Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Jedna mala pomoć

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Jedna mala pomoć

Dobro jutro svima, ne znam da li sam u dobar forum stavila ovaj topic imam jedno .. dva pitanja.

Trudna sam 15.tjedana i željela bi dojiti svoje dijete pa ne znam kad trebam početi učiti o dojenju ne znam da li je sad još prerano.....

I drugo pitanje.. Roll-on dezodoransi koji slove i kao antiperspiranti da li mogu utjecati na kvalitetu mlijeka
    Unaprijed puno hvala na odgovorima

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam počela proučavat sve čim sam saznala da sam trudna...i još uvijek saznajem štošta...
    ima puno toga i treba vremena da se sve usvoji...

dezići mogu smetat bebama..ipak su stalno pod pazuhom dok doje...
    ja sam počela koristit dezić mjesec dana nakon poroda...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Na Rodinom portalu imaš puno korisnih tekstova o dojenju (i ne samo o dojenju), www.roda.hr.

Ja sam počela učiti kad smo počeli planirati bebu, čitala cijelu trudnoću, pratila kakvi se problemi javljaju (pdf o problemima kod dojenja), štreberski se pripremila na sve moguće i nemoguće varijante , na kraju je sve prošlo prilično glatko. Ali da nisam ništa znala (kao što i nisam na početku), brzo bih odustala i zaključila da je moje mlijeko "slabo" , jer je dijete prva 2 mjeseca sisalo praktički svo vrijeme što nije spavalo.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam o dojenju naučila sve napamet jedno 6 mjeseci prije poroda . I bila bijesna ko ris jer nije išlo onako kako je trebalo, a ja se kakti pripremila 101%. I šizila i bila pod stresom...što uopće nije pozitivno doprinjelo. S druge strane, uz probleme koje sam imala, SIGURNO ne bih uspjela s relaktacijom da nisam "sve" znala unaprijed.
    Dakle, informiraj se i opusti .

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja već učim a djeca tek negdje u petogodisnjem planu

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam počela odmah na početku trudnoće. Nisam uspjela, dojila sam samo 4,5 mjeseci. Čitam i dalje i učim i pripremam se, a drugo dijete nije ni u planu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ali da nisam ništa znala (kao što i nisam na početku), brzo bih odustala i zaključila da je moje mlijeko "slabo" , jer je dijete prva 2 mjeseca sisalo praktički svo vrijeme što nije spavalo.
    potpis

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Jedna mala pomoć

Citiraj LB prvotno napisa
    I drugo pitanje.. Roll-on dezodoransi koji slove i kao antiperspiranti da li mogu utjecati na kvalitetu mlijeka
    Unaprijed puno hvala na odgovorima
    nisam ti sigurna u ovo, ja sam ih izbjegavala prvih mjeseci , jer ih koža apsorbira a nekako mi je blizu sisama... šta je sigurnio sigurno je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •