Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Vrtici u Splitu - preporuke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Vrtici u Splitu - preporuke

Ne znam ima li vec tema o ovome, zurim pa ne mogu traziti.
    Uglavnom, sestra trazi preporuku za neki dobar drzavni vrtic. Prednost imaju vrtici na Gripama, u Siromasnoj, na Kmanu, Bacama , a moze i na Skalicama. (Gripe bi bilo idealno)

Hvala unaprijed.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

'Ko da sam ja otvarala temu...

Mene najviše zanima 'ponuda' u Siromašnoj. Prošle godine nisam uspjela dobiti informacije.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Siromašna? Gdje je to?! U 15 godina zivota u ST nikad cula...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

kad ste već otvorile, da malo uzurpiram topic.

Zna li netko kakav je vrtić zvončica 2 u smiljanićevoj :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    Sram te bilo!

Siromašna je dio iza pazarića na Sućidru. Recimo da ju omeđuju Vinkovačka, bivša Braće Santini, Velebitska i Brune Bušića. Od osnovne škole (zaboravila kako se zove ) do centra Juraj Bonaći.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Sram te bilo!
    8)
    ma nekak me taj dio grada uvijek zbunjivao... nedavno sam provela 20 minuta blejeći u kartu grada pokusavajuci shvatiti gdje su plokite... ma najvise me zbunjuje velebitska koja ide ukrug pa hej...
    super sad sam jos nesto naucila

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="koryanshea"]
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    .....najvise me zbunjuje velebitska koja ide ukrug pa hej...
    super sad sam jos nesto naucila
    di velebitska ide u krug :?
    ali ne ide od onog prvog križanja poviše tvornice bobis pa do žnjana (doli do III policijske)? ide skroz ravno sijekući na 1. semaforu dubrovačku, na 2. bruna bušića, na 3. (velikom semaforu kod victe, ona dva semafora između nisam brojila) vukovarsku, pa matice hrvatske i poljičku (a kako su je oni na karti zavijugali?)

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam prošle godine obišla mnoštvo vrtića baš u tim kvartovima (i nisam baš bila impresionira viđenim) a odlučila sam se za vrtić "mala sirena" ispod tvrđave gripe. vrtić je dosta prostran (ima 3 vrtičke grupe i jednu jasličku) a naše dvije tete su odlične. jedini veći problem je naravno pretrpanost grupa ali ravnateljica obećaje da će slijedeće godine biti bolje.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    di velebitska ide u krug :?
    ali ne ide od onog prvog križanja poviše tvornice bobis pa do žnjana (doli do III policijske)? ide skroz ravno sijekući na 1. semaforu dubrovačku, na 2. bruna bušića, na 3. (velikom semaforu kod victe, ona dva semafora između nisam brojila) vukovarsku, pa matice hrvatske i poljičku (a kako su je oni na karti zavijugali?)
    Cijeli 'potez' od križanja s BB do križanja s Vukovarskom je jedna veeelika krivina...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jel vi ovdi pričate o siromašnoj ili o vrtićima, :D
    pa skrenile ste sa teme

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo i ja sam baš čitajući htjela komentirat kako ste skrenile sa teme, al me vidim lana74 preduhitrila
    ja sam isto bila u potrazi za jaslicama, isto sam na gripama al ćemo predat papire u jaslice na blatinama jedine u blizini koje su meni odlične. Zovu se ''More'' tu je isto i vrtić, djeca su po grupama i svako u svom prostoru, bila sam tamo i stvarno mi se svidilo, a i od poznanika sam čula da je odličan vrtić/jaslice da imaju vrhunske tete, pedagoge...
    na gripama imaš vrtić Bosiljak iza Bobisa u Osjećkoj za njega sam isto čula dobre informacije, imaju i malo dvorište navodno sa vlakićem, klackalicama i sl., al nisam išla vidit jer ne primaju u jaslice mlađe od 2god. Bila sam i u Malu sirenu i kad sam izlazila jedna mama curice iz vrtića mi je rekla kako su jaslice tu ok., ali kako vrtić nije jer da tete ne posvećuju dovoljno vremena djeci već da idu po kavama, pa sad ne znam,al znaš kako je to rekla kazala, tako da ja mislim da je svaki vrtić ok, samo da se tebi svidi jer je bitan prvi dojam, razgovor sa tetom...takvi smo mi ljudi...neka ti sestra vidi na par mjesta pa odlući...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

p.s. ako bi mogle pogledat topic ''kako se piše molba za jaslice'', možda vi koje ste iz Splita znate nešto više. sorry šta ometam ovaj topic :/

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

[. Zovu se ''More'' tu je isto i vrtić, djeca su po grupama i svako u svom prostoru, bila sam tamo i stvarno mi se svidilo, a i od poznanika sam čula da je odličan vrtić/jaslice da imaju vrhunske tete, pedagoge...
    na gripama imaš vrtić Bosiljak iza Bobisa u Osjećkoj za njega sam isto čula dobre informacije, imaju i malo dvorište navodno sa vlakićem, klackalicama i sl., al nisam išla vidit jer ne primaju u jaslice mlađe od 2god. Bila sam i u Malu sirenu i kad sam izlazila jedna mama curice iz vrtića mi je rekla kako su jaslice tu ok., ali kako vrtić nije jer da tete ne posvećuju dovoljno vremena djeci već da idu po kavama,
    uf ja imam skroz različita iskustva šta se tiće baš ova tri vrtića. Vrtić More sam obišla kad sam prošle godine upisvala dijete. Moram priznat da mi se on najmanje svidio. Izgleda kao tvornica a ne vrtić, a tete su mi ostavile očajan dojam ! Jedna me skoro izbacila kad sam pitala kad će biti gotove liste upisa jer sam joj omela jutarnju kavu. UŽAS.
    jedino pozitivno što znam da radi dobar psiholog u vrtiću More Igor Longo.
    šta se tiče Bosiljka znam da jasličari slabo izlaze vani a za doći u parkić imaju veliku cestu za preći i vrtić je dosat zagušljiv. Što se tiče Male sirene moje dijete ide tamo kod dvije tete. One su stvarno super i znam da ne idu po kavicama, a jaslice su im isto izvrsne. Znam to jer sam provela cijeli tjedan tamo kad je bila prilagodba djece na vrtić.
    imaju još dvije vrtičke grupe u Maloj sireni al neznam kakve su im tete i dali idu po kavicama, znam da su malo starije a ja ipak preferiram mlađe tete, jer mi se čini da imaju više živaca (što naravno nije pravilo).
    Ali šta se tiče opčenito svih vrtiča po splitu OBIŠLA SAM IH NEKOLICINU i nisam baš bila oduševljena viđenim. i ne tako rijetko naišla sam na samu djecu u grupi-neznam gdje su bile tete ! mislim da je i problem u nama roditeljima samim jer neke stvari nažalost prihvačamo zdravo za gotovo.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Preporučila bi vrtić "Milo dijete" u "siromašnoj".
    Vrtić je mali, nisu nekakvi senzacionalni uvjeti, ali se tete jako trude.
    Imala sam dobra iskustva s njima i što se tiče komunikacije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idem javiti sestri. Za sada sam joj nabrojala Popaj na Kmanu, Bosiljak kod Bobisa u Osjeckoj, More na Blatinama i evo ovaj cu spomenuti.

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

longo radi za sve vrtice "cvit emditerana" cije je i more. rusulica mislim je vrtic u brune busica od iste organizacije tamo cujem sve pozitivno. mi smo u mimozi na gospinici od iste organizacije (cvit mediterana ide od ove godine u nekim vrticima i sa zdravom prehranom).... u mala sirena mi je prijateljica (to je grigor vitez) i oni su bas zadovoljni....

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Upravo sam napravila đir po vrtićima i jaslicama. Bila u Bosiljku, Moru, Lavandi i neuspješno u Malom princu. Boliljak mi se učinio super malada teta, neznam odakle informacija da se prelazi cesta za parkić? Bila sam u parkiću iza zgrade nema nikakve ceste samo se popnu do parkića i parkić mi se čini OK! More mi se isto svidlo i teta starije jaslične skupine OK! Jedino nema mjesta, ali navodno može dogovor ako je dijete samostalno mogli bi ga već od 2,5g u vrtić, što meni paše. Levanda kod Eurokrema nije me dojmila ni teta(osobito teta), ni prostor! Mali princ je priča za sebe. Nazovem na telefon i iako nerado kaže nemamo preksu, al dođite do podne. Ja došla, otvorila kuharica, pa išla po tetu, pa doša domar pita s kim sam se dogovorila jel s upravom ja ne nego sam zvala tu, pa opet zatvorili vrata, pa dolazi opet kuharica i kaže teta rekla da nema vremena i da to ne prekticiraju da razgovaram s upravom. Nazvala upravu psihologinja kaže mogli su vas primiti ali možemo se dogovoriti kad budemo znali di će biti mista. Ja pa kao odgovoran roditelj prije nego apliciram moram se valjda upoznati s vrtićem i dobiti nekakvu sliku, da da kaže ona neznam zašto su bili ne susretljivi.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Boliljak mi se učinio super malada teta,
    u bosiljku (u vižitu) smo bili nas tri prije naravno odvojeno. i nažalost na sve tri je ostavljen loš dojam. Velike skale u vrtiću, zagušljivo, a iskreno teta se više i ne sjećam. doduše mi smo bili prošle godine u peti mjesec kad je bilo već dosata vruće i učinilo nam se nesnosno izdržat tamo nekoliko sati, a i te skale su nam se učinile dosta opasne jer je dosta dice skakutalo po njima (naravno bez kontrole tete) a možda se nešto i prominilo od prošle godine.

ps. čak je i MM koji nije baš neki kritičar osta razočaran

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam doduše gledala stariju jasličku skupinu. Skale su nezgodne, to stoji. Soba od starije jasličke skupine je prostrana, sunčana, čista. Strunjače za spavanje su uredne...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

eto draga autorice kao šta vidiš svaka od nas ima različito mišljenje, pa je najbolje kao šta rekoh da ti sestra sama odlući!
    javi njeno mišljenje, iskustvo baš bi bilo zanimljivo znat

POZDRAV

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno zvončica-Smiljanićeva

Evo za wanu:
    Ne znam koji je Zvončica 1 a koji Zvončica 2, ali Roko ide u 10satni (jedan od te dvi). Vrtić je mali ali ima svoj dvor. 2 grupe. Preporučam Rokove tete meni su više po ukusu nego ova druga grupa: Teta Jadro i Teta Lenka. +5 Obe. Zadovoljna sam sto gradi.

Negativno je to što uokolo vrtića sve vrvi od nakaradno parkiranih auta (i moje je sad jedno od njih ) pa tzbog toga nikad ne izlaze vani u parkiće, osim u kazalište. Ali imaju svoje dvorište i u njemu su kad god nije kiša.

Ulaz u vrtić je s malog parkinga na kojem u tu uru kad ja dovodim Roka (cca 8) uvik nađem misto. Tamo i ostavim auto pa ne znam koliko ima mista kad ga kupim iz vrtića (cca 16:15)

Eto. Ako te šta zanima pitaj

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ova zadnja faca u sunčanim cvikama stvorila se bez mog znanja.

Tila sam napisat OSAM

ali valjda sam napisala neku magičnu kombinaciju znakova (ovo je sad namjerno)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: zvončica-Smiljanićeva

Citiraj Crvenkapica007 prvotno napisa
    Evo za wanu:
    Ne znam koji je Zvončica 1 a koji Zvončica 2, ali Roko ide u 10satni (jedan od te dvi). Vrtić je mali ali ima svoj dvor. 2 grupe. Preporučam Rokove tete meni su više po ukusu nego ova druga grupa: Teta Jadro i Teta Lenka. +5 Obe. Zadovoljna sam sto gradi.

Negativno je to što uokolo vrtića sve vrvi od nakaradno parkiranih auta (i moje je sad jedno od njih ) pa tzbog toga nikad ne izlaze vani u parkiće, osim u kazalište. Ali imaju svoje dvorište i u njemu su kad god nije kiša.

Ulaz u vrtić je s malog parkinga na kojem u tu uru kad ja dovodim Roka (cca 8) uvik nađem misto. Tamo i ostavim auto pa ne znam koliko ima mista kad ga kupim iz vrtića (cca 16:15)

Eto. Ako te šta zanima pitaj
    Ajme Crvenkapice, ljubi te majka , to je Zvončica 2, jer je 10-satni, a Zv. 1 je šestosatni!

Da, da, baš mi taj treba :D :D :D
    Dalje te pp-am da ne davimo ekipu

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svaki vrtić je priča za sebe
    nije u praksi da se roditelje pušta da "bauljaju i njuškaju" po vrtiću
    tete to ne vole i vrlo su nesusretljive po tom pitanju
    a zašto...zato što je u pitanju isgurnost djece....
    zamislite da sad kroz 4.mj svi roditelji kojima trebaju jaslice/vrtić šetaju kroz vrtić i razgledavaju prostor, postavljaju pitanja...itd.
    na šta bi to sličilo:
    1. djeca ne bi imala pažnju teta jer bi tete morale stalno razgovarati s novim roditeljima i davati im informacije
    2. djeca bi bila jako nervozna, uplašena
    3. djeca ne bi bila sigurna u tom prostoru jer u prostor ulazi bilo ko nema legitimiranja
    4. higijena bi se dovela na minimum (u prostor u kojem borave djeca u papučicama ulazilo bi se u vanjskoj obuči)
    5. djeca bi izgubila svoj red i rutinu

moj savjet vam je, dogovorite posjet vrtiću, ako je ikako moguće iza 16:00
    tad su u vrtićima samo pomočnice koje čiste, možete nemestano pogledati prostor a ako imate dogovoreni posjet, uvijek će biti tu i neka teta koja će vam dati sve potrebne informacije

osobno bih preporučila DV."Popaj" na Kmanu, DV."More" preko puta Firula (bolnica), DV."Mala sirena"

a od ostalih u Splitu...DV. "Adriana" (kod OŠ Dobri) i vrtići organizacije "MArjan" na Marajanu

jasliši i djeca do pune tri godine starosti ne izlaze van vrtićkih prostorija osim ako imaju za to prediviđeno i ograđeno dvorište
    djeca do pune tri godine ne idu na izlete/kazališta....kazalište dolazi njima u prostorije

jako teško je govoriti "ovaj vrtić je dobar, ovaj vrtić je loš" to je osobni dojam vrtića i nije baš lijepo pljucati po nekom vrtiću i dovoditi ga na loš glas dok god se ne uvjeriš da je stvarno taj vrtić loš

isto tako, to što ja hvalim gore navedene vrtiće ne mora značiti da će ti vrtići ispuniti vaša očekivanja...DV."Popaj" je ispunio sva moja očekivanja i preko toga...
    mislim da će mojoj djeci vrtićko razdoblje života ostati u predivnom sjećanju...

glupo je što nemamo izbora gdje upisati svoje dijete (osim u privatne vrtiće) jer se upis djeteta u pojedini objekt određuje prema mjestu stanovanja a tek ako ostane mjesta u vrtiću koji roditelj navede na zahtjevu za upis onda se uzima i ta opcija

cure moje, moj vam je savjet da se oboružate strpljenjem i papirom s pitanjima...danas je upis u vrtiće postao lutrija....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brane, malo mi se cine cudni ovi tvoji navodi. Kad ih citam, kao roditelj i kao netko cije dijete ide u vrtic, nevezano za to u kojoj zemlji, jednostavno osjetim cvor u zelucu i smeta mi malo sto se roditeljima obraca tako i na takav nacin. Nacina ima boljih i prihvatljivijih. Da krenem po redu...Roditelji niti bauljaju niti njuskaju po vrticima nego jednostavno zele vidjeti mjesto na kojemu ce im dijete provoditi dobar dio svog vremena.
    To sto tete ne vole "takve stvari" mi je u najmanju ruku uznemiravajuce. I bas bi me zanimalo ne vole li tete takve stvari u svim vrticima ili se radi samo o odredjenom broju teta ili vrtica. Npr. ne mogu zamisliti da tete waldorfskih ili Montessori vrtica takve stvari "ne vole" jer se to direktno kaci sa filozofijom njihova pristupa takvoj pedagogiji. Ustvari, ne mogu zamisliti da bi bilo kome takvo nesto smetalo i da primijetim slicno nezadovoljstvo kod potencijalnih teta, automatski bih odustala od vrtica.

Dalje....Zasto bi djeca bila nervozna i uplasena ako teta ili ravnateljica dovede neciju mamu da pogleda kako izgleda vrticka prostorija i kako izgleda grupna dinamika koja momentalno vlada u prostoriji? Prije bih rekla da se projicira atmosfera koju tete imaju u glavi jer da imaju drugaciji stav, sasvim uspjesno bi ga prenijele na djecu. A i cini mi se totalno pretjerano ovo o roditeljima koji stalno ulaze i izlaze.

Trece, govorimo o vrticu, ustanovi otvorenog tipa, ne zatvoru. Ok je legitimirati osobu koja ulazi u vrtic, ali, molim lijepo, govorimo o roditeljima koji bi voljeli svoje dijete povjeriti doticnim osobama na cuvanje. Slazem se da je sigurnost najvaznija stavka kad se dijete nekome ostavlja na cuvanje. Ali, ima mnogo nacina kako se ta ista sigurnost moze osigurati bez da postajemo paranoicni i idemo na stetu i roditeljima i djeci.

Oprosti, ali o kakvoj higijeni pricamo? Pa djeca idu van, odlaze u parkove, uvaljuju se u pijesak i prljavstinu, setaju po tim istim prljavim ulicama i tim cipelama vrlo vjerovatno setaju po vlastitim stanovima. Zar stvarno mislis da bi necije diskretno prosetavanje po sobi ugrozilo zdravlje djece? Osim toga, postoji jako dobro rjesenje, kod beckih vrtica postoji vrlo jednostavna praksa: roditelj se izuje prije nego sto ulazi u vrticku prostoriju i problem rijesen.

I peto, mrzim iz dna duse taj pristup "red i rutina" prije svega. Par minuta skretanja paznje s rasporeda valjda ce znaciti propast svijeta za djecu koja su momentalno u prostoriji.

Ovo stvarno, ali stvarno ne mogu shvatiti, da jedna odgajateljica preporuca dolazak u vrtic u doba kad je tamo iskljucivo cistacica. Pa sta nekog briga za prostoriju ako ne moze doci i vidjeti kakva atmosfera vlada, kako se teta ophodi s djecom itd. Ja sam ovdje kod nas obisla sigurno desetak vrtica i uvijek sam dobila preporuku doci ujutro, kad je grupa na okupu, da roditelj moze steci sto bolji uvid.

Sorry, ali morala sam reagirati. Kao roditelj, jednostavno ne osjecam dobru energiju kad citam ovo sto si napisala i nadam se duboko da je vrijeme ovakvih pedagogija i ovakvih pristupa radu na izmaku.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja se nakako osjećam prozvanom. Brane slažem se da se u vrtić,a pogotovo jaslice ne upada kako kome padne na pamet, ja sam prva protiv toga i vrlo mi je važno kad dođem da ne mogu baš sama "bauljati" po vrtiću (to bi mi bio veliki minus). Ali Zorana je sve rekla kako mogu upisati dijete na slijepo??? Meni je to kao roditelju neodgovorno. Osim toga primjetila sam u nekim od tih razgovora da moram biti sretna ako mi dijete uopće upadne u jaslice,a ne gledati još i u koje će. Sorry ali ja to ne prihvaćam.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

E da, ja sam se uredno najavila na telefon, pitala mogu li i kad je zgodno. Nisam upala bez najave, nisam diktirala vrijeme dolaska, rado bi se legtimirala da je itko to od mene tražio i izula cipele naravno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se nadam da se Brane nece uvrijediti na moj post. Ali, mene stvarno izbaci iz takta kad se netko prema roditelju postavlja kao autoritet u stvarima u kojima je potreban partnerski odnos.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ZJENA prvotno napisa
    Osim toga primjetila sam u nekim od tih razgovora da moram biti sretna ako mi dijete uopće upadne u jaslice,a ne gledati još i u koje će.
    To sam i ja skužila. Užas živi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa kako bih ja kao novopečeni roditelj mogla steći pravi dojam u čije ruke prepuštam svoje dijete ako ne dođem u vrtić dok on radi?
    Ja sam išla vidjeti vrtić

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nek ti atmosferu docara cistacica.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jučer ja to izađem s posla, platim parking i papire nosim u Grigora Viteza kad niste donijeli dijete! Ok doći ću sutra. Danas po suncu opet izađem s posla, skupim dite, pa na parking pa u G. Viteza. Kad tamo samo smo se pokazali, doduše moje je dite samo pričalo jer je vidio neke ribe... Meni počeli praviti probleme što sam prijavljena na jednoj adresi (kod svekra i svekrve), a živim kod mame, ka mogu li do sride prominiti papire????? Ja pa ćemu, vidite iz potvrde o prebivalištu da sam do 2002.g. živila na toj adresi...srića umišala se druga i rekla da je bitno samo da je sve na području Splita. No, sve je završilo TAKO: da sam nakon dva dana hodanja, izostanka s posla, tramakavanja diteta, e da još jednom sam izašla s posla po papire da mi kažu kako u jaslicama (starija grupa) Mali princ nema niti jedno misto, odnosno da neće primati dicu!!!! Pa mogli su to napisati na vrata! Čemu natječaj?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Baš mi je žao. Ja sam imala stvarno dobra iskustva, ali sad vidim da je to puka sreća.
    Ali glavu gore, naoružaj se živcima i ho-ruk. Molbu u sve vrtiće dok traje natječaj!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad smo kod Grigora Viteza... meni je rečeno da ni Maslačak, ni Ivančica, ni Milo dijete neće upisivati u vrtićke grupe.
    Cvit Mediterana - mislim da neće upisivati u Gariful (ali nisam skroz sigurna jesam li dobro zapamtila).
    Kažu da se svako toliko desi da nemaju baš prevliki broj predškolaca i da onda nastane gužva. I to je upravo ova godina...
    Valjda će onda ove godine prvašićima biti lakše...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Molbu u sve vrtiće dok traje natječaj!
    ja sam odlučila okušati sreću so u jednom

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo da i ja pitam ima liitko iskustava sa starijim jaslicama u Petar Pana, predala sam zamolbu,zvat će me jer spada pod djecu sa teškoćama (gluha je na desno uho drugo sve ok),spominjali su prilagodbu pa bi me zanimalo ako ko ima iskustva da mi javi šta da očekujem
    fala

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

joj ja ne znam o Petru Panu, ali našla sam neke starije postove na Rodi:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?p=214603&

pa se možda nekome od tamo možeš obratiti i privatnom porukom.
    wana, jeste se upisali u Zvončicu? kad su rezultati?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

wana, jeste se upisali u Zvončicu? kad su rezultati?
    znaš da bih ti se javila da ima novosti
    i dalje status quo.
    rezultati 04.06.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

fala ti crvenkapice ali to je bilo prije 2god možda se nešto i prominilo,možda se još netko i javi a ionako ću sutra saznat kako i šta rekli su me sutra obavjestit
    pozdrav i fala

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da stvarno to je bilo prije dvije godine. Ja znam tetu iz Kremenka (idemo skupa na givnastiku) i odlična je. Isto tako znam 2 mame (doduše popodnevna smjena) koje su super zadovoljne. Jedno od djece je i vegetarijanac i mama mi kaže da je više nego zadovoljna, da uredno daju jela koja mama donese u vrtić... Ja doduše nisam bila u vrtiću pa neznam kakav je prostor. Ali ako mi ne upadne u državne to mi je najuži izbor. Dok recimo za Petra pana, doduše predškolci popodnevna smjena, čula sam da je teta blago rečeno totalno ne pristupačna i vrlo blago rečeno oštra. Tko će ga znati... Svakako izmjena iskustava pomaže, bar meni!

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zjena jel misliš na kremenka na dnu visoke?ako je to taj mi smo tamo na listi čekanja od prošle godine,a ni prostor im nije bajan
    a šta se tiče petra pana meni od prijateljice mala ide u popodnevnu smjenu i teta joj je skroz ok vidila san je i ja i ne čini mi se loša a sad ima svakakvih ljudi i razmišljanja

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Na dnu Visoke je Calimero, a Kremenko je ispod Lovrinca jel to Duilovo ili Žnjan ali tako kod Opela. Naravno da stoji da sve ovisi o tome tko kako gleda na stvari. Neznam da li govorimo o istoj teti u Petra pana, ova radi s predškolcima. I dvoje ljudi iz različitih generacija djece imaju takvo mišljenje, ali vjerojatvo ima i onih kojima je ona ok! Doduše za neke druge tete u istom vrtiću sam čula dobre komentare, meni se osobno svidjelo u obilasku vrtića što su vrata bila zaključana s velikom obavijsti od kada do kada su zaključana što je Super!

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ZJENA sad sam i ja vidila da misliš na calimero slična imena pa me uvik zbuni
    i meni se jako svidilo to šta se vrata u Petar Pan zaključavaju i po meni je to velika prednost jer se triba znat neki red a i najviše zbog dice a ja znam za tu tetu Mariju ja mislim da je ona u mješanoj grupi a znaš limožda šta o tetama koje rade sa jasličarima starijima

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nažalost konkretne ti primjere neznam jer me nisu te jaslice primarno zanimale, ali mislim da se na forumu te jaslice spominju. Uglavnom ih hvale. Prosurfaj malo sjećam se da ima postova o ovom vrtiću.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

upali smo u vrtić :D

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj nessa prvotno napisa
    upali smo u vrtić :D
    kako znaš :shock: , zar rezultati nisu 4.6. :?
    svejedno :D :D :D i bravo!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Da li znate nešto za vrtić Duga?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo da objavim da smo primljeni u Zvončicu 2 :D :D :D
    Sad još treba urgirati za ciljanu grupu određene tete.

Dakle, Crvenkapica, vidimo se na jesen

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I mi u Bosiljak!!!!!!!!!!! JUPIIIIII!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Čestitke

Jupiiiiii
    Bravo, čestitam!!!!!
    wana vidimo se na jesen

Čestitke i ZJENI i svima, od kolijevke pa do groba najljepse je vrtićko doba!!! (Radenska )

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •