evo mene u sitne sate![]()
otišla ranije od doma jer je prekrasno vrijeme pa da se prošetamo i obavim sve po bankama i u pošti. ulovila nas kiša, pa tražili prijevoz, taman sam uspjela doći doma na 15 min da podojim Kiara predam MM djecu i trk na roditeljski.
Kala je danas bila u vrtiću, a prošli tjedan nije, međutim u petak je još jedna curica završila u bolnici sa MS i opet jasličarska grupa do naše soba. sastanak roditelja sa epidemiologom i facama iz razno raznih ministarstava. novinari HTV (snimali ), 24 sata, nova, ma neznam ni ja kojih sve ne. možda negdje i mi osvanemo![]()
kad se prvo dijete razbolilo i završilo u bolnici dežurni epidemiolog je razgovarao s ravnateljicom vrtića i došao u vrtić dati im savjete šta i kako odreagirati je ubiti i otac dviju djevojčica koje idu u naš vrtić, pa u svkom zlu i neko dobro.
2,5 sata trajao sastanak ukratko - trla baba lan, a jedan se "gospon" na pitanje roditelja šta ako se pojavi i 4 slučaj, mrtvo hladno udostojio reći onda ćemo zatvoriti vrtić. tu sam lagano pop*** pa sa nečekajući mikrofon pitala, a i konstatirala da očito je netko od djece kliconoša, a možda i netko od nas roditelja i zatvaranjem vrtića oni u biti šire epidemiju. a on meni pa da . :shock: :?
uglavnom na kraju sam došla do jednog dr i pitala da li trebam dati nešto Kiaru i da li da pustim dijete sutra u vrtić, a on je odgovorio da garantira svojim poslom da im se neće ništa desiti i da slobodno idu, a ako se šta desi on ide u zatvor. a ja lajava kakva jesam ( baš me krenulo u zadnje vrijeme ), reko meni tak svejedno očete vi u zatvor ili ne, već ćete se vi pobrinuti za sebe, ali ovdje je u pitanju zdravlje naše djece. zatim je jedan drugi dr obečao roditeljima da će se na teret grada zagreba obaviti brisevi kod sve djece i da će još poduzeti neke mjere. iako im je zato i dan lijek profilaks koji unutar 24 sata ubija bakteriju u nosu i ždrijelu.
rekla sam vam kako su nam obajvili da su svi nalazi negativni, ali ipak nisu i to nisu rekli ni roditeljima tog dijeteta jer jedan na 120 nije ništa, a čak nisu ni radili svima nego tko im je bio na očigled :? sumljiv i kog su nasumice izabrali.
e pa ovdje lud zbunjenog!

!!
za oproštaj kad izlaziš! takav stav ti je najbitniji na adaptaciji za vrtić!!!
sva će biti o.k
ma sad sam tek skužila napisano ajme sramote, 47 cm je bila duga, to je tak kad pišem u sitne noćne sate pa mi mozak ne radi