da li mi netko može reći ili dati primjer kako ću napisat molbu za jaslice,hvala :?
da li mi netko može reći ili dati primjer kako ću napisat molbu za jaslice,hvala :?
Jel to nešto novo? Mi nismo pisali molbu (upisivali se 2006te.)
a rekili su mi da napišem molbu i predam uz sve ostale dokumente,da navedem koji boravak,koji vrtić,koliko sati...pa ne znam kako to sročit![]()
http://www.zagreb.hr/dokument.nsf/VP...penDocument&09
Imaš ovdje pod točkom II. navedene sve dokumente koji su potrebni za upis, među ostalim i formular zahtjeva. Taj se formular može dobiti i u vrtiću, barem u onim gradskima, ne znam kako je s privatnima.[/u]
hvala,to sam već proćitala,al to je ja mislim formular koji ću tamo ispunit. Al ovo je molba obična koju napišeš svojim riječima,al opet ima neku formu,kao kad pišeš molbu za posao, pa ako je to neko pisa molim da podjeli sa mnom,ako ne nekako ćemo ja i mm smislit
stvarno prvi put cujem za pisanje molbi. sve te informacije koje si navela upisuju se u formular koji ili dobijes u vrticu ili si isprintas s gore linkane stranice
u mom vrticu taj formular zovemo molbom.
to je vjerojatno "molba" ako želiš/trebaš upis prije ili poslije redovnog natječaja.
I ja prvi put čujem.
Mi smo lani predali Zahtjev (dobila formular u vrtiću i popunila).
a ne znam tako mi je rekla teta u centralnom vrtiću,ja ću napisat već nekako pa neka oni vide je ok!možda je tako u st, a u zg ne
Mi smo prošle godine pisali "molbu" (centralni Grigor Vitez).
Žena mi dala bijeli papir i kemijsku na koji sam napisala "Ja ML Vas molim da primite u vrtić mog sina Lovru". Malo karikiram ali to je otprilike to.
mi smo isto prošle godine pisali molbu za vrtić (Grigor Vitez) a išla je otprilike ovako:
"poštovani,
molimo vas da naše djete ___________ primite u vaš dječji vrtić.
moj muž i ja oboje smo u stalnom radnom odnosu već duži niz godina.
nažalost nemamo mogućnost "baka-servisa" a i ujedno smo podstanari.
U skladu sa našim radnim vremenom odgovarao bi nam desetosatni program po mogućnosti u vrtiću _____________ ili _____________.
Unaprije zahvaljujemo.
to je nekeko u kratkim crtama iako je ovo već vjerojatno obuhvaćeno postojećim formularima. a nešto ipak noraš napisat u molbi.
JOŠ SAMO MALA NAPOMENA: za slučaj da nebudete primljeni (mi smo bili 240 ispod crte ????? ) nemoj preskočit molbu nakon toga JER SE DOSTA DJECE UPIŠE NAKON MOLBI.
[/quote][JOŠ SAMO MALA NAPOMENA: za slučaj da nebudete primljeni (mi smo bili 240 ispod crte ????? ) nemoj preskočit molbu nakon toga JER SE DOSTA DJECE UPIŠE NAKON MOLBI.
ispravak netočnig navoda ne MOLBA nego ŽALBA![]()
ps. i mi smo u grigor vitez da li lovre slučajno ide u malu sirenu kod tete nade i sanje? :DMaruška prvotno napisa
Nismo to mi.lana74 prvotno napisa
![]()
Prošle godine smo odustali. Ostali smo na baka-servisu još jednu godinu. Ali zato sada nema povratka...
Mi ćemo u neki Grigor Vitez na potezu Bol/Plokite/Siromašna.
super, hvala![]()