miss selfridge..

Ovak kad gledam na netu, ta robica za trudnice slatko izgleda, ali sve te cure zajedno nemaju moju veličinu grudnjaka! da mi cice nisu tako ogromne, uvukla bi se ja i u običnu odjeću

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja isto imam jednu svadbu sredinom 5.mjeseca i bit cu OGROMNA, a posto sam vec isla baciti oko na haljinice i to sve po gradu, fakat ima izbora. ove sezone ti se nosi sve siroko i leprsavo. probala sam neke haljine po mangu max&co benettonu i nekim ducancicima po importane i mogu ti reci da ok izgleda jer trbuh ne dolazi do izrazaja. u benettonu sam cak i na trudnickom vidla par haljina koje se na dobre cipele i torbicu mogu isfurati pod svecane a ne kostaju vise od 500kn...

ja cu u petak jos malo proci po gradu (ak cu moci, naravno, jer mi je vec tesko) pa apdejtam...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo je: ubila se za koktel/svadbu whatever...

http://www.dorothyperkins.com/webapp...1596&langId=-1

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam bila vjenčana kuma 2 tjedna pred porod

ništa mi se nije svidjelo ,sve mi je bilo babasto,na kraju sam dala šivati haljinu na bratele sa šalom i bila je super.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam koliko ti je zgodno ici u Zagreb, ja sam u osjeckom Prenatalu vidjela i svecanije odjece a ta je trgovina i u Zagrebu pa mozda vrijedi pokusati! Samo cijene bas nisu niske Ali dobro kazu cure, nasa je sreca da je sad u modi sve siroko i leprsavo pa se moze naci lijepih kombinacija u obicnim trgovinama! U svakom slucaju sretno!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam koliko ti je zgodno ici u Zagreb, ja sam u osjeckom Prenatalu vidjela i svecanije odjece a ta je trgovina i u Zagrebu pa mozda vrijedi pokusati! Samo cijene bas nisu niske Ali dobro kazu cure, nasa je sreca da je sad u modi sve siroko i leprsavo pa se moze naci lijepih kombinacija u obicnim trgovinama! U svakom slucaju sretno!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj loonalee prvotno napisa

tenshi

Ovak kad gledam na netu, ta robica za trudnice slatko izgleda, ali sve te cure zajedno nemaju moju veličinu grudnjaka! da mi cice nisu tako ogromne, uvukla bi se ja i u običnu odjeću
    Onda kava u kvartu? Ja sam iza ugla... Vidim da su nam i termini nekako blizu
    Uglavnom, sretno s potragom i kupovinom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Evo je: ubila se za koktel/svadbu whatever...

http://www.dorothyperkins.com/webapp...1596&langId=-1
    je, lijepa je, ali ja si ne mogu priuštiti visoko rezani struk i ovakav dekolte Zelim da me ljudi gledaju u oči...rekla sam:u oči

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Freja, javim se onda svakako kad budem išla. Kavica me uvijek veseli

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ja sam onda susjeda ali ima lijepe, elegantnije garderobe u fun4mum u ozaljskoj... ja cu za prvu pricest vjerojatno odabrati satensku kosulju i hlace na crtu

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam vjenčana kuma za mjesec dana, sad smo u 19tom tjednu i nemam pojma što ću!

Gledala sam haljinice sa visokim strukom u "normlnim" dučanima, Mango, Zara i čini mi se da bi mogla tako nešto... Dosta mi je velik trbuh, a biti će i još veći , no ako stanem u takvu haljinicu biti će super, jer mi je to ful ugodno, lepršavo, lagano, jednostavno a opet elegantno...

Ina još tko bolju ideju?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa
    Ja sam vjenčana kuma za mjesec dana, sad smo u 19tom tjednu i nemam pojma što ću!

Gledala sam haljinice sa visokim strukom u "normlnim" dučanima, Mango, Zara i čini mi se da bi mogla tako nešto... Dosta mi je velik trbuh, a biti će i još veći , no ako stanem u takvu haljinicu biti će super, jer mi je to ful ugodno, lepršavo, lagano, jednostavno a opet elegantno...

Ina još tko bolju ideju?
    ma takve haljine su MRAK, ali ja ih nemrem zbog poprsja jer ga visoki struk još naglasi. Ako mozes obuci takvu haljinu, ni ne razmišljalj! Odi i kupi

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tenshi

da se i ja ubacim
    di na malesnici je taj ducan?
    ja sam preko puta (da, bas u vrapcu) :D pa bih mogla skoknut tamo jedan dan da se bas ne koturam do grada.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa

da se i ja ubacim
    Na kavu ili u dućan?

Vidim, sve smo relativno blizu pa bi stvarno mogle i na tu kavu

Enivejs, kakve su im traperice? Ja bih da nisu onak široke nego "normalne" samo s gumom/tekstilom za trbuh. Na slikama izgledaju ok, ali iz iskustva znam da ono što vidiš na slici nije uvijek baš takvo...I da li ima dugih modela?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ni ja nisam nasla na hlace baren normalnih, ako vec ne uskih nogavica. trapke su im, mislim, angel

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kakve su cijene u tom dućanu, ako netko zna?
    mene šokiralo kak je sve to za trudnice skupo!

loonalee posudiš meni malo poprsja?
    ja se nadala da će bar u trudnoći biti velike, kad ono - šipak
    samo su se mrvicu povećale...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Dućan je u ulici Ivane Brlić Mažuranić, na njezinoj istočnoj strani (dakle, ako se dolazi kroz podvožnjak u Vrapču, 2. semafor desno i prije prvoda sljedecega semafora s lijeve strane je ducan; busom: siđeš na prvoj stanici kad bus skrene desno (do tada uvijek skrece samo lijevo) i malo se vratis po istoj ulici u kojoj stane bus, ali u suprotnome smjeru).

Što se traperica tiče, nisam mislila da ću naći nešto što mi je ok i što mi stoji, jer i inače teško kupim traperice, ali jesam! I dapače, jako sam zadovoljna. Ja sam uzela one tričetvrt dužine, jako su mekane. Prvo sam mislila da će mi to biti samo "za po doma", a sad ih na kraju nosim i na posao. Mislim da su bile 340 kn.

U dućanu gotovo u pravilu imaju drugačiju robu od one na internetu, a rekla bih i više. Kad sam ja svratila prije dva tjedna, bilo je puno proljetnih hlača koje su na vješalicama odlično izgledale (kad sam bila u zimi, materijali su bili koma). Koliko sam do sada shvatila, k njim treba češće svratiti jer stalno dobivaju robu.

Ništa, dogovorimo kavu pa ako i ništa ne kupite, dolazak neće biti uzalud.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da se i ja ubacim
    Na kavu ili u dućan?

Vidim, sve smo relativno blizu pa bi stvarno mogle i na tu kavu

Enivejs, kakve su im traperice? Ja bih da nisu onak široke nego "normalne" samo s gumom/tekstilom za trbuh. Na slikama izgledaju ok, ali iz iskustva znam da ono što vidiš na slici nije uvijek baš takvo...I da li ima dugih modela?
    kaj se mene tice, moze.
    samo da uskladimo rasporede... ja polozim ova 2 ispita ovaj tjedan pa moze...
    mozda napokon i kupim nesto sto actually ide na mene... :D

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ću biti djeveruša na svadbi tri dana pred termin. Ako ne rodim ranije.
    Meni bi trebala neka haljina koju bi mogla nositi s tom trbušinom, a ako i rodim ranije da na mi na brzinu krojačica može maknuti taj višak materijala sa trbuha.
    Jel netko šivao tako nešto što se poslije prepravljalo u normalnu haljinu? Jer ako rodim cca. mjeseca ranije (što ne bi bilo čudno jer su mi mali razmaci između trudnoća) neće mi stići šivati novu pa bi samo postojeću sredila.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni su osobno svečane trudničke stvari iz mame bile prestrašne...
    al zato zaista treba skoknuti do city centra u dorothy perkins, miss selfridge iine magmine dućane i zaista se nađe pokoji moderan komad i za every day i za svečaniju prigodu

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je super roba iz Prenatala. Za cijene me ne pitajte.

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam jučer bila u Fun4mum u Ozaljskoj i nakupovala svašta. Ostavila hrpu love, al mi nije žao jer sam si napokon našla više komada obleke u koju
    a) stanem
    b) sviđa mi se
    c) super je udobno i
    d) nije preskupo. U biti svaki komad odjeće im dođe isto, 350 kn (plus minus koja kuna). Za kratku majicu je to možda puno, al za hlače ili preslatku i preudobnu košulju nije (s obzirom na cijene u, npr, Prenatalu u Ilici), pogotovo s obzirom da su stvari zgodne, nisu nimalo bapske i ženska koja radi je totalno draga i susretljiva.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

najpametnije je ,tko može, otić do h/m-a.
    dobar izbor za male cijene

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja bila u subotu u Mariboru u HM-u (u Europark centru)i tamo nema odjeće za trudnice Istina je da su sad sve majčice i ine stvari široke "trudničke", ali to na meni stoji katastrofa! Na kraju kupila jednu ne-trudničku lanenu košuljicu/tuniku iako je upitno koliko dugo ću još moći u nju ugurati svoje poprsje

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja bila u subotu u Mariboru u HM-u (u Europark centru)i tamo nema odjeće za trudnice Istina je da su sad sve majčice i ine stvari široke "trudničke", ali to na meni stoji katastrofa! Na kraju kupila jednu ne-trudničku lanenu košuljicu/tuniku iako je upitno koliko dugo ću još moći u nju ugurati svoje poprsje
    da nemaju svi h/m-ovi trudnički odjel, ni bb odjel....zato ja pazarim u austriji....

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sto nije najbolje dati sasiti?

prodes jefitnije, unikatno, i sve po mjeri-

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam danas skoknula do mame nove vidjeti neku haljinu za svadbu ali je izbor relativno los. sve neki cudni krojevi ko da zelim sakriti da sam trudna a ja samo zelim nesto lijepo a da ide na mene
    mogu reci da je po normalnim ducanima izbor puno puno bolji...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja bi isto trebala na svadbu u 6. mjesecu, tad cu vec biti huge. di me sad nadjose! u zivotu sam prije bila na jednoj jedinoj svadbi, a sad u trudnoci odmah dvije! jedna je prosla, tad smo jos bili relativno mali, ali za ovu u 6. mjesecu mi se bas i ne kupuje nesto ekstra, mislim hello! imam na puno stvari trositi oskudni budzet... :/

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja još moram biti i kuma. i to mjesec dana pred porod. neću stati u fotografiju. nemam pojma kaj da kupim. ima u dorothy perkins slatkih stvari za gore ali kaj ću s hlačama kad su mi sve male ili kratke :shock:

btw pozdrav mojoj trudnoj najboljoj frendici koja će se uskoro ovdje registrirati

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo napokon sam danas kupila odjecu za svadbu i to cak 2 haljine. u city centru u peek&cloppenburg,ili kak god da se pise, imaju veliki izbor i velike brojeve pa mogu proci i pod trudnicke. cijene su prihvatljive - od 350kn na dalje.
    cak sam kupila sandale al sad kad sam ih probala na naotecene noge skuzila sam da ih trebam ici mijenjati za pola broja vece...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja još čekam s odlaskom u "nabavku" Da ne bi bilo da moram mijenjati odjeću za pola broja veću

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo napokon sam danas kupila odjecu za svadbu i to cak 2 haljine. u city centru u peek&cloppenburg,ili kak god da se pise, imaju veliki izbor i velike brojeve pa mogu proci i pod trudnicke. cijene su prihvatljive - od 350kn na dalje.
    cak sam kupila sandale al sad kad sam ih probala na naotecene noge skuzila sam da ih trebam ici mijenjati za pola broja vece...

blago vama u zagrebu, mi u rijeci nemamo ništa a kako sam osuđena na mirovanje nisam baš za neka putovanja.

sašit ću si kakav šator

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sanjaneo, što u Tower-u nema ništa? Moja kuma e u Rijeci i ona veli da tamo ode kupovati trudničku odjeću ( i svečanu) a navodno ima i u Beba i mama u Adamićevoj 9b (vidjela u časopisu bebe)

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sanjaneo, što u Tower-u nema ništa? Moja kuma e u Rijeci i ona veli da tamo ode kupovati trudničku odjeću ( i svečanu) a navodno ima i u Beba i mama u Adamićevoj 9b (vidjela u časopisu bebe)

gdje u toweru?? bila bi zahvalna na inf. tražila jesam ali nešto na brzinu (mm je bio samnom a on mrzi šoping)

a bebe su katastrofa skupe a sve je tako demode

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pitam pa javim

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo napokon sam danas kupila odjecu za svadbu i to cak 2 haljine. u city centru u peek&cloppenburg,ili kak god da se pise, imaju veliki izbor i velike brojeve pa mogu proci i pod trudnicke.
    Definiraj velike brojeve, pliz, da nejdem bez veze.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Neroslava prvotno napisa
    evo napokon sam danas kupila odjecu za svadbu i to cak 2 haljine. u city centru u peek&cloppenburg,ili kak god da se pise, imaju veliki izbor i velike brojeve pa mogu proci i pod trudnicke.
    Definiraj velike brojeve, pliz, da nejdem bez veze.
    ja sam kupila jednu haljinu 42 a drugu 44... a imam trenutno 80-ak kg i 175cm...
    prije sam imala 65 i nosila 38-40...
    mogu ti reci da su sve haljinice koje sam probala isle na mene.a vidla sam da ima i brojeva 48. to sve imas tam u peek&clappenburg na katu gore skroz desno di su vecernje haljine.a i tete koje rade su ljubazne pa ce ti sigurno pomoci.
    imamo srece da se ove sezone nosi sve siroko i leprsavo i laganih i prozracnih i RASTEZLJIVIH materijala :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sanjaneo prvotno napisa

gdje u toweru?? bila bi zahvalna na inf. tražila jesam ali nešto na brzinu (mm je bio samnom a on mrzi šoping)

veli ona:bebe :/

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj sanjaneo prvotno napisa

veli ona:bebe :/
    hvala ti, otići ću detaljnije pogledati.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja danas biula u Benettonu i kupila par ne-trudničkih stvarčica. Nije loše pogotovo jedna majčica u kojoj mi cice nisu u prvom planu . Doduše, ta baš i nije neka svečana varijanta. Ove druge dvije bi mogle proć iako nisu nešto posebno fensi šmensi .

A bila sam škicnut i u Prenatal. Nisam ništa probavala (budem slijedeći tjedan), ali sam vidjela da im odjeća baš lijepo i kvalitetno izgleda (bar onih par komada koji su mi zapeli za oko)..skupo jest, ali ako nešto nađem da mi paše-kupujem odmah da se riješim muke!

Danas sam pogledala i La vie- ali totalno razočarenje

Mrva avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da malo dignem temu..
    gdje ima trudničke odjeće i obične i svečane osim u benetonu?
    iz Dubrave sam pa baš ne bih išla na Malešnicu...
    možda turbo linač?
    nama?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nama
    Topshop
    Prenatal
    Jedan dućan u Kačićevoj, ne mogu se sjetiti kako se zove
    Mislim da ima jedan i u Vlaškoj blizu Trga

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja imala 2 svadbe, jedna sa 6mj trudnoće, druga sa 8mj
    i nisam imala na sebi ništa trudničko, našla model haljine i iskombinirala

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam u Mama Novi kupila svoju "vjenčanicu" (za 5. mjesec trudnoće).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •