Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Ko gdje spava?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno spavanje

Podignut ću topic
    Naš stariji sin je dobio krasnu sobu, al ipak je cijelo vrijeme spavao samnom i tatom u velikom krevetu.
    Sad kad imamo bebu, ona spava dio noći u kinderbetu u našoj sobi, a dio s tatom u dječjoj sobi da ja malo odmorim između dva cicanja koja su svakih sat, sat i pol. Za to vrijeme Toni i ja smo na bračnom krevetu zagrljeni. On inače ima jako lagan san i na svaki šum se budi.

Voljela bih da svi budemo u velikom krevetu, al zasad nije moguće pa čekam još neko vrijeme ....a dječje sobe,..., one su za igranje, pokazivanje i kao radna soba mami

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi sad vec skoro tjedan dana spavamo zajedno jer je MM na sluzbenom putu. i moram reci da nam to nimalo ne odgovara, nitko se ne naspava. Lovro se pocne plakati jer nesto sanja, pa probudi Lorenu, koju onda moram staviti na cicu da se smiri, pa moram ostati budna da je vratim u kinderbet (jer Lovre ima po cijelom krevetu), pa se ona pocne plakati opet za hranjenje, pa to probudi Lovru, pa moram njega grliti dok ne zaspi i istovremeno hraniti Lorenu...ma katastrofa, uopce ne znam kak sve to uspijevam.
    neku noc sam bila totalno premorena, zaspala sam dok sam hranila Lorenu i probudila sam se taman na vrijeme da ulovim Lovrinu nogu kojom je krenuo svom snagom lupiti Lorenu po trbuhu naravno, u snu.

bilo bi ok kad bi Lorena mogla cijelu noc provesti na desnoj cici, jer sam ja onda izmedju njih, ali moram joj bar 1 dati i lijevu, i toga me najvise strah, kad su jedno kraj drugog.

eto, samo da se malo pozalim kako nama to zajednicko spavanje bas i ne uspijeva

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    mi sad vec skoro tjedan dana spavamo zajedno jer je MM na sluzbenom putu. i moram reci da nam to nimalo ne odgovara, nitko se ne naspava. Lovro se pocne plakati jer nesto sanja, pa probudi Lorenu, koju onda moram staviti na cicu da se smiri, pa moram ostati budna da je vratim u kinderbet (jer Lovre ima po cijelom krevetu), pa se ona pocne plakati opet za hranjenje, pa to probudi Lovru, pa moram njega grliti dok ne zaspi i istovremeno hraniti Lorenu...ma katastrofa, uopce ne znam kak sve to uspijevam.
    neku noc sam bila totalno premorena, zaspala sam dok sam hranila Lorenu i probudila sam se taman na vrijeme da ulovim Lovrinu nogu kojom je krenuo svom snagom lupiti Lorenu po trbuhu naravno, u snu.

bilo bi ok kad bi Lorena mogla cijelu noc provesti na desnoj cici, jer sam ja onda izmedju njih, ali moram joj bar 1 dati i lijevu, i toga me najvise strah, kad su jedno kraj drugog.

eto, samo da se malo pozalim kako nama to zajednicko spavanje bas i ne uspijeva

ajme nije ti lako, a možda kao možeš kad joj daješ lijevu daj se na drugu stranu kreveta tako da opet budeš između njih...

moj malac je već par mjseci u svojoj sobi i imao je 4 i nešto malo kad se preselio, skroz bez problema, s tim da zaspi uvijek kod nas i onda ga selimo, ali i on to zna, kaže zaspat ću kod vas pa me preselite, tako da nema dreke ujutro kad se probudi u svojoj sobi

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

David je na početku spava s nama..e kad smo mi njega htjeli naviknut na kinderbet nije se dao...ali kad smo išli na more ponjeli smo putni kinderbet,i mislili smo da smo ga bezveze uzimali..ali na moru se naviknuo na kinderbet tako da spava u našoj spavačoj sobi ali u svom kindču....jedino kada meni on fali prek noči..pa ga uzmemo k nama..makar se tada mm protivi......hoče mene samo za sebe...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj točkalica prvotno napisa
    ajme nije ti lako, a možda kao možeš kad joj daješ lijevu daj se na drugu stranu kreveta tako da opet budeš između njih...
    ma, onda moram pomicati Lovru, a to nije opcija jer ga onda nemrem uspavati. al, mojim mukama sutra dolazi kraj, MM se napokon vraca :D eto, jos veceras da prezivimo i na konju smo!

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja uspijevam dati lijevu sisu i dok lezim na desnoj strani.
    neudobno je, ali podnosljivo.

kod nas je situacija obrnuta od tvoje. zara bez problema spava izmedju mene i brace, ali je desna strana kreveta neogradjena, pa je ne mogu tamo prebaciti. pazim da je uspavam na lijevoj sisi, tako da ona dodje na red samo jos jednom u toku noci.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj maaja79 prvotno napisa
    ja uspijevam dati lijevu sisu i dok lezim na desnoj strani.
    neudobno je, ali podnosljivo.
    svaka cast! evo, mi smo napokon relativno mirno prospavali noc, Lorena je bila s nama na krevetu, spavali smo Lorena, ja, Lovro, tokom noci sam joj davala samo desnu cicu (jer se svega par puta probudila i uspjela se napuniti taman koliko treba, a lijevu sam izdajala u tetru kad bi postala tvrda (jer bi ustajanje iz kreveta probudilo oboje).

i eto, taman kad se MM vraca, mi se uspijemo nekako dogovoriti, tak da sam se ja u pol 7 probudila odmorna. kad sam pogledala koliko je sati na mobu, isla sam jos provjeriti u kuhinju i na sve satove koje imamo u stanu jer nisam mogla vjerovat da je tak rano, a tek kad sam na teletekst pogledala, uvjerila sam se da mi nisu neki dobri duhovi pomaknuli sve satove u stanu :D

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Matea još uvijek spava s nama u krevetu a Ana je u kindaću i iskreno- nebrojeni put me srce zaboli kad ju vidim samu u ćošku a starija s nama, ali da je i mlađa s nama opasnije bi bilo..tako da za nju je to sigurnije a i Matei planiramo krevetić kupiti tako da će svaka spavati na svome da ne bi bilo ljubomore...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •