Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: postdiplomski - porodiljni

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno postdiplomski - porodiljni

Imam pitanjce. Firma mi je platila postdiplomski, sa klauzulom u ugovoru da ukoliko ne magistriram do 31.12.2006 vraćam novce. Ja sam dala sve ispite i u međuvremenu 'odradila' dva porodiljna. Ostalo mi je samo magistrirati. Taj rok je sad prošao i trebala bih vratiti novce. Da li mogu tražiti da mi se odobri produljenje roka (na ne znam koliko) na temelju zakona o radu ili nekog zakona. Tj. pitanje je da li je nekim zakonom regulirano da mi porodiljni recimo zamrzava takvu nekakvu obavezu. Molim vas za savjet. L.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne znam koliko ti pomaže informacija, ali fax ti produžuje rok za magistriranje godinu dana po djetetu. Znači,ako si morala magistrirati do 12/2006, produžuju ti rok do 12/2008, da ne moraš platiti nikakve naknade i to. E, pa ako to možeš kako iskoristiti u firmi...

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni bi ova informacija mogla biti od pomoci
    samo se nadam da je i kod nas tako

hvala annie

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meni su i fax i firma problem, fax ćemo riješiti malo lakše, a u firmi bih se morala pozvati na nešto.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zakon o tome ništa ne govori, to je dogovor između tebe i poslodavca odnosno ugovora koji ste potpisali. svaki ugovor može imati i aneks kojim ti mogu produžiti rok zbog izvanrednih okolnosti (porodiljnog), a ova činjenica da i fax produžuje rokove u slučaju trudnoće ti je najbolji argument kod poslodavca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •