-
Vinogradska-urinokultura
Da li netko zna,pa molim za informaciju.Imam uputnicu za urinokulturu.Od koliko do koliko sati treba donijeti urin? (Vinogradska)
Hvala!
-
Da ne otvaram novu temu i meni treba ova informacija.... Da li je to na endokrinološki odjel - onkologija i nuklearna medicina?
Hitno mi je jer treba nositi sutra pa da baš ne lutam tamo a ujutro je uvijek gužva. Bila bi zahvalana kao netko zna od kada i do kada se može donijeti urin?
-
Urin se nosi u mikrobiološki lab. (barem kod nas).
-
Urin za urinokulturu se nosi u mikrobiološki laboratorij. To je derutna zgrada poslije rodilišta, na istoj strani. Danas ih nazovi i pitaj do kada primaju uzorke.
-
A to bi onda moglo biti ovo - Zavod za mikrobiologiju, parazitologiju i hospitalne infekcije?
-
Je
-
Hvala cure do neba. Evo još i ovo ako nekom bude trebalo ... Radno vrijeme - radnim danom od 7.30 do 15.30. Nalazi se podižu od 14.00 do 15.00 sati. Urini se primaju do 10.00 sati ujutro.
-
Ako imate samo obvezno zdravstveno (nemate dopunsko) da li se placa pregled urinokulture i stolice?
-
-
Ja isto nisam ništa platila, a već dva puta (iz različitih razloga) u zadnja dva mjeseca sam bila tamo (samo u Mirogojskoj)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma