Znate li što o najavljenom smanjenju grupa?
Ili se grupe nisu smanjile ili su na upisu lagali o popunjenosti određenih vrtića...
Ne znam koja opcija mi je draža.![]()
Znate li što o najavljenom smanjenju grupa?
Ili se grupe nisu smanjile ili su na upisu lagali o popunjenosti određenih vrtića...
Ne znam koja opcija mi je draža.![]()
Mislim da je "plan" bio smanjiti vrtićke grupe, al im to nije uspjelo jer je broj zainteresirane djece bio ogroman :/Maruška prvotno napisa
Ovo sa popunjenosti je bilo vezano na "očekivano" smanjenje grupa, koje je, kako se vidi iz priloženoga, palo u vodu.
Zar ne bi 'plan trebao proizlaziti iz zakona/pravilnika koji se ne može ne poštivati?wana prvotno napisa
Kao i za sve, zakoni/pravilnici/akti su tu da se krše i ne poštuju, u kojem god pogleduMaruška prvotno napisa
i kad god je to moguće, nekome na radost, nekome na žalost :/
Sve u svemu, što ćeš?
Jutros ćemo 'istražiti' prednosti/mane MP i MD. Ako ispadne da je MP nešto turbo bolji a da se ne možemo prebaciti, mislim da ćemo se odlučiti za R.
Ajde, držim fige da sve bude OK.Maruška prvotno napisa
![]()
Meni su u Malog princa rekli da su smanjili jaslične skupine s 18 na 14 i tako ukinuli jednu grupu. Da je to po novom standardu
Jesu ti ovo rekli na upisu? Naime, u jaslice u Malog princa je upisano puuuno djece (barem tako piše na papirima).ZJENA prvotno napisa
Meni su to rekli pri upisu. Da vidila sam na popisu 28 djece. Mene su zanimale starije jaslice, a u njih se dolazi iz mlađih jaslica. Tako da se ovih 28 vjerojatno odnosi na dvije mlađe jaslične skupine (po 14). A u stariju jasličnu nisu primali. Takve ja imam informacije........
Nama su na upisu rekli da neće upisivati novu djecu u Malog princa, Milo dijete, Ivančicu, Maslačak... Na kraju su ih svugdje upisivali.
Mi smo upali u Milo dijete. Ali i u Rusulicu. Pa se još mislimo gdje bi.
Inače, rečeno nam je da od školske godine 09/10 u Malom princu više neće biti vrtićkih grupa već samo jasličke. Možda onda bolje i ne kretat tamo...
neće biti ili neće upisivati :?Maruška prvotno napisa
mislim, ako ih neće biti, pa što će sa ovima upisanima :/
Neće biti. Raspodijelit će djecu po ostalim objektima. :/
Jesmo.wana prvotno napisa
Sada ostaje dilema: Milo dijete (jer je kvartovski) ili Rusulica (zbog engleskog dogodine). :/
wana mene su zvali iz vrtića u pon popodne da je upisana i komisija nam je 11.06 samo da se odluči na koliko sati će je primit jer je pp
Evo cure moje iz Splita pridružujem vam se i ja....
Nija baš da sam oduševljena šta mi malena mora u jaslice,ali šta se može takva mi je trenutno situacija i pošto nisam planirala,sa traženjem vrtiča sam krenila danas i obišla sam 3.
Kremenko na Pazdigradu jer sam za njega imala preporuku i znam jednu tetu,ali za jaslice nemamo šanse,15 ih je prije mene na listi.
Pa smo bili u onaj drugi na Pazdigradu,neznam mu ime i isto je pretrpan![]()
Ali onda smo otišli u Veseli vrtuljak,privatni na Mertojaku i tamo ima mjesta.
Onako kako sam mogla vidit čini mi se o.k ,taman sam upala kad su djeca spavala,teta mi je pokazala prostorije,odmaj je uzela malenu pokazivala joj igračke,nije velika grupa...
Jel neko zna nešto o Veselom vrtuljku iz svog iskustva??
![]()
podižem...
Trebala bih savjet (preporuku) mama iz Splita oko izbora privatnog vrtića za malog nećaka.
Sestra mi je upisivala sina (3 g.) u vrtić ali ni u jedan gradski nije primljen, iako su oba roditelja zaposlena (ni sad u 2. roku, po prigovoru nije upao, radi prekapacitiranosti objekata, upućuje se na privatni).
Uglavnom, sva je jadna i sad u bespuću interneta traži privatne vrtiće po gradu, ne zna nikog ko ide u njih... Ako već mora plaćati privatni, onda da to bar na nešto sliči, znam da i njih ima super organiziranih i, s druge strane, rupetina u neadekvatnim prostorima.
Ako nečije dijete ide u privatni vrtić u Split, molila bih preporuku, savjet...
Iskustva su različita
Ocjene svih vrtića su različite
Najbolje je da mama sama ode i upozna se s najbližim vrtićem pa ako ne bude zadovoljna s njim neka ide dalje....
Svaki vrtić ima svojih prednosti i mana
ono što su nekima mane to su drugima pohvale tako da tu treba biti dosta oprezan
Moj nećak je išao u jaslice Smokvica na Pazdigradu. Sestra je bila zadovoljna.
To je bilo prije četiri godine i jedino je meni blisko iskustvo s privatnim vrtićem.